Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Madrid'in Yeni Transferi [Mason]

Laistragon

Öne çıkan mesajlar

Dünya futbol piyasası 18 Eylül'de çıldırdı.İspanyol ve Dünya Futbol Devi Real Madrid,7 yaşındaki futbolcu Mason'ı 33 Trilyon Türk Lirasına transfer etti.

İnanılmaz ama gerçek!

Ailesiyle birlikte Madrid'e taşınan Niall Mason,imzayı attıktan kısa bir süre sonra İspanya'nın futbol mabedi Bernabau Stadı'nda gazetecilere futbol şovu yaptı.İspanya'nın ünlü futbol takımı Real Madrid,yeni transferiyle tüm dikkatleri bir kez daha üzerine topladı.İşin ilginç yanı,Zidane ile 10 dakika boyunca paslaşan Mason herkesi kendisine hayran bıraktı.Çünkü 5 kere Zidane'ı çalımladı,6 kerede Zidane'a boy üstü pas attı.

Dünya'nın en başarılı futbol müteahiti olarak gösterilen Real Madrid Başkanı Florentino Perez,Figo,Zidane,Ronaldo,Beckham ve Owen gibi yıldızları İspanyol ekibine kazandırdıktan sonra,önceki gün geleceğin en büyük starı Mason'ı da transfer etti.

Evet,sadece 7 yaşında olan ve İngiltere'nin Brighton takımında forma giyen Masın,bir servet karşılığı Real Madrid'e imza attı.

İnanılmaz yetenekleriyle başta Manchester United olmak üzere,Arsenal ve Juventus'un transfer listesinde olan 7 yaşındaki Mason,22 Milyon $ karşılığında,küçük yaşta en büyük hayalini gerçekleştirdi.Futbol otoriterleri,Mason'ın yeteneklerinin olağanüstü olduğunu belirtirken,23 yaşındaki yıldız futbolcu Owen'ın yaptığı her haraketi rahatlıkla yapabiliyor.7 yaşında olduğu için büyüklerle birlikte oynama şansı olmadığı için şu anda Real Madrid tesislerinde eğitiliyor.Ancak kesinlikle Dünya'nın en yetenekli çocuğu olarak nitelendirilir.

Ailesiyle birlikte önceki gün Bernabau Stadı'na gelen Mason,yeni takımı Real Madrid formasını giydikten sonra yaptığı nefis gösteriyle izleyenleri büyüledi.Mason,David Beckhan,Michael Owen ve Woodgate'den sonra Real Madrid'e transfer olan 4.İngiliz futbolcu ünvanını aldı.Bu yaşta bu kadar büyük bir servetin sahibi olan aile ise,küçük oğulları için özel bir psikolog tuttu.Mason'ın 15 numaralı forması,dün Real Madrid Store'larda satışa çıktı.

Bu transferin,başarılı veya başarısız diye sonuçlanması ise çok uzun bir süre sürecek.

- ASPARAGAZ DEĞİLDİR -[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
UO Data Center
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, ya sıkılıp hekır olmaya karar verirse ne olacak?[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 20 Eylül 2004 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 20 Eylül 2004 13:12 tarihinde demiş ki:
7 yaşındaki velede o kadar para çok be usta. Türkiye de böyle bir şey olsa düşünsenize hehe. Vergi müfettişleri başına üşüşür direk çocuğun

mafia birbirine düşer valla

kim kaçıracak die :D[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
UO Data Center
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bişey olsaydı bütün gazetelerde spr sitelerinde çıkardı
kaynak sıkıntısı çekilmezdi,ana haberlerde vile çıkardı

yada abartmışlardır 22bin dolar filandır gerisi kolpadır

edit:hmm skyturk te yaziyo ama anahaberde çıkmadan inanmam :)

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 20 Eylül 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 20 Eylül 2004 13:45 tarihinde demiş ki:
böyle bişey olsaydı bütün gazetelerde spr sitelerinde çıkardı
kaynak sıkıntısı çekilmezdi,ana haberlerde vile çıkardı

yada abartmışlardır 22bin dolar filandır gerisi kolpadır

edit:hmm skyturk te yaziyo ama anahaberde çıkmadan inanmam :)

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 20 Eylül 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]

Ana haberlerın tamamında cıktı. Eurosportta bıle cıktı. cocuk hava alanında ımza bıle dagıtıyordu.Bır spor dergısınde resımlerı vardı onu ımzalayıp duruyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

zidane defans oyuncusu değil ki elbet çalım yer yani bence.22 mılyon doların bana 22 bin dolarını verseler yine ko$a ko$a giderdim o çocuğun yerinde olsam :) daha ucuza almak warken 7 ya$ndakı çocuğu neden 22 mılyon dolar ben onu anlamadım.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

33 nerden çıktı 3 trilyon diye biliyorum?
gerçi farketmez ama ben biraz yaşım ilerleyince evlat edinip futbolcu yetiştirmeye başlıyacam çok kral bir meslek.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 20 Eylül 2004 19:58 tarihinde demiş ki:
Yok haber gazetelerde de yazdı geçenlerde de, burada bi hata var. Bu velet 4. ingiliz değil ki, McManaman falan bisürü ingiliz var daha R.Madrid formasını giyen ?

harbiden ha auhauh adamdan saymıyolar herhalde mcmanaman'ı :D[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 20 Eylül 2004 20:00 tarihinde demiş ki:
Şu an takımda aktif olarak bulunan 4. İngiliz demek istiyor her halde.
Bu velet takımda aktif mi şu an? LoL[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...