Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Fin said: napsınlar abi izmirdenmi kovsunlar bandaa öyle gösterdiler metronun orda kediöldüren çocuk diye sdf yok abi benim umrumda bile dğeil çocuk için kötü oldu işte bu durum.. sadece böyle parmakla gösteriyorlar yeterince sıkıntılı durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 hapis cok sacma ya, gitsin 2 yil barinakta calissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 dasaaa said: çok az vermişler. 3-4kat fazla süre ile de sosyal sorumluluk projelerinde falan çalıştırılıyor olmalıydı. sonrasında da bi o kadar psikolojik destek etc. Su sosyal sorumluluk olayini bi oturtsalar baya baya ise yarar zaten tek basina da nihayetinde iyi bir sey abi. Memlekete yararli bir sey icin ugrasildigini ne zaman gordun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 TOKi ucuz ev sahibi yapiyo ya iste, daha ne fayda istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 hapisten ziyade akıl sağlığı yerinde değil. ruh ve sinir hastalıklarına yollanmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 az olmuş. şimdi yargılama süreci + pişmanlık + kedinin tahriği + alkolun etkisi derken devlet üstüne tazminat öder yollar evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mal said: herkes tanıyo ve kimse girişmemiş mi yolda çocuğa? yemin ediyorum ağzını burnunu kırardım hiç de alıcagım cezadan pişman olmazdım net şu hapis cezası az bile umarım örnek olur daha da ağırlarını getirirler ilerde hatta sosyal sorumluluk da güzel iş gitsin lağım filan temizlesin hatta 2 yıl boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Abi biri editlesin şu başlığı ya ilkokul terk başlık olmuş direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 mulgear6 said: Mal said: herkes tanıyo ve kimse girişmemiş mi yolda çocuğa? yemin ediyorum ağzını burnunu kırardım hiç de alıcagım cezadan pişman olmazdım net şu hapis cezası az bile umarım örnek olur daha da ağırlarını getirirler ilerde hatta sosyal sorumluluk da güzel iş gitsin lağım filan temizlesin hatta 2 yıl boyunca kedi boklarini agziyla temizletsin devlet,her isyan girisiminde de veteriner eldivenle toto kontrolu yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 O çocuk yerdeyken kafasını nasıl tekmelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 once kedime sikarim, sonra sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Soğuk suyla ıslatılıp köşebent ile dövülmeli. 3 ay çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 wastyrx said: Abi biri editlesin şu başlığı ya ilkokul terk başlık olmuş direk.. sdfsdf ayrıca hayvana zarar verme güdüsüne sahip herkes rugan kemer ile dövülmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 sabonis said: senko said: Ceza gereksiz olmuş. Unsuccessful troll is unsuccessful agreed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 senko said: Kedi öldürmek suçsa arı öldürmekte.suç olmalı Şu arkadaşı kedileri zevk için ya da psikopatlıktan öldüren adamlarla bir sene aynı eve koyun da görsün niye böyle insanlara ceza verilmesi gerektiğini. buna common sense deniyor, şeytanın avukatlığını yapcam derken kaybediyorsunuz bazen hehe. Sanki bütün yasaları belirleyen evrensel objektif gerçekler varmış gibi o zaman arı öldürmek de suç olsun diyorsunuz hehe. Arı öldürmekle kedi öldürmek arasındaki farkı çizen şey toplumsal kabuller zaten, matematiksel denklem mi istiyorsunuz ikisinin neden eşit olmadığını gösteren? Nasıl ki normal insan cinayetlerinde motivasyon ve toplumsal normlara, bilimsel kabullere vs göre belirlenen bazı anlayışlar önem kazanıyorsa (mesela cinnet geçirmek, tahrik edilmiş olmak, deli olmak, nefsi müdafa vb) bu tarz olaylarda da dikkat edilmesi gereken detaylar var. mesela kediyi ne amaçla öldürmüş zevk için mi psikopatlıktan mı, sahibi var mıymış kedinin bunların hepsi suçun ağırlığını belirleyen şeyler. Şahsen sinir krizine girip de ya da psikopatlıktan kediyi tekmeleyerek öldüren kişinin toplumdan ceza olarak uzaklaştırılması bana normal geliyor. sana anormal gelmiyorsa buccaneers dende hep beraber mutlu mesut yaşayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 O adamın ağzını burnunu kırsalar yeriydi zaten. Keşke paraya çevirtmeselerde 3 ay ne kadar gerizekalı biri olduğunu düşünme şansı olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 senko said: Ceza gereksiz olmuş. çocuğum önce haftalarca ev bulamadın sonra da tadilat bitmiyor diye mi böyle oldun sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ben çok aradım bu çocugu da bulamadım ya nerde görüyonuz su cocugu ya su haber ilk cıktıgında kac ay saklanmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 çocuğu tebrik etmek için aramadığını varsayaraktan; bunu yaptı diye adamı bulduğun yerde pataklamayı kafayı koymuş, üstüne bir de sokak sokak aramışsan eve dönmeden en yakın psikiyatra git dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 niye ki etrafımda hayvanlara eziyet edenlere eziyet ediyorum zaten, haberlere falan cıkınca biraz daha zaman ayırdım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Ardeth said: senko said: Kedi öldürmek suçsa arı öldürmekte.suç olmalı Şu arkadaşı kedileri zevk için ya da psikopatlıktan öldüren adamlarla bir sene aynı eve koyun da görsün niye böyle insanlara ceza verilmesi gerektiğini. buna common sense deniyor, şeytanın avukatlığını yapcam derken kaybediyorsunuz bazen hehe. Sanki bütün yasaları belirleyen evrensel objektif gerçekler varmış gibi o zaman arı öldürmek de suç olsun diyorsunuz hehe. Arı öldürmekle kedi öldürmek arasındaki farkı çizen şey toplumsal kabuller zaten, matematiksel denklem mi istiyorsunuz ikisinin neden eşit olmadığını gösteren? Nasıl ki normal insan cinayetlerinde motivasyon ve toplumsal normlara, bilimsel kabullere vs göre belirlenen bazı anlayışlar önem kazanıyorsa (mesela cinnet geçirmek, tahrik edilmiş olmak, deli olmak, nefsi müdafa vb) bu tarz olaylarda da dikkat edilmesi gereken detaylar var. mesela kediyi ne amaçla öldürmüş zevk için mi psikopatlıktan mı, sahibi var mıymış kedinin bunların hepsi suçun ağırlığını belirleyen şeyler. Şahsen sinir krizine girip de ya da psikopatlıktan kediyi tekmeleyerek öldüren kişinin toplumdan ceza olarak uzaklaştırılması bana normal geliyor. sana anormal gelmiyorsa buccaneers dende hep beraber mutlu mesut yaşayın açıklama çok açıklayıcı olmuş teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ardeth adam kötü trollük yapmış boşuna ciddiye almışsın, esprisi kötü diyip geçseydin keşke, bazı şeylerin esprisi bile olmuyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 senko said: kes. kedimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 aente said: ardeth adam kötü trollük yapmış boşuna ciddiye almışsın, esprisi kötü diyip geçseydin keşke, bazı şeylerin esprisi bile olmuyor zira. senkoyu bilmem de bu forumda bunu ciddi ciddi savunan insanlar var başka konularda uzun uzun yazılmıştı. artık bi daha benzeri bir mesaj gördümü bunu copy pasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar