axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Revangelis said: http://i.imgur.com/KH9kM.jpg Repütasyon boşaldım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Kısa bir açıklama yapma gereği duydum. Öncelikle ssi "benim istediğim doğrultuda" fotoşoplayıp özel mesaj olarak atan arkadaşlara teşekkür ederim. "İmleçsiz" hali gerektiği yerde özenle kullanılacaktır. İki arkadaş "hangi oyun bu?" diye sormuş, Chaotic de uo demiş. Oyunun adı linkrealms. indie sandbox pve friendly mmorpg. mmorpg.com forumlarının dehlizlerinde dolaşıyorsanız başlıklarını görmüş olabilirsiniz. Utah'lı bir grup arkadaş kendi aralarında geliştirtiriyorlar day joblarından kalan zamanda. ilk sayfada da atar yapmadım bu arada. öyleymiş gibi bir hava oluşmuş. saat ondan beri dışarıdaydım, altı buçuk gibi geldim eve. gerçi ilk bir iki sayfa komik değildi ama sonraki işlere ben de güldüm. Oyunla ilgili daha fazla ss koymak gibi bir düşünce belirdi ilk önce aklımda ancak uzun bir tatile çıkacak kadar param yok. Bir haftalık retreat veya uzun bir kır yürüyüşüyle olanları unutmaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 tatlim yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Ahaha iyi bari, o mesajdan sonra patateskabak tie-fighter olayindan sonra yeni account almisti direk, ole bisi olcak diye uzuldum ehuahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 abi daha ilk mesajı okuduğumda şu geldi aklıma pati de geri kalmamış sdfç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 abi nolur topic adı falan değişsin. hiç ilgim yok diye az daha girmiyordum lan bu topiğe. patideki en çok güldüğüm topic oldu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 aklıma bişi gelmedi sdf. http://i.imgur.com/GKjg8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 acayip süper topikmiş la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 paint terk soru bu resim ekleme olayını paintte yapabiliyor muyuz lan? ben kopyalayacağım karakteri seçiyorum ama yapıştır diyince arka plan beyaz oluyor ve kare olarak yapışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 yukarı sağ tarafa kaldırdım, istersen alıp geri koyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 BramStoker said: ilk sayfada da atar yapmadım bu arada. öyleymiş gibi bir hava oluşmuş. saat ondan beri dışarıdaydım, altı buçuk gibi geldim eve. gerçi ilk bir iki sayfa komik değildi ama sonraki işlere ben de güldüm. Neden böyle oldu diyorsan şuna özendik biz http://theneave.com/david-thorne-missing-missy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bir tane daha vardı böyle, adamla oğlunun fotoğrafı. link verene +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ben de onu aradım tüm gün bulamadım cocugu maykıl ceksının kucagına oturtmuştu biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 babam ve oğlum http://farm4.static.flickr.com/3159/2807838577_83cbed0126_o.jpg?t=1053139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bizim topağımız daha başarılı oldu kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 +Rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 altıma sıçtım gülmekten :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 toggie said: aklıma bişi gelmedi sdf. http://i.imgur.com/GKjg8.jpg hepsi epic olmuş paylaşımların ama bunun anısı çok :) edit: hatta IDDQD IDKFA diyorum başka bişi demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 herkes ayni seyi yapmis, kimse kutunun disinda dusunmemis, yakis tiramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ultima online a da benziyordu halbüse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Ne kadar iyiymiş bu thread ya aslakdsfj Cuce nostaljik montesiyle kazanmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Chaotic said: ultima online a da benziyordu halbüse ultima desen belki diyecem de uo yla en ufak alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 fena deil ha http://www.youtube.com/watch?v=L9L1uHJHaX0&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 aquila said: herkes ayni seyi yapmis, kimse kutunun disinda dusunmemis, yakis tiramadim. niye lan ben ejderi sildim bence iyiydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar