Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanrı Parçacığı

codename_curse

Öne çıkan mesajlar

Şimdi yanlış yöntem dediğin şeyle şekerin sapını bulsalar bile hiçbir şey bulmamalarından iyidir. Fizikte geniş çalışma konuları böyle oluşuyor zaten. Ya tesadüfi olarak alakasız bir şey yaparken denk geliyorsun ya da yıllarca çok sayıda bilim adamının ortak amaca yönelik emeği sonucunda gerçeği parça parça elde ediyorsun.

Şu an bulunan şey ve ona biçilen değer üzerinden çalışmalar yapılır. İddia edilen şeyler ile gerçekte olan olaylar birbirini tutuyor mu diye kontrol edilir. O vakit insanlar "tamam beyler bu olmuş" diye kabul ederler. Arada sorunlar var ise bu sefer yeni araştırmalar yaparsın, ne yanlış gitmiş, bulduğumuz şey neyi açıklamıyor vs. diye. Bu işin bir sonu, sınırı yok. Eksik veya hata varsa zaten dünyada sayısız bilim adamı var bu olayın üzerine atlayıp düzenlemeleriyle isim yapmayı bekleyen. Yöntem yanlış, yapmayın gibi bir olay yok yani. Seneler içerisinde sonuçların ne olduğu yapılan daha fazla araştırmayla yerine oturacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaytung

Diyanet İşleri Başkanlığı: "Son bulgulara göre Higgs Bozonu Kuran-ı Kerim'de 21 yerde apaçık, 6 yerde de hesaplamalar sonucu bulunuyor. Sayı artabilir..."

http://www.zaytung.com/sondakikadetay.asp?newsid=182323

edit=evet ben de bilim teknikte aradım bayağı,konu dışında görünce şaşurdum
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

dünyanın oluşumundan itibaren 2012 sonuna kadar güneş doğudan doğacak, sonra bir o kadar süre kadar batıdan doğacak, sonra tekrar doğudan bla bla diye bi kodu varsa evrenin, bilim direk gg.

zaten döngü var işte evrendeki herşeyde olduğu gibi hacıt. asıl o döngüye göre hareket etmediğimiz için bilim gg
Sosyal ağlarda paylaş

abi tanrı parçacığı dediğimiz aslında büyük ve kütleli bir parçacık

ben tanrının varlığını muhteşem göğüslerde buldum vicktoria irouleguy mesela. işte tanrının varlığına işaret eden bunlardır!

her neyse bunu bilim teknik'e alıyorum. değiştirirsiniz adını gerektiği şekilde artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

sunuda unutmayin tabiki

http://i.imgur.com/M1YGC.gif

bu art nıyet olmasada kacınılmaz bı durum ama ya, sonucta kapamıtycaksın beynını istesende isteemesende varsayımlar üzeridnen teoriler üreticeksin yanı.

ayrıca hefdef yoksunluğundadeney yapnmak atrastırma yapmakta verimsiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...