imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Hekleyip nükleer füze fırlatma kodunu yayınlasalar "alt tarafı rakam abi özel anahtarla sistemi açmadan çalışmaz" diyecek birsürü adam var. Tabi bu hack olaylarını onaylamıyorum onu da belirteyim (yusufsal yaklaşım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 yalnız bişi dicem. ahmedinejad'ın (gerçek olan) yeğeni vardı trakya tıp'ta asistan. benim kız arkadaşıma yavşıyor diye adamın facebook profiline baktım bir kaç. baktım sadece eklemedim bi de. herif kız arkadaşıma sormuş, birileri beni facebook'tan aratmış senin ip'den sen misin o diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Esh said: dropbox a atmış herifler dosyaları, dropbox a erişimi kapatmaya calışıyolar komple bi de sdf ulan bi adam çıksın da desin, sen hacklendikten sonra o iş bitti diye ya, sen kapatana kadar zimbabwedeki adam 5. uploadını yaptı az önce. bunu simdi ben de okudum milliyet de. oha yani, adamlar dropbox i toptan engelliyo, boyle aptallik olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 SHIT GOT REAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bu arada burada yayinlamayin resimleri sansurlemeden en azindan gizliyorum diger mesajlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 binali: "bulut bilişim dedik, kapak oldu.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ahmedinejad said: yalnız bişi dicem. ahmedinejad'ın (gerçek olan) yeğeni vardı trakya tıp'ta asistan. benim kız arkadaşıma yavşıyor diye adamın facebook profiline baktım bir kaç. baktım sadece eklemedim bi de. herif kız arkadaşıma sormuş, birileri beni facebook'tan aratmış senin ip'den sen misin o diye. abi yavşıyorsa git dal bence. niye stalker moda giriyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 herkes sedat pekerin yegeni olunca o da baska karakter secmek zorunda kalmis tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 abi kıskançlıktan adamın soyadını nik mi yaptın kendine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Hem neden gavur bulutu kullaniliyo. Turkish cloud yapilsin, boyle olur. http://www.youtube.com/watch?v=KdF0EU6K1DQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 imamizer said: ahmedinejad said: yalnız bişi dicem. ahmedinejad'ın (gerçek olan) yeğeni vardı trakya tıp'ta asistan. benim kız arkadaşıma yavşıyor diye adamın facebook profiline baktım bir kaç. baktım sadece eklemedim bi de. herif kız arkadaşıma sormuş, birileri beni facebook'tan aratmış senin ip'den sen misin o diye. abi yavşıyorsa git dal bence. niye stalker moda giriyosun ki. dfgdfg eskide kaldı kız da eleman da. herife dakika dakika rapor gidiyormuş iran gizli servisinden. ağzım açık kaldıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ahmedinejat'ın yeğeninin koluna girip "kardeş seninle bi konuşalım" deme fırsatı geçmiş eline ve tepmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 redhackin twitterını kapattırmışlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 clifff said: redhackin twitterını kapattırmışlar ahah Bosunami gitti Gul twitter in Binasina :) asjfkhasfkjas dropbox hesaplarida kapandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ne mal bi ülke olduk lan. dropbox kapatmak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 dropbox la alakası ne biri anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Açığa çıkardıkları dosyaları Dropbox'tan paylaşıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 imamizer said: ahmedinejat'ın yeğeninin koluna girip "kardeş seninle bi konuşalım" deme fırsatı geçmiş eline ve tepmişsin. abi ne havan olurdu şunu yapsaydın. kendin kaybetmişsiniz elin şeriatboyuna kaptırmışsın kızı, ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 adamın profil linkini ver de bütün paticik anlaşıp aynı anda girelim dumur olsun sadfadsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ahmedinejad said: imamizer said: ahmedinejad said: yalnız bişi dicem. ahmedinejad'ın (gerçek olan) yeğeni vardı trakya tıp'ta asistan. benim kız arkadaşıma yavşıyor diye adamın facebook profiline baktım bir kaç. baktım sadece eklemedim bi de. herif kız arkadaşıma sormuş, birileri beni facebook'tan aratmış senin ip'den sen misin o diye. abi yavşıyorsa git dal bence. niye stalker moda giriyosun ki. dfgdfg eskide kaldı kız da eleman da. herife dakika dakika rapor gidiyormuş iran gizli servisinden. ağzım açık kaldıydı. herif artik nasil korkmussa kizi okulu vs hepsini birak kacmis sdfadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Kojiroh said: Açığa çıkardıkları dosyaları Dropbox'tan paylaşıyolar. ben de dropboxda bug var falan sandım yemin ederim gerizekalı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Editor said: kendisini bi pok sanan tipler iste ... bizim salak devletin acizliginden yararlanip site hackledik diyorlar haha yapma ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Açıklama çok iyi hack dediğin başka nasıl oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Yahu hack dedikleri sey kim yaptiysa o adalet bakanliginin sitesini o kullanici bilgileri siteden giriliyor cok eski bir SQL injection yontemi ile admin sifresini elegecirmisler o admin arayuzude siteye indexine kadar diger bilgileride deyistirmesine yariyor yani gidip server datalarina ulasamiyor sitede ne varsa onu gorup almislar baska bisi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 en azından noktalama işareti kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar