FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ati hd4850 powercolor var elimde. deli gibi oyun oynayan biri değilim, işimi görüyodu gayet diabloya kadar. ama çok ısınmaya başladı. diablo 3'te çözünürlük veya grafik detayı farketmeksizin 3dklık bi gameplay ardından 115 dereceyi falan görüyo alet. yarım saattir hiçbi oyuna girmedim ve şu an 75 derece mesela. termal macununu yeniledim aletin, tozunu da aldım tamamen. hiçbi değişiklik yok. fanı da stok ayrıca. bi çözüm önersenize bana napayım bu kartı? düzgün bi soğutucu alsam sorun çözülür mü? eğer soğutucusuyla falan alakalı değilse direk gidip yeni bi kart mı almalıyım nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kasada düzgün bi hava akımı falan var mı, işlemcinin fanı nereye doğru üflüyor vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 hava akımı falan yok muhtemelen. gigabyte'ın modelini bilmediğim düz bi kasası var. hatta kasanın yanından çıkan ve işlemciye ulaşması gereken boru işlemciye ulaşamıyo. öyle düz bi kasa içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Kasayı nerde tutuyorsun? Etrafı, özellikle arkası açık mı? Kapaklı bir yere koymuyorsun umarım. Durduk yerde 75 derece olması fena. Benim serverda pasif ekran kartı var. Üstünde fan olmamasına rağmen daha soğuk çalışıyor alet. Ona soğutucu falan da kar etmez bence. Kasayı bir düzeltip içeriyi serinletmen lazım biraz bence. Ya da ses rahatsız etmiyorsa aç kapağı öyle kullan. Toz dert gerçi öyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 15 tl varsa bi tane: http://teknotem.net/image/cache/data/PG-623-350x350.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 zoğutucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 3 5 güne kalmaz yanar o zaten 120 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 abi soğutucu net bi çözüm olur mu? direk http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_hd7750-334-17103.html alsam boşa mı para vermiş olurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Mirage said: Kasayı nerde tutuyorsun? Etrafı, özellikle arkası açık mı? Kapaklı bir yere koymuyorsun umarım. Durduk yerde 75 derece olması fena. Benim serverda pasif ekran kartı var. Üstünde fan olmamasına rağmen daha soğuk çalışıyor alet. Ona soğutucu falan da kar etmez bence. Kasayı bir düzeltip içeriyi serinletmen lazım biraz bence. Ya da ses rahatsız etmiyorsa aç kapağı öyle kullan. Toz dert gerçi öyle de. kapaklı bi yer değil ama masanın altında. sağu solu açık tabi. ilk başta sapphirre vardı aynı karttan, oyunlarda max 60 derece oluyodu. bozulunca powercolor verdiler. aldığım günden beri oyunlarda 80-90 arasıydı. mesela 1 saattir falan lol oynuyorum. 100-105 arası gidip geliyo ve fan %100 çalışır halde şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bu ısıya nerden bakiyoz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 cataclyst center mı ne var ati kartlar için. CCC hatta kısa adı da fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 4870 i elime aldım diablo oynarken , dikkat gerçi yarına detaylı bi konu da ben açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 aslında kartın üstüne folyoya sarıp köfte falan koycan, pişicek o arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yukarda linklediğim kartı alıcam yarın gidip ya. enerji tüketimi de yarı yarıyaymış nerdeyse, hem powercolordan kurtulmuş olurum hem de "zamanla parasını çıkarırım fihihi" diyerek kendimi avuturum artık. ama bi şey kafamı kurcalıyo, tek ısınan şey ekran kartı şu an. ki 3 yıldır falan bu kasayı kullanıyorum sadece powercolorda oldu böyle. yeni kart çözüm olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ben 6870 aldım şu an sorun yok 4870 max 55 derecede yandı ( aslında yanmadı ama oynanmıyor işte ) cpu desen 45 i geçmez bende sorun sıcaklık değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 normal değil o değerler. kesin sorun var o kartta. sanmıyorum ama garanti bitmediyse götür derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 aslında sensörler saçmalıyor olabilir. 120yi görememesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 düzenli olarak kasayı süpürmeyi unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sensör saçmalıyosa da 10 derece falan saçmalıyodur. kasanın içini açıp 2sn falan tutamıyodum elimi kartın üstünde, alev. ayrıca garantisi de bitik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 4890 var bende sapphire. stock fan ile kullanıyorum 70-75 max oyun oynarken falan. fan %30-35'i geçmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 120 ne ya?! yaz tarifesi mi böyle yoksa yaz kış böyle mi? ona göre hiç olmazsa kışın rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kışın hiç böyle olmuyodu saatlerce oyun oynamazsam. ama şimdi uyandım, ve gece hiçbi işlem yapmadı pc açık kalmak dışında, buna rağmen 75 derece kart. neyse çıkıp kart alcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 OC yapmışmıydın karta? Yazın havaların ısınmasından dolayı bu sıcaklık sorunu bir çok kişi yaşar da 100+ derece de abartı bir rakam. Kartın ömrünü doldurmuş bile olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 toz ? bana baya faydası olmuştu kuvvetli bir elektrikli süpürgeyle içini temizlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 toz var tabi kasada, ama hayvani değil. ne tozlar süpürmüştüm zamanında, süpürülcek toz bile diil onların yanında. oc yapmamıştım da, kart kendisi oc versiyon idi. o sebepten öyle saçma ısınmış olabilir. sapphire 6850 aldım driverlarını kuruyorum bakalım şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar