Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 eh yok gerge, arşiv lazım çünkü 1-2 sahneyi bile tekrar izlemek istediğimde gidip yok kaynak ara torrent ara, onlar kalmamış hadi irc'lerde sürün o kopsun filan, bandwidth yok zaten ama olsa bile çekilecek eziyet değil. o bakımdan dosya büyüklüğü de önemli benim için. 720p 10-bit 25dk başına 300-350mb'yi geçiyorsa dönüp başka grup arıyorum şahsen. yasal kaynaklara da güvenmeyin tekrar stream ederim diye, "şirket kapandı, hakların süresi geçti" filan derler kalırsınız öyle ortada. cloud mantığı büyük yalan copyright'lı olaylar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Arşivsiz olmaz ya, şimdi gidip black lagoon'dan bir sahne açmak istesem gidip daha düşük kalitede/reklamlı streamini mi izlicem? Hele eski animelerde zaten kalite düşük, streamde iyice düşecek. Veya kaliteli sub grubu yerine mesela Dattebayo'nun iğrenç encodingli dosyaları olacak, birde onu streamde mi izlicem? Benim açımdan pek mantıklı gelmiyor, üstelik bir de Sam'in dediği bugün var yarın yok meselesi de var. Ben neredeyse hastalık derecesinde arşivciyimdir, kalite en önem verdiğim konudur benim için (ama bu demek değildir ki 720p 10 bit 20min bölüm için 600mb bloat indiririm). O yüzden streami sevmem. Ayrıca bir animeyi 720p 10bit bedavaya indirip madVR vs. ile izlemek varken para verip 1080p upscale'ini flash player'da seyretmek en hafif tabirle saçma. CR'deki 1080p tamamen placebo, o yayınların kaynağı 1080p değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kalite=coalgirls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Bluray'a hazırlık olarak HD kaynaklı animeler de var, hepsi öyle değil ama. CR'nin görüntü kalitesi gerçekten iyi ama, görüntü kalitesi üzerinde takıntılı olduğunu biliyorsunuz, forumdaki 10bit ve madvr konusunu da ben açmıştım zaten. Ama 720p CR kaliteli yani. CR bu tarz yayına 2009 kışında başladı, ondan öncesi için kötü olduğunu ben de kabul ediyorum. Anime izlerken ama benim için en önemli şey iyi çeviri ve her yerde, anında erişim. Onlar da CR'de işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 knox said: kalite=coalgirls Amma tartisma cikti yahu sakin. Coalgirls iyide biraz yavaslar.utw tek tuk subliyo. Kalite istemiyorum ben her hafta yeni animeleri versinler yeter benim icin. Zaten gidip 480 lik leri indiriyorum genelde 720 felan ugrasmiyorum gg biraz abuk subuk boyutlarda ama hani devamliligi ve sub hizi baya iyi. genelde horriblesubs>commine>gg yapiyorum ben. Mesela one piece icin yibis en iyisi ama adamlar 1-2 hafta geriden subliyorlar. O tip gruplarla ugrasmiyorum. Zaten AKK var, 480 versinler yayindan en gec 1 gun sonra subi ciksin istiyorum kisaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 coalgirls sadece bd rip yapıyor ve kendi altyazıları bildiğim kadarıyla yok. ayrıca gereksiz yere dosya boyutunu şişirdikleri için bloatgirls olarak da bilinirler. /a/ da her coalgirls postunun shitstorma dönmesi de bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 knox said: kalite=coalgirls E- verdim sana daha fansub işine karışmazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Subdesu var bide takip ettigim (hentai bölümüde mevcut ama sansurlu hep) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar