benjani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 lube ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hisseler %10 cıvarında duşmus, beşiktaş hissesi alsam mı acaba :) bu karar bozulur , beşiktaş bu sene avrupaya gider, bir anda fırlar hisseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Öncelikle geçmiş olsun. Ama bu ne kadar hasır altı edilmek istense dahi belli bir şeydi ve olması gerekendi. Ha olaydaki ilginç nokta FB ile BJK'nin cezalarının orantısızlığı bana kalırsa. BJK'liler sanırım o konuda biraz şaşkınlar. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi sürecin en başında bazı şeyler kabul edilip ona göre kişilerin kulüple ilişkisi kesilip gereken ceza TFF tarafından verilmiş olsa şimdiye bir çok şey düzene girmiş olacaktı ve ya bu sene ya gelecek sene FB tekrar normal düzenine dönecekti. Ancak şu an ne olursa olsun TFF'de alt lige düşürme verecektir diye düşünüyorum. Bu kadar fazla maç ile şike+teşvik gündemdeyken aslında bir alt lig değil 2-3 lig birden düşürülmesi gerekir ancak bir alt lige düşürülecektir muhtemelen Fenerbahçe. Bu da nerden baksan 5 sene Fenerbahçe'nin Avrupa'dan uzak olması demek ki bu ciddi bir gelir kaybı ve prestij kaybı. Adaletin sağlanması açısından hep cezaların verilmesi taraftarı oldum ama şimdi böyle olunca rekabetin tadı azalacağından lig mücadelesi hiç keyif vermeyecek belki de bir Galatasaray'lı olarak. Bu açıdan gerçekten buruk bir sevinç oldu benim açımdan. Bu olayların sorumlusu olarak artık kimse UEFA veya TFF diye görmeyerek, yöneticileri ve özellikle Aziz Yıldırım'ı suçlamalıdır ve adamın kıçına teneke bağlayarak göndermelidir kulüp bu adamı, UEFA ömür boyu men cezasını kesmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 fenerbahçe'nin altlige düşürüleceğini sanmıyorum ya. maks trabzona kupayı verip fenere de -10 falan verirler bu sene için bi de yabancı sınırını kaldırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Red said: fenerbahçe'nin altlige düşürüleceğini sanmıyorum ya. maks trabzona kupayı verip fenere de -10 falan verirler bu sene için bi de yabancı sınırını kaldırırlar Dusurulmeden kupayi nasil verecekler trabzona? Dava acilmasi lazim tekrardan, acilan davada uefe bilgilendirilecek kanunumuz lig dusurme diyor ama biz vermeyecegiz onun yerine trabzona kupasini verecegiz denilebilir mi? Mumkun mu bu? Bence degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Yani düşürmemek için ellerinden geleni yapacaklar tabi ama düşecek son tahlilde bana kalırsa. UEFA böyle bir ceza verdikten sonra düşürmezsen bu sefer ülkeye yaptırımı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 gayet kılıfına uydurulur ya. fenerbahçe'nin yaptığı şike aslında sahaya yansımadı deyip -20 puan keserler, şampiyonluğunu da elinden alırlar. bu arada sözde okumuş, aklı başında fenerli birkaç arkadaşım hala şey diyorlar ya "bu aziz yıldırımı bitirmek için oynanan bir oyundu, sonunda başarılı oldular" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 abi 58. madde değişmedi mi ? düşme olayı kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Abi kilif uydurma diye bisi yok, kanun var yahu. Puan silme ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 KAsımpaşa'da ne şans ise son 2 haftadır hayatının transferini yaptı sanki avrupaya gideceğini önceden biliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 steau bükreş ceza almış 1 sene ancak 5 sene gözetim olacakmış. Fenerin +1 i gibi. Kendi maçında şike yapmamış. Teşvikten yakalanmış. Cluj takımının rakibine teşvik verirken yakalanmış. teşviklerden de ceza gelse fenere 7yıl ceza gelirdi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ulan o kadar bükreş'e ceza yok diye ağladıkları teşvik miymiş... tey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 aynen öyle ceza almadı diye bir olay yokmış. Teşvikten 1 sene ceza aldığı için 5 sene gözetim ile ertelenmiş ceza. aynı fenerin aldığı +1 cezası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Absolut said: KAsımpaşa'da ne şans ise son 2 haftadır hayatının transferini yaptı sanki avrupaya gideceğini önceden biliyor gibi. garip şeyler oluyor hakikaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Steauya boyle Lyona soyle yaptilar demenin hic bir anlami yok. Ceza yememiz hem Fener hem Turk futbolu icin hayirli oldu, yoksa herseyi hasir alti edip Gercek Kotuler takimi gibi siritacakti Aziz ve hatta tum camiamiz. Korler sagirlar birbirini agirlar seklinde devam edecekti kurulu duzen. Bu sayede futbol mafyatiklerden temizlenir belki. Kabul etmesi basta zor gelse de Aysal hakli cikti ve son yaptigi profesyonel yonetici hamlesiyle de bir devrim baslatti Turk futbolunda, altyapi devrimi bunu izlerse bambaska seyler olabilir. Hayirlisi bakalim daha fair daha rekabetci bir futbol dilegiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Aykut tam çakalmış. Klüplere 1 ay öncesinden gelmiş kararlar. Adam direk arazi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 at yalani .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 "Tatar Ramazan" said: Steauya boyle Lyona soyle yaptilar demenin hic bir anlami yok. aynen şuna katılıyorum,'gücü bize yetiyor' muhabbeti bize ne kazandıracak,ben hırsızlık yaptım ama bak başkası yaptı ona ceza gelmemiş demek gibi bişey.bi bok yenmiş bunun cezası çekilecek başka türlü bu pislikten kurtulamayız,umarım aziz yıldırımdan da kurtuluruz. seneye ligi yine gs alırsa artık lyon gibi bir hale gelebilir,o gelirle zor tutulur.(anca 3 kupaya ortak olursa belki bi şampiyonluk umudu olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Fener ile BJK nin UEFA da iddaa hazırlayan müfettişleri farklıymış. FB nin ki İspanyol Palacios BJK nin ki ise Portekizliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ben kadromuz dağılmazsa şampiyon oluruz diye tahmin ediyorum ama meirelesi sowu falan nasıl tutucaksın şimdi anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 meirelesi kıpırdanmaya başlamış diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 şimdi ne olucak ya? çok saçma bir hal aldı bu asfkasf şimdi tff den ceza verebilir mi? sonuçta geçmişte suçsuz bulmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 sow liverpool a gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar