Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle geçmiş olsun. Ama bu ne kadar hasır altı edilmek istense dahi belli bir şeydi ve olması gerekendi. Ha olaydaki ilginç nokta FB ile BJK'nin cezalarının orantısızlığı bana kalırsa. BJK'liler sanırım o konuda biraz şaşkınlar.

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi sürecin en başında bazı şeyler kabul edilip ona göre kişilerin kulüple ilişkisi kesilip gereken ceza TFF tarafından verilmiş olsa şimdiye bir çok şey düzene girmiş olacaktı ve ya bu sene ya gelecek sene FB tekrar normal düzenine dönecekti. Ancak şu an ne olursa olsun TFF'de alt lige düşürme verecektir diye düşünüyorum. Bu kadar fazla maç ile şike+teşvik gündemdeyken aslında bir alt lig değil 2-3 lig birden düşürülmesi gerekir ancak bir alt lige düşürülecektir muhtemelen Fenerbahçe. Bu da nerden baksan 5 sene Fenerbahçe'nin Avrupa'dan uzak olması demek ki bu ciddi bir gelir kaybı ve prestij kaybı.

Adaletin sağlanması açısından hep cezaların verilmesi taraftarı oldum ama şimdi böyle olunca rekabetin tadı azalacağından lig mücadelesi hiç keyif vermeyecek belki de bir Galatasaray'lı olarak. Bu açıdan gerçekten buruk bir sevinç oldu benim açımdan.

Bu olayların sorumlusu olarak artık kimse UEFA veya TFF diye görmeyerek, yöneticileri ve özellikle Aziz Yıldırım'ı suçlamalıdır ve adamın kıçına teneke bağlayarak göndermelidir kulüp bu adamı, UEFA ömür boyu men cezasını kesmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

fenerbahçe'nin altlige düşürüleceğini sanmıyorum ya. maks trabzona kupayı verip fenere de -10 falan verirler bu sene için

bi de yabancı sınırını kaldırırlar

Dusurulmeden kupayi nasil verecekler trabzona?

Dava acilmasi lazim tekrardan, acilan davada uefe bilgilendirilecek kanunumuz lig dusurme diyor ama biz vermeyecegiz onun yerine trabzona kupasini verecegiz denilebilir mi?

Mumkun mu bu? Bence degil.
Sosyal ağlarda paylaş

gayet kılıfına uydurulur ya. fenerbahçe'nin yaptığı şike aslında sahaya yansımadı deyip -20 puan keserler, şampiyonluğunu da elinden alırlar.

bu arada sözde okumuş, aklı başında fenerli birkaç arkadaşım hala şey diyorlar ya "bu aziz yıldırımı bitirmek için oynanan bir oyundu, sonunda başarılı oldular"
Sosyal ağlarda paylaş

Steauya boyle Lyona soyle yaptilar demenin hic bir anlami yok.

Ceza yememiz hem Fener hem Turk futbolu icin hayirli oldu, yoksa herseyi hasir alti edip Gercek Kotuler takimi gibi siritacakti Aziz ve hatta tum camiamiz. Korler sagirlar birbirini agirlar seklinde devam edecekti kurulu duzen. Bu sayede futbol mafyatiklerden temizlenir belki.

Kabul etmesi basta zor gelse de Aysal hakli cikti ve son yaptigi profesyonel yonetici hamlesiyle de bir devrim baslatti Turk futbolunda, altyapi devrimi bunu izlerse bambaska seyler olabilir.
Hayirlisi bakalim daha fair daha rekabetci bir futbol dilegiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Steauya boyle Lyona soyle yaptilar demenin hic bir anlami yok.

aynen şuna katılıyorum,'gücü bize yetiyor' muhabbeti bize ne kazandıracak,ben hırsızlık yaptım ama bak başkası yaptı ona ceza gelmemiş demek gibi bişey.bi bok yenmiş bunun cezası çekilecek başka türlü bu pislikten kurtulamayız,umarım aziz yıldırımdan da kurtuluruz.

seneye ligi yine gs alırsa artık lyon gibi bir hale gelebilir,o gelirle zor tutulur.(anca 3 kupaya ortak olursa belki bi şampiyonluk umudu olur)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...