Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

şimdi gördüm internette. steaua bükreşin video kaydı olan şike görüntüleri varmış. şikeden suçlu bulmuş uefa ama 5 yıl inceleme vermiş sadece.

fb ve bjk ye neden kaydı lan. hadi diyelim fb de çok maç için idda var. bjk de 1 maç değil miydi?

oha. baya baya bavulla yakalanmış filan bükreşin olayda adam. milliyete göre. sadece video da değil yani.

ne farkı var acaba. dediğim gibi fb ile hadi neyse derim de bjk ile ne farkı var ki bunun?
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

BJK direk mali usulsuzlukten. Borc varken temiziz diye beyanda bulunuyor.

Evrakta sahtecilik bi bakima.

ya zaten şikeden nasıl ceza alır abi beşiktaş, şu tapeleri delil denen şeylere bakarak beşiktaş'a ceza verilemez abi, çıldırıcam resmen, hayır o tapelerden başka bir şey başka bir delil varsa açıklasınlar bilelim, dün gece beşiktaş ile ilgili bütün tapeleri tekrar tekrar okudum, buna şike verilemez en fazla verilse verilse usulsuz transfer teklifi denilebilir, eğer ceza şikeden verilmişse, bozulur, ama mali usulsuzlukten ceza aldıysan bu ne alaka ben anlamadım, neyin mali usulsuzluğu!!! geçen sene daha bundan ceza almadık mı? bu hangı senenin usuluszluğu
Sosyal ağlarda paylaş

Kişilere istenen ek rapor şu anlama geliyor. Müfettiş hepsi için ömür boyu men istemiştir. Bu direk idam cezası gibi. UEFA da bu kişilere ayrı ayrı ceza vermeyi düşündüğü için ek rapor istiyor. Belki hepsine ömür boyu verecek belki aradan bazılarına limitli yıl olarak ceza verecek. Ama kesin birşey var kişiler ceza alacak.

Buradan kişilere ceza verilmedi klüplere neden cezaverildi rererö yapanlar şunu anlasın. Kişiler ceza aldı miktarı karara bağlanmadı.

Yok o zaman kişilere verilen ceza beklenmeli çok mantıksız bir itiraz. Çünkü kuralar var Avrupa da.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir avukat filan yok mu, dün gece tekrar tekrar baktım kayıtlara, beşiktaş'ın dosyası zaten bir kaç sayfadan ibaret hepsini okudum tekrar, bütün tapelere baktım, nasıl ceza verirler hocam buna! bir tane somut delil yok ortada, sadece bir menejerin futbolcusu ile yaptığı konuşmalara bakarak sadece yorumla sadece varsayımla nasıl ceza verilir, aklım almıyor!

Allah aşkına birileri baksın şu tapelere deliller, benim göremediğim ne var orada! özellikle ceza verilecek bir neden aradım somut delil aradım, yok abi!! bildiğin yok! en fazla olsun olsun usulsuz transfer teklifi olsun hadi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bükreş olayı nedir ? Büyük ihtimalle kendi federasyonu , tatmin edici ölçüde cezalandırmıştır ?

Bizdeki sıkıntı , ortada kocaman bir olay var, ses kayıtları deliller var, herkes olayın üzerine yattı. Yönetmelikler değişti , kimse ceza almasın diye. UEFA'da bırak sizin yapıcağınıze işe sizin ben , dedi ve ibretlik ceza verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne teşfiği. adamın biri yakalanmış bile. video kayıtları filan varmış açık açık. ses de değil sadece. üstüne "normal,etik" filan diye yaklaşmışlar sanırım olaya bükreşten bazı kişi/kişiler.

fb/bjk ye ceza yanlış demiyorum. şike diyorsan, cezasını da verirsin ama bükreşe de vereceksin o zaman. onlara da 5 yıl gözetimi şikeden dolayı verdiler. hani başka birşey olarak bile adlandırılmadı yanlış bilmiyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

3 Temmuz Günü olaylar başladığında...

Aziz Yıldırım İstifa etseydi veya olağan üstü genel kurul yapılıp göreve başka biri gelseydi...

TFF Fenerbahçenin kupasını alıp Trabzonu şampiyon ilan etseydi...

Fenerbahçe bir sonraki sezona -12 veya -15 puanla başlasaydı.

gelseydi... etseydi... olsaydı... dı dı dı

Valla sıkıldım artık bu süreçten ne olursa olsun artık...
Sosyal ağlarda paylaş

Onu yapsa yapsa tüpçü yönetimi yapar. Çünkü zaten türlü rezilliklerle geldikleri ilg günden beri nefretini kazanmadıkları bir kesim kalmadı. Yakında da istifa ederler. Bari gitmeden 2010-2011 sezonu için yeniden soruşturma başlatsalar. Bu şike olayını tamamen arkada bırakmak gerekiyor artık, gereken yapılsa da sporseverler rahatlasa...
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Tinu ona takilacagina Bükreş'in video+adam yakalanmasına rağmen sadece 5 yıl gözetim çıktı. Buna takil.

beşiktaş ve fener, geçen sene son 5 yılda şikeye karışmadık diye yazılı beyanat verdiler UEFA'ya. O beyanları yalan olduğu için ceza geldi. Bükreş'de böyle bir durum olmayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

TFF küme düşme cezası vermeli fb ve bjk ya bence. BJK ya ligden düşme, Fener'e küme dusme+3*şaibeli maç eksi puan vermeli. Olaya karışan sivas, İBB vs diğer tüm kulüplere eksi puan yöneticilerine ömür boyu Men. Topluca kurtuluruz bu olaylardan.

Besiktasa veremiyosun lig cezasi, kupa maci oldugu icin.

Ha ote yandan nasil boyle bi karar cikiyo anlamasi guc tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

miyaw33 said:

TFF küme düşme cezası vermeli fb ve bjk ya bence. BJK ya ligden düşme, Fener'e küme dusme+3*şaibeli maç eksi puan vermeli. Olaya karışan sivas, İBB vs diğer tüm kulüplere eksi puan yöneticilerine ömür boyu Men. Topluca kurtuluruz bu olaylardan.

Besiktasa veremiyosun lig cezasi, kupa maci oldugu icin.

Ha ote yandan nasil boyle bi karar cikiyo anlamasi guc tabi.

beşiktaş ceza almalı diye düşünmüyorum da, kupada yapılan şikenin lige etki etmemesi diye birşey olamaz bence. şike her türlü şike.
bizim cemal nalga işi hazırlık maçında patlamıştı hatırladığım kadarıyla ama ligde kol gibi ceza sokmuştu federasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...