Liebe Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 hakan abimi sinirlendirmeyin hoyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 fizban said: "bana küfredebilirsin ama anama asla!!!!" seviyesini "bana küfredebilirsin ama galatasaraya asla!!!2121212!!!!" şeklinde aştık, gratz. algı hatasında son nokta takıma küfretsen neyse de adama küfrediyorsunu tersinden anlamak ---- guardians of juctice klübünden istifa ettim de 3 temmuz sürecinden beri yaşanılanlarla ilgili olarak aklıma takılanlar var fenerbahçe neden cl ligine alınmadı fenerbahçe neden cas davasını geri çekti geçen sene neden pliyif oynandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 neden neden neden allahım neden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Alismis kudurmustan beterdir derler ya. Aziz dayanamadi yine yapti yapacagini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ahah macın uzerinden 24 saat gecti, etkisini atamayanlar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 zegna neden zorbalığı ve hak hırsızlığını savunuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 hangi zorbalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 dalga mı geçiyosun? aziz yıldırım'ın devre arası muhabbeti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Macin basligina hakemlerin yazdigi tutanagi attim sen ne diyosun sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Bide 2 nokta koymus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Adamlar alıştı rekabet olmadan şampiyon olmaya. Fark 4e indi die hemen toplaşmışlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 hakem onu yazmazki rapora sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 geçen sene rekabet olmadan mı şampiyon olduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Theridone said: Macin basligina hakemlerin yazdigi tutanagi attim sen ne diyosun sincap Hakem tutanağı mı attığın şey? Sporx haberi kopyaladığın, talimatla haber yaptırıldığı belgeli ispatlı Tahir Kum'un sitesi. Ben de Hürriyet'ten haber koydum mesela söylenenler doğru demiş yetkili biri yersenkirşen. Hakem tutanağı yarın falan yayınlanır görürüz neymiş ne değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sincap ne ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ya bu hırsızlık çetesi kanayan yara, türk futbolunda çıban.. Sürekli pis kokulu irin çıkarıyor, doktorlar müdehale etti etmesine ama paranın gücüne tapan siyaset devreye girdi hukuku çiğnedi.. Avrupada başarılı nasıl olalım biz , 8. sınıf hukuk ülkesi burası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Fenerasyon is basinda. Hakeme tehdit yagdiran ve maci cevirten Aziz 21 gun, rakibinin 'Gokhan Zan kirmizi kartlik bir sey yapmadi' dedigi Gokhan Zan 15 gun ( 2 mac ) ceza aliyor. Kasimpasa'nin Emre'yi PFDK ya sevketme istegi reddediliyor. Ulan biz de olmasak tam bataklik olacak su Turk futbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 küçük enişteyi kollamışlar yine tabii. tvler versin küfürlerini döndüre döndüre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CtwJvgPJ9xw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 gökhana 2 maç normal o haraketi avrupada yapsa aynı muameleyi görürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Hakem raporunda tehdit yoktu, old boyz geri mi ekledi noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 tehdit yoktu elestiri vardi. tukuruk yoktu cunku konusurken cikartiyor agzindan portekizliler. gay isareti yapmadi cunku gay arkadaslari var, onlara ayip olur. $ike yok cunku sahaya yansimadi. ben oldboyzum sen super olgun futbol sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 hakem rapora tehdit yazmış mı, yazmamış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 sen soyle yazmis mi? yazmadiysa 21 gun ne icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Myshkin said: hakem rapora tehdit yazmış mı, yazmamış mı hakem raporları ne zaman önemli hale geldi tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar