Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni mouse ihtiyacı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
profesyonel fareleri deneten bi yere denk gelmedim hiç. öyle bi yer bulursan yaz cidden fare alıcaklar gider dener orda.
ben g9x kullanıyorum çok memnunum valla. oynuayacagın oyun stillerine ve eline uyguluğuna göre fare seç önemli 2 kriter bu
Mesaj tarihi:
bunun olculerine bakmadim hic fotolara bakinca ufak duruyor ondan dedim. razer olmak zorunda degil ya g500 gibi double click sorunu yaratmicak birsey olsun yeter. steelseries xai da guzel bir alternatife benziyor.
Mesaj tarihi:
ya ben bi yerlere yazmıstım uzun uzunda nerde unuttum.

kabaca 3 sekilde tutluyo bu mouse mereti. http://www.razerzone.com/mouseguide/ergonomic
hangi gripin hangisi olduğuna bak burdan.

palmsan arkası uzun, kesik bitmeyen mouse'lar daha iyi. fingertip claw isen arkası kesik hızlı biten mouselar daha iyi.

resimlerden boyut anlanmıyo ya. g500'ünde bak ölcülerie spesificationdan ordan anlarsın ne ne kadar. mesela g500 form olarak daha dolgun. razerın bazı mouseları ortanoktadan sonra cok alcalıyo ki benim parmaklarım ağrıdan kıvranıyo öle olunca.
Mesaj tarihi:
bende palm grip tutuyorum o zaman. ona uygunda deathadder ornegini vermisler. g500 de boyutu biraz buyuk belki ama su double click sorunu olmasa kullanilir. o da bu tutusa uygun.

guide guzelmis gormemistim hiç sagol

PS:soyle bir daha baktimda tam da resimdeki gibi tutulmuyor yav :)

direk parmaklar tuslari yalamiyor tamamen ama claw gripte gosterdigi kadarda dik tutmuyorum. arasinda birsey gibi
Mesaj tarihi:
Cevahir teknosada razer ve roccat fare ve klavyeleri deneyebilirsiniz. lachesis, deathadder, kova+, naga, mamba falan açıkta vardı. aynı şekilde blackwidow falan da. hatta orca falan da vardı kulaklık olarak denenebilir vaziyette.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Konuyu açıp kaçmış gibi oldum ama uzaktan bakıyordum arada.

EBay UK'den 60 liraya İntelli 3.0 söyledim geldi. Çok da memnumum. Elimi hiç ağrıtmıyor. TR'de bulamayanlara tavsiye ederim. Gerçekten kral mouse.
Mesaj tarihi:
Cyborg R.A.T 7 (veya kablosuzu 9) çok iyi ama Türkiye'de garantili distribütörlü yok sanırım, ama Razer kopyalamıştı yakın zamanda, o vardır elbet.

Sağında solunda değişen ve ayarlanabilen parçalar dolu, palm/claw arası geçirilebiliyor onun için, ağırlık kartuşu falan da var. Çok memnunum, tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
90 yuro çokmuş gerçi ama mausa verilen para pek koymuyo bana. Ya 3 yılda bir bilgisayarlar eskiyo ama mausu bi defa alıyosun bayaaa bir süre kullanıyosun. Ondan pek koymuyo bana mausa çok para vermek.

90 yuro yine de çok :D
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...