EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 profesyonel fareleri deneten bi yere denk gelmedim hiç. öyle bi yer bulursan yaz cidden fare alıcaklar gider dener orda. ben g9x kullanıyorum çok memnunum valla. oynuayacagın oyun stillerine ve eline uyguluğuna göre fare seç önemli 2 kriter bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bunun olculerine bakmadim hic fotolara bakinca ufak duruyor ondan dedim. razer olmak zorunda degil ya g500 gibi double click sorunu yaratmicak birsey olsun yeter. steelseries xai da guzel bir alternatife benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ya ben bi yerlere yazmıstım uzun uzunda nerde unuttum. kabaca 3 sekilde tutluyo bu mouse mereti. http://www.razerzone.com/mouseguide/ergonomic hangi gripin hangisi olduğuna bak burdan. palmsan arkası uzun, kesik bitmeyen mouse'lar daha iyi. fingertip claw isen arkası kesik hızlı biten mouselar daha iyi. resimlerden boyut anlanmıyo ya. g500'ünde bak ölcülerie spesificationdan ordan anlarsın ne ne kadar. mesela g500 form olarak daha dolgun. razerın bazı mouseları ortanoktadan sonra cok alcalıyo ki benim parmaklarım ağrıdan kıvranıyo öle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bende palm grip tutuyorum o zaman. ona uygunda deathadder ornegini vermisler. g500 de boyutu biraz buyuk belki ama su double click sorunu olmasa kullanilir. o da bu tutusa uygun. guide guzelmis gormemistim hiç sagol PS:soyle bir daha baktimda tam da resimdeki gibi tutulmuyor yav :) direk parmaklar tuslari yalamiyor tamamen ama claw gripte gosterdigi kadarda dik tutmuyorum. arasinda birsey gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Cevahir teknosada razer ve roccat fare ve klavyeleri deneyebilirsiniz. lachesis, deathadder, kova+, naga, mamba falan açıkta vardı. aynı şekilde blackwidow falan da. hatta orca falan da vardı kulaklık olarak denenebilir vaziyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açıp kaçmış gibi oldum ama uzaktan bakıyordum arada. EBay UK'den 60 liraya İntelli 3.0 söyledim geldi. Çok da memnumum. Elimi hiç ağrıtmıyor. TR'de bulamayanlara tavsiye ederim. Gerçekten kral mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bu konu 2 aydır aktif deil neyine bakıodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Memphis said: bu konu 2 aydır aktif deil neyine bakıodun Açık olduğu zaman zarfında bakıyordum Memphiscim. Yoksa kapanmış konuya bakıp bakıp 31 çekmiyorum. Kızdırıcan beni bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Cyborg R.A.T 7 (veya kablosuzu 9) çok iyi ama Türkiye'de garantili distribütörlü yok sanırım, ama Razer kopyalamıştı yakın zamanda, o vardır elbet. Sağında solunda değişen ve ayarlanabilen parçalar dolu, palm/claw arası geçirilebiliyor onun için, ağırlık kartuşu falan da var. Çok memnunum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi 90 euro cüs. zengin misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 90 yuro çokmuş gerçi ama mausa verilen para pek koymuyo bana. Ya 3 yılda bir bilgisayarlar eskiyo ama mausu bi defa alıyosun bayaaa bir süre kullanıyosun. Ondan pek koymuyo bana mausa çok para vermek. 90 yuro yine de çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Baggio said: Cyborg R.A.T 7 http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=CCB437080002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu rat mousu bende merak ediyorum baya. 5 le 7 arasindaki fark buyuk mu ki tipleri falan ayni gibi direk. 5 alinir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Black mamba kullanan var mı ? Nasıldır iyi midir almaya değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar