Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gandalf terminatoru dover

unity100

Öne çıkan mesajlar

hahahah frodo seker komasinda evet. ahah....

fantazi degil mi sam iste. her sey dusunulebilir hayal gucu ozgur birakildiginda. buyucu varsa o zaman eonlar oncesi varliklar da vardir, gandalf olumden donuyorsa o zaman eonlar oncesi varliklar da baska formlara boyutlara gecebilir. sinir olmaz gari.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıda açıkladım ya büyünün edebiyata girişini, neanderthal adam mage armor çekmiyordu ya her sabah yataktan kalkarken. yazar sıkılır tasvi etmekten der ki "bizim büyücü üfledi ufak dağları yarattı". desin ya "şu kadar cüce şuradan şu kadar taş taşıdı, şöyle mimarlar geldi plan proje çizdi, bunları üstüste dizerlerken belediye geldi deprem talimatnamesine uyulmamış diye şantiye mühürlendi, sonra tanıdık vasıtasıyla mühür açtırıldı da.." adam kitapta, ama diyemez çünkü beşyüz sayfaya yaklaştı mı kitap adam başı döner. açın bakın tam oralara gelindiğinde en uçuk kaçık büyüler ortama girer hep..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

tabii arkadaşlar bu işlerin esası budur, sanat dünyasında hemen herşey gösteri mantığında yürür, sorunlara pratik çözümler bulunur. bulabiliyorsanız çürütecek nokta buyrun getirin..

aha başka bir fenomenin açıklaması: 3d motorlu fps'lerde half-life'a kadar ille ki uzaylı böcük olması bütün düşmanların..

esasen 3d motorlar tam anlamıyla rezil olduğundan insan bile çizsen uzaylı böcüğe benziyordu zaten, hepten boşverdiler uzaylı böcük yaptılar bütün düşmanları. zaten uzaylı böcük anatomisinin temeli de farazi olduğu için edebiyattaki büyü kavram gibi at atabildiğin kadar. koluna minigun yapıştırılmış zombi mi ararsın uçan domates mi..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

Yaş Yetmiş İş Bitmiş Gandi Dede

Meyvesuyu çıkarır,Ev işlerini yapar,Mutfakta bilimum işi halleder(mutfak robotu),Shotgunla kilit vurur,Aşktan duygudan dalgadan anlamaz,kodumu oturtur,Cıbıl Gezinmekten çekinmez

Kötü Çocukluk Geçirmiş,Sora içine atamayıp dışına atmış çıka çıka olmuş Gay.Etrafında Metal yoksa bi haltım yiyemiyor.Yaş yetmiş,iş bitmiş..Gandinin Tıpksının aynısı
[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

lol ya halfmumi hiç güleceğim yoktu sabah sabah..

ayrıca zaten gandalf ile magneto'yu filmlerde aynı kişi oynuyor..

ama çizgi filmde ve romanlarda magneto yaşlı değil, sadece saçları beyaz.[hline]fizban:
forza tayvan malı chipsetler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 July 2003 09:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cok yanlıs düsünüyosun sabo bey
bu konu snn de olsaydı simdiye kadar bi kac kisi birbirine girmis
küfürler edilmis
üstüne bi kac delikanlı "adresinizi verin ulayn" geyiklerini girmisti..
oysa burda sam ile unity'nin tartısımasında adamlar resmen edebiyat yaptılar ki bi kac yeri anlamadım diyaloglardaki tabir-i caizse "koptum"..
Sosyal ağlarda paylaş

bi yandan da insanlarin kendilerinin model almak istedigi kahramanlari savunmasi var bu tartismanin icinde. kimisi gandalf gibi pek etkili, pek bilge ve omnipotent, kimisi termineydir gibi tank misali zarafetten yoksun, kimisi de magneto gibi manyetik olmak istiyor.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

ehe gandalfa anca onu mu yazabildin. yas yetmis is bitmis ama herif arnoldun 10 kati boyutta ne idugu belirsiz paranormal yaratiklarla savasiyor. termi icin demisin mutfak robotu, pek yerinde olmus. bu magneto mudur nedir o da sigortaciya benziyor.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

gandalf resmindeki asalete bak, bilgelige bak. terminator resmini bir milyon dolar verseler odama asmam. cok zorlarlarsa bibucuga asarim anca. ama gandalf resmi oyle mi hey hey ki ne hey hey.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 01 July 2003 02:07 tarihinde demiş ki:
yukarıda açıkladım ya büyünün edebiyata girişini, neanderthal adam mage armor çekmiyordu ya her sabah yataktan kalkarken. yazar sıkılır tasvi etmekten der ki "bizim büyücü üfledi ufak dağları yarattı". desin ya "şu kadar cüce şuradan şu kadar taş taşıdı, şöyle mimarlar geldi plan proje çizdi, bunları üstüste dizerlerken belediye geldi deprem talimatnamesine uyulmamış diye şantiye mühürlendi, sonra tanıdık vasıtasıyla mühür açtırıldı da.." adam kitapta, ama diyemez çünkü beşyüz sayfaya yaklaştı mı kitap adam başı döner. açın bakın tam oralara gelindiğinde en uçuk kaçık büyüler ortama girer hep..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

tam tersi ben bir cok edebi eseri okurken tasvirden kusasim gelmistir. baba dumas gibi en atesli heyecanli sabirsiz romantik donem yazarlarinin eserlerinde bile buyuk oranda tasvir var. bir ara tasvir dendi mi tuylerim diken diken oluyordu. direk buyuye giren yazarin amaci olaya omnipotentlik katarak mistik bir hava yaratmak ve okuyucuyu etkilemek ve onu kendi hayal gucunu calistirmaya yoneltmek de olabilir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

"bi yandan da insanlarin kendilerinin model almak istedigi kahramanlari savunmasi var bu tartismanin icinde. kimisi gandalf gibi pek etkili, pek bilge ve omnipotent, kimisi termineydir gibi tank misali zarafetten yoksun, kimisi de magneto gibi manyetik olmak istiyor."

mühim olan örneklerin iyi yönlerini almak. gandalf gibi bilge, zeki ve deneyimli iken terminator gibi kodu mu oturtmaktır olay. çok şükür bilgelik namına kendi işimi görebiliyorum, bir de kodum mu oturtsam ikinci gözümü alırım..

"ehe gandalfa anca onu mu yazabildin. yas yetmis is bitmis ama herif arnoldun 10 kati boyutta ne idugu belirsiz paranormal yaratiklarla savasiyor. termi icin demisin mutfak robotu, pek yerinde olmus. bu magneto mudur nedir o da sigortaciya benziyor."

yaş yetmiş demiş saygısından da yaş 7000, oralarda yaşlılara hürmet büyük olduğundan gömmemişler. bizim dede de kendine meşgale arıyor emekliliğinde dünyayı kurtarmak gibi.. mutfak robotluğu "elinden her iş gelir" manasında kullanılmış, güzel türkçe'm, güzel dilim benim.. magneto da sigorta attırıyor doğrudur..

"gandalf resmindeki asalete bak, bilgelige bak. terminator resmini bir milyon dolar verseler odama asmam. cok zorlarlarsa bibucuga asarim anca. ama gandalf resmi oyle mi hey hey ki ne hey hey"

gandalf evde ocağı açık bırakıp bırakmadığını düşünüor o anda, resmi zoom'layın gözlerinden okursunuz siz de.. terminator'ün ise ne yapacağı belli değil, düşmana düşüncesini okutmuyor. tam combat adamı işte..

"tam tersi ben bir cok edebi eseri okurken tasvirden kusasim gelmistir. baba dumas gibi en atesli heyecanli sabirsiz romantik donem yazarlarinin eserlerinde bile buyuk oranda tasvir var. bir ara tasvir dendi mi tuylerim diken diken oluyordu. direk buyuye giren yazarin amaci olaya omnipotentlik katarak mistik bir hava yaratmak ve okuyucuyu etkilemek ve onu kendi hayal gucunu calistirmaya yoneltmek de olabilir."

e zaten hiç tasvir olmazsa ne yazacak ki adam. bölüm 1'in ilk paragrafında "esas oğlan bir büyü yaptı dünya kurtuldu" dese bunu yediremez ki millete. işte yazarın hüneri büyünün .okunu çıkarmadan kıvamını tutturmak tasvir ile. büyüyü hiç katmıyorsa kitaba o zaman o yazarın beyni sulanmıyordur yazmaktan yüzlerce sayfa, bir sanatçı acayipliği vardır alkışlanması gerekir..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

"mühim olan örneklerin iyi yönlerini almak. gandalf gibi bilge, zeki ve deneyimli iken terminator gibi kodu mu oturtmaktır olay. çok şükür bilgelik namına kendi işimi görebiliyorum, bir de kodum mu oturtsam ikinci gözümü alırım.."

simdi gandalf komadan oturuyor onu nasi entegre edicez ? balroga soralim icabinda. termi balrog muydu magog muydu onu gorse sensor devreler overload olur alamaz cussesini bi seferde goz niyetine kullandigi kameralara.

"yaş yetmiş demiş saygısından da yaş 7000, oralarda yaşlılara hürmet büyük olduğundan gömmemişler. bizim dede de kendine meşgale arıyor emekliliğinde dünyayı kurtarmak gibi.. mutfak robotluğu "elinden her iş gelir" manasında kullanılmış, güzel türkçe'm, güzel dilim benim.. magneto da sigorta attırıyor doğrudur.."

iste ben de dedim ya zaten termi T-1000 mutfak robotu diye ? epey bi temizlige ihtiyac var bizim evde de gelsin is cok. 5-10 milyon veririz bisi zahmeti karsiligi. magneto kocum, yok elektrikci lazim degil seni ben cagirmadim.

"gandalf evde ocağı açık bırakıp bırakmadığını düşünüor o anda, resmi zoom'layın gözlerinden okursunuz siz de.. terminator'ün ise ne yapacağı belli değil, düşmana düşüncesini okutmuyor. tam combat adamı işte.."

e tabi adam koymus kitanin yarisini havaya ucurabilecek bi buyu icin gerekli simya malzemelerini kaynatiyor, dusunucek tabi acik unutursa nolur.

"e zaten hiç tasvir olmazsa ne yazacak ki adam. bölüm 1'in ilk paragrafında "esas oğlan bir büyü yaptı dünya kurtuldu" dese bunu yediremez ki millete. işte yazarın hüneri büyünün .okunu çıkarmadan kıvamını tutturmak tasvir ile. büyüyü hiç katmıyorsa kitaba o zaman o yazarın beyni sulanmıyordur yazmaktan yüzlerce sayfa, bir sanatçı acayipliği vardır alkışlanması gerekir.."

e tabi canim itirazimiz yok hic tasvir olmasin mi dedik ? demedik. varsa vardir, yoksa yoktur.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

gandalf amcamıza saygımız sonsuzdur, terminator dışında bir örnek verseydin muhtemelen senin yanında duracaktım ben de. ama terminator demişsin, orada çizgiyi aşmışsın..

büyü temelsiz, dengesiz bir kavramdır. gerçekte yeri yoktur zaten, ancak hayal dünyalarında yer bulabilir. e ben rüyamda dövemez miyim şimdi gandalf'ı? o üzerime 50 milyon tonluk kayayı uçurup bıraksa ben serçe parmağımla tutamaz mıyım kayayı? e ama bu terminator bir koyunca bana gerçeklikte ben bu dünyadan göçüyorsam gandalf aslında gaipten gelen bir hoş seda değil midir?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

ehe. iste mevzu da orda. terminator diye bir sey de yok su an. ihtimaller vesaireler ile olabilir dersek, gelecekte her sey olabilir, hicbisi imkansiz degildir muhabbeti ortaya cikar.

senin patlicagini bildigim icin direk t3 countdown topicinin altina actim zaten. netekim yanilmamisim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...