Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: WaNTeD, 06 July 2003 15:27 tarihinde demiş ki: plazma yok die büyü yoksa o zaman daha termi yide yapmadılar o da yok o zaman :) geriye tek gandi kaldı hükmen galip :D bi yerlerde gandalf die biri wardır mutlaka [Bu mesaj WaNTeD tarafından 06 July 2003 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] büyü diye de birşey yok. İyi gandalf da yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Abi bir de güzelim bir topicin içine nasıl sçılır gördük. Her gelen dalarak "ben yenerim" ya da ekstra bir adam koyarak "şu yener" dedi. tamam onu geçtik. 50 tane de topic açılmaz ki kardeşim. saçmalık bile değil. şımarıklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 300 mesajli, icerisinde ileri derece geyik elementleri ve ileri derece canli televizyon forumu tartisma elementleri barindiran, ad&d ve leveling sisteminin incelendigi, ad&d edebiyati yazarlarinin kapistirildigi pek icerikli bir topic oldu bu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: unity100, 06 July 2003 23:16 tarihinde demiş ki: 300 mesajli, icerisinde ileri derece geyik elementleri ve ileri derece canli televizyon forumu tartisma elementleri barindiran, ad&d ve leveling sisteminin incelendigi, ad&d edebiyati yazarlarinin kapistirildigi pek icerikli bir topic oldu bu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com peygamber lafı gibi oldu mübarek:D[hline] -----wazzup?------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 arada şu terminatör senide haklasa hiç fena olmıyaca unity [Bu mesaj TheSilver tarafından 06 July 2003 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 terminator kim. gelsin burda bulasik var temizlik isi var faydasi olur en azindan milyonlarca dolar harcanip gelistiriliyo.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 pek keyif aldım bu tartışmadan, bütün katılımcılara teşekkürler.. :) kendimi doyurayım bari, daha iyi benim için de..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 aynen[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bence boşa tartıştık teminatörün dövüceği kesin birşeydi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 son noktayı koyuyum ben hepsini döverim vallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 e yetti ama böyle topicler hehe. bu arada birisi gandalf wurunca köprü çürük olduğu için çöktü demiş o arkadaş sadece filmi izlemiş sanırım kitabı okumamış. balrogun altındaki kısmını çökertti gandalf bilerek.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: cyclad, 06 July 2003 20:44 tarihinde demiş ki: 300. mesajı atmakta bana düşer[hline] -----wazzup?------ ne kada mutlusundur şimdi mutluluktan tavana yapışmısındır ne güzel nasıl becerdin bunu ? bende yapmak istiyorum[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: baaluo, 06 July 2003 02:57 tarihinde demiş ki: darth vader suckar anca be son dumuru özetliyim Kenny>Raistlin>Termi>Gandalf>ilhan mansız>Darth Lamer abi sen oraya bi kişiyi daha sıkıştırcan ama olmadı şimdi :) ferdi tayfuru unuttun abi[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Darth Vader Utangaçlığından Maske takıo zaten Gandalf ne kadar beyaz olsada içi Karagey.. Termit Abim Olayı bitirir... Dı dım dım dı dı...(terminatör müzii girer arkadan,elinde bir arni abi minigunını çevirir)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Sly-One, 07 July 2003 11:46 tarihinde demiş ki: e yetti ama böyle topicler hehe. bu arada birisi gandalf wurunca köprü çürük olduğu için çöktü demiş o arkadaş sadece filmi izlemiş sanırım kitabı okumamış. balrogun altındaki kısmını çökertti gandalf bilerek.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar sly şu kadar mesajı okuyup da başlığı ciddiye alan tek kişi sensin sanırım, babacum'a rapor edeyim de senin rütbeni yükseltsin.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Sam, 30 June 2003 19:02 tarihinde demiş ki: her bir metal parçanın dengesini bozacak büyü bulunsaydı zaten savaşçı sınıflar istifaederdi olduğu gibi, bir büyü yaparsın adamın kılıcı, kalkanı, zırhı göğe uçar çıplak kalır. görüyor muyuz böyle büyü? hayır, demek ki öyle "şimdi parmağımı şöyle çevirip şu sözü söyleyip sauron'un kan basıncını yükseltiyorum, beyin kanamasından ölüyor" tarzında büyülere yer yok. eldekilerle idare edilecek, casting süresi de belli. adam stone skin çekene kadar isviçre peynirine üvey kardeş olur..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 muaehuaheuheuhuehueh zuheuhuhaeuhae ıdfvbçuahb şozılth[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ha bu arada şimdi aklıma geldi de Gandalf küçücük bi lightning atsa robotun işlemcisi ısınıcak, balatası kayıcak.[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 yuh konuştuğunuz konuya bakın bea:) gandalf bi magic unlock atar terminatörün bütün cıvataları vidaları perçinleri çözülür pürrrrr diye yere dökülür[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 lütfen önceden yazanların emeğine saygı gösterip cevabı 50 kere verilmiş yazıları tekrar yazmamaya özen gösterelim.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 gandalf conjure yapsa arka arkaya? terminatorun karsısına adamant golemi koyuverirse ne yapcak terminator? magnetoya da stone golem yapar.. sonra kendisne bi protection koyar hatta üstüne bide pipo yakar seyreder.. hepsini birden nasıl yapıcak diyeceksiniz? spell trigger chain contingency gibi seyler var biliosunus.. belli bi leveldan sonraki büyücüye bırakın dokunmayı onu göremessiniz bile cunku time stop yapmıstır .. bide gandalf yani adamda bi XP var aragorn kadar ii kılıc sallıo .. gandalf improved invisiblity yapptımı nolcak? terminator true seeing yada oracle yapcak hali yokya? hiohioh 2. sayfadan sonraki msgları okumadım valla ama terminator dünkü pok bence=))..[hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Kemazullah hepsini döver...[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 "2. sayfadan sonraki msgları okumadım valla" belli oluyor.. :) siz zahmet edip yazılanları okumuyorsunuz ama biz zahmet edip tekrar anlatalım, ne de olsa amme hizmeti yapıyoruz.. önceden buff ya da başka bir büyü yapamaz gandalf, raistlin ya da her neyse, ilk mermi böğrünü deşmeden önce yapabileceği bir büyü varsa buyursun hokuspokus desin, ya da ebediyete dek sussun..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 gandalf yaparmı bilemem ama ben artık quicken spell de atıyorum. instant metamagicle prepare etmeme de gerek kalmıyo. "termiyi maymun etmenin 1001 yolu" diye kitap basabilirim yakında hatta :D[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 quicken speel benim bildiğim instant hale getirmiyor büyüleri, casting süresini minimum'a düşürüyor. yarım sn'den az sürmüyorsa die hard 4'te başrolü oynar gandalf..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 casting time ı "Free actiona" düşürüyo samcim. bi parmak şıklatıp aynı anda leb dedim mi anlıyo termi amca leblebiyi :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar