Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gandalf terminatoru dover

unity100

Öne çıkan mesajlar

said:
WaNTeD, 06 July 2003 15:27 tarihinde demiş ki:
plazma yok die büyü yoksa o zaman daha termi yide yapmadılar o da yok o zaman :)
geriye tek gandi kaldı hükmen galip :D

bi yerlerde gandalf die biri wardır mutlaka

[Bu mesaj WaNTeD tarafından 06 July 2003 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]

büyü diye de birşey yok. İyi gandalf da yok..
Sosyal ağlarda paylaş

300 mesajli, icerisinde ileri derece geyik elementleri ve ileri derece canli televizyon forumu tartisma elementleri barindiran, ad&d ve leveling sisteminin incelendigi, ad&d edebiyati yazarlarinin kapistirildigi pek icerikli bir topic oldu bu.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 06 July 2003 23:16 tarihinde demiş ki:
300 mesajli, icerisinde ileri derece geyik elementleri ve ileri derece canli televizyon forumu tartisma elementleri barindiran, ad&d ve leveling sisteminin incelendigi, ad&d edebiyati yazarlarinin kapistirildigi pek icerikli bir topic oldu bu.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

peygamber lafı gibi oldu mübarek:D[hline]
-----wazzup?------
Sosyal ağlarda paylaş

e yetti ama böyle topicler hehe.
bu arada birisi gandalf wurunca köprü çürük olduğu için çöktü demiş
o arkadaş sadece filmi izlemiş sanırım kitabı okumamış.
balrogun altındaki kısmını çökertti gandalf bilerek.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Darth Vader Utangaçlığından Maske takıo zaten
Gandalf ne kadar beyaz olsada içi Karagey..

Termit Abim Olayı bitirir...

Dı dım dım dı dı...(terminatör müzii girer arkadan,elinde bir arni abi minigunını çevirir)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 07 July 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
e yetti ama böyle topicler hehe.
bu arada birisi gandalf wurunca köprü çürük olduğu için çöktü demiş
o arkadaş sadece filmi izlemiş sanırım kitabı okumamış.
balrogun altındaki kısmını çökertti gandalf bilerek.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

sly şu kadar mesajı okuyup da başlığı ciddiye alan tek kişi sensin sanırım, babacum'a rapor edeyim de senin rütbeni yükseltsin.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 30 June 2003 19:02 tarihinde demiş ki:
her bir metal parçanın dengesini bozacak büyü bulunsaydı zaten savaşçı sınıflar istifaederdi olduğu gibi, bir büyü yaparsın adamın kılıcı, kalkanı, zırhı göğe uçar çıplak kalır. görüyor muyuz böyle büyü? hayır, demek ki öyle "şimdi parmağımı şöyle çevirip şu sözü söyleyip sauron'un kan basıncını yükseltiyorum, beyin kanamasından ölüyor" tarzında büyülere yer yok. eldekilerle idare edilecek, casting süresi de belli. adam stone skin çekene kadar isviçre peynirine üvey kardeş olur..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

muaehuaheuheuhuehueh zuheuhuhaeuhae ıdfvbçuahb şozılth[hline]Heroes are born, not made.
-Eraqrest, The Orc Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

yuh konuştuğunuz konuya bakın bea:)
gandalf bi magic unlock atar terminatörün bütün cıvataları vidaları perçinleri çözülür pürrrrr diye yere dökülür[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:...
Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik...
Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Sosyal ağlarda paylaş

gandalf conjure yapsa arka arkaya? terminatorun karsısına adamant golemi koyuverirse ne yapcak terminator? magnetoya da stone golem yapar.. sonra kendisne bi protection koyar hatta üstüne bide pipo yakar seyreder.. hepsini birden nasıl yapıcak diyeceksiniz? spell trigger chain contingency gibi seyler var biliosunus.. belli bi leveldan sonraki büyücüye bırakın dokunmayı onu göremessiniz bile cunku time stop yapmıstır .. bide gandalf yani adamda bi XP var aragorn kadar ii kılıc sallıo .. gandalf improved invisiblity yapptımı nolcak? terminator true seeing yada oracle yapcak hali yokya? hiohioh 2. sayfadan sonraki msgları okumadım valla ama terminator dünkü pok bence=))..[hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım!
Sosyal ağlarda paylaş

"2. sayfadan sonraki msgları okumadım valla"

belli oluyor.. :)

siz zahmet edip yazılanları okumuyorsunuz ama biz zahmet edip tekrar anlatalım, ne de olsa amme hizmeti yapıyoruz..

önceden buff ya da başka bir büyü yapamaz gandalf, raistlin ya da her neyse, ilk mermi böğrünü deşmeden önce yapabileceği bir büyü varsa buyursun hokuspokus desin, ya da ebediyete dek sussun..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

quicken speel benim bildiğim instant hale getirmiyor büyüleri, casting süresini minimum'a düşürüyor. yarım sn'den az sürmüyorsa die hard 4'te başrolü oynar gandalf..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...