Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gandalf terminatoru dover

unity100

Öne çıkan mesajlar

e iste olm diyolar adam torpili koymus yuksek yerden bi hareketle akkor ediyo kilici, yayi bi km oteye firlatiyo baltayi tasa carptiriyo.

bizim burda pek yok da iki mahalle yukarda bi iki gandalf var. gecen gun geciyodum sokaktan bi baktim arka bahcede balrog carpistiriyolardi.

bi de siz hala kavriyamadiniz bu gandalfin mevzuyu. adam bilerek buyu yapmiyor insanlar secim yapsin diye dogru ve yanlis mucadele etsin diye. balrog tokatliyan adam ne ork birakir ne yecuc ne mecuc. ama iste mevzular derin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
adamın torpili yüksek yerden ( zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok )

Muhahahahahahhahha hahahhh ahahaha
:D

yardın geçirdin[hline][b]Don't make me destroy you.
- Darth Vader[b]
Sosyal ağlarda paylaş

elfler kadar guzeli var mi yahu ? neydi o legolas biraderimiz butun film boyunca sekil yapip profil verdi durdu ? allah guzel yaratmis ne yapsin adam. arwen yengemizin hale u aurasi ise zaten kafadan buyuleyici buyuye gerek birakmiyor.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
bizim mahallede gandalfta gormedim hiç

sizin oralarda gandalf varmı unity?

öyle eline asayı alıp bilmemnenin ateşi beni korur şunun ışıgı beni kutsar demekle olmuyo bu işler

bak delikanlı balroga yeke yek geldi gandalf yiyosa asasını ve kılıcını bıraksında gelsin ( balrogta kamçı ve kılıcını bırakır )

ateşi sönmüş bi balrogu minigunlı bi terminator zaten eleğe çevirir güve yemiş kumaşa döner balrog

zaten Anakini katmıyorum bile ( hadi gönüller kırılmasın darth vader diyelim ) balrogun ateşi söndügünde iki ışın darbesiyle kolu bi yere başı bi yere iner

heh bide adam yüzlerce yıl yaşamış görmüş geçirmiş birisi halen hokkabazlık yapıyo iki ufak veletin yanında
sonra emir büyük yerden geliyo durun şunu bide beyaz yapalımda silah falanda işlemesin diyolar

adamın torpili yüksek yerden ( zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok )

saç sakal uzatıp havai fişek gösterileri ile bi kaç kişinin aklını almakla olmuyo bu işler

hocam balrogun ateşi sönmüş diyosunda bu senin dediğin tamamıyle saçma...
yani balrog(aslında balor ama neyse) un ateşi içinde iki odunun yanmasıyla olmuyorki ıslanınca sönsün... adam bir valar ve sahip olduğu güçleri frp ye uyarlarsak lvl10 bir archmage diyebiliriz ve sahip olduğu ability ve featlerde cabası...
yani istese suydan çıkar çıkmaz eski alevli şekline kavuşabilirdi...

dikkat ederseniz gandalf ta onu Manwe den aldığı güçle öldürebiliyor... hatta bu iş sonunda kendisi bile bedenini kaybetme tehlikesi ile karşılaşıyor ki bilmiyorum biliyormusun gandalf yokedilemez neyse zaten amacın geyiğine laf etmekse kafana göre takıl ama yok ben ciddiyim diyosan aman hocam yavaş bilmeden biliyomuş bide üstüne milleti alaya alıyomuş ayağına yatmak yakışmıyo!
Sosyal ağlarda paylaş

baya bir birilmiş cevap hakkı, sıraya geçin.. :)

grudge: faerun'da yapılmıyor maç, oranın kuralları geçmez. buff muff yok..

bonecrusher: predator ancak saklana saklana vurdu o adamları, minigun ateşlenince üzerinde carl lewis moduna geçti.. :-p zaten silahlardan yara da alıyor, görünmezliği de sökmez buna..

popeye: sinema tarihinin gelmiş geçmiş en gudubet robotları episode 1 droidleri şüphesiz, bizim jedi'lar vurulmamalarını force'a değil 'stormtrooper effect' denilen olaya borçludur. :) terminator öyle mi halbuki, kurşunu yiyor. 'stormtrooper effect' gibi yalan dolan olaylar yok. anakin elini kaldırana kadar minigun dönmeye başlamış olur..

unity100: ecm denen hede ancak star wars droid'leri gibi esas oğlanların döveceği figüran tiplemelerine geçer, muhtemelen gerekli yalıtım vardır terminator'de. ilk ikisinde bu tarzda bişi görmedik ama güç kaynağı bile parçalandığında yedeği soktu devreye. android dediğin böyle olur işte..

bonecrusher: nereye zıplıyor yavaş zıplasın anakin. siz aim'ini episode 1 droidleriyle bir sandınız galiba. dandik filmlerde olur öyle ateş etmeyip bekleyen kötüler. terminator gördü mü vuruyor öyle improved iniative'miş force'muş sökmez..

horace: elminster kitap mı satar ne iş yapar? tetsuo yeni kampanyası mı turkcell'in?

de-jeavu: üçbuçuk atanlar öyle goblinler filan, immune to fear terminator..

reaper-xs: 55 seviye saijan neyim gelse son goku olur, tüketir soyunu goku'ların..

pentthesilea: matrix içinde ben de neo'yu döverim, neo gelsin buraya..

terminator bu saydıklarınızın hepsini sulu götürüp susuz getirir ki 84 tasarımı bir alet bu. 91 model t-1000 zaten daha bir öte. t-x herhalde tartışmaya bile mahal bırakmaz yok gandalf'mış yok anakin'miş..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 05 July 2003 01:03 tarihinde demiş ki:
grudge: faerun'da yapılmıyor maç, oranın kuralları geçmez. buff muff yok..

niye ki?
terminatör ordaysa biz de burdayız. allala...
bi de ayaana mı gitcez elemanın :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

"Ai! Ai!" wailed Legolas. "A Balrog! A Balrog is come!"
Gimli stared with wide eyes. "Durin's Bane!" e cried, and letting his axe fall he covered his face.
"A Balrog," muttered Gandalf. "Now I understandç" He faltered and leaned heavily on his staff. "What an evil fortune! And I am already weary."

JRR TOLKIEN
The Lord Of The Rings
Part One - The Fellowship Of The Ring
Illustrated by - Alan Lee
HarperCollinsPublishers[hline][b]Don't make me destroy you.
- Darth Vader[b]
Sosyal ağlarda paylaş

grudge: maç tarafsız sahada.. :)

reaper-xs: kamasutra'ya ihtiyaç duymuyor birinin kalbini durdurmak için.. 8-)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

[Bu mesaj Sam tarafından 05 July 2003 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Umesh, 05 July 2003 01:01 tarihinde demiş ki:
hocam balrogun ateşi sönmüş diyosunda bu senin dediğin tamamıyle saçma...
yani balrog(aslında balor ama neyse) un ateşi içinde iki odunun yanmasıyla olmuyorki ıslanınca sönsün... adam bir valar ve sahip olduğu güçleri frp ye uyarlarsak lvl10 bir archmage diyebiliriz ve sahip olduğu ability ve featlerde cabası...
yani istese suydan çıkar çıkmaz eski alevli şekline kavuşabilirdi...

dikkat ederseniz gandalf ta onu Manwe den aldığı güçle öldürebiliyor... hatta bu iş sonunda kendisi bile bedenini kaybetme tehlikesi ile karşılaşıyor ki bilmiyorum biliyormusun gandalf yokedilemez neyse zaten amacın geyiğine laf etmekse kafana göre takıl ama yok ben ciddiyim diyosan aman hocam yavaş bilmeden biliyomuş bide üstüne milleti alaya alıyomuş ayağına yatmak yakışmıyo!

balor benim bildigim keltlerde ölüm tanrısıdır
balrogla aynı oldugunu yeni duydum ( belki öyledir )

sonuçta gandalf balrogla savaşırken alevinin söndüğünü söylüyodu ( uzun süre oldu kitabı okuyalı sanırım suya düştüklerinde sönüyodu ve balrog merdivenlerden yukarı dogru çıkıyodu, gandalfta peşinden gidip saldırıyodu )

hatta gandalf bunu şöyle anlatıyodu yanlış hatırlamıyorsam
"alevi sönmüş bi halde balçık gibiydi" gibi bi anlatım kullanıyodu lotr kitabında

sonuçta gandalf yukardan torpilli
bi tarafı tutuşunca destek geliyo hemen

zaten terminator vs gandalf gibi bi tartışmayı ciddiye alıcak birisi mümkünse mesaj atmasın bu threade
bozmasın neşemizi bu sıcak havada

ps : burda frp ve diger kurallar geçersiz
burda kuralları biz koyarız bkz: şekil 1-A sam ( silah modeli gibi oldu :P )
neoya bile dalıyo ehe
Sosyal ağlarda paylaş

matrix'te hayalgücü geçiyorsa tabii ki neo'yu döverim ben orada, benim ilk filmden sonra hayal ettiklerimi 3 yıl sonra yapabildi neo, (smith dövüşü) üçüncü filmde bakalım hangi fikrimi çalacak vaşovski biraderler.. :)

fakat bu tartışmanın en güldüren tarafı "yuh ne konuşuyorlar" mesajları, kendimi ayıp bişi konuşuyor sanıyorum baktıkça.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

ne izolasyonu sam, ecm, disaridan alinan bir parametre oldugu surece ise yarar. istenildigi kadar izolasyon yapilsin, disariya acik tek parametresi olan sistem jam edilebilir. disaridan isi, isik ve ses ile vizyon almiyor mu bu ? istedigi kadar filter etsin, gelismis teknik kullansin, birsey iceri giriyorsa veri olarak o baska sekilde de gonderilebilir formasyonunu bilen kisi tarafindan.

t-x cok guzel ama guzelligi oraya kadar. gitsin mutfagina elinin hamuruyla borek corek yapsin. oyle demigodlarin islerinin oldugu yere bulasmasin akiskan fizigiyle. fizik kurallarini degistirirler alimallah pelte olur kalir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

sen sara komasına mı sokuyorsun robotu göz veriyolundan giden sinyalle? yalıtımı varsa elektrik devrelerinin ecm filan işlemez, rica ederim.. :)

terminatorlerin cinsiyeti yoktur zaten, t-x hepten bayatlamasın diye dişi insan görünümünde sunulmuş. t-1000 12 yıl önce istediği gibi görünüm değiştirip ev hanımı bile oluyordu. börek yapmak yerine kocasını ağzından şişledi fakat, demigod'lar da benzer muameleye tabii tutulabilir..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 05 July 2003 02:56 tarihinde demiş ki:
t-1000 12 yıl önce istediği gibi görünüm değiştirip ev hanımı bile oluyordu. börek yapmak yerine kocasını ağzından şişledi fakat

yardın gittin vicdansız[hline][b]Don't make me destroy you.
- Darth Vader[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...