Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Yıllardır ha bugün ha yarın diye bi sürü kişi tarafından beklenen oyundan nihayet ses çıktı, açılış videosu dün akşam paylaşıldı. Haziran sonu gibi süprizlerimiz olacak diyordu zaten ekip, ilkini gördük şimdi diğerlerini bekliyoruz (oyun içi mesela). http://www.civilizationofottoman.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ilk defa duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 said: Hayır oyun RTS türüdür. Singleplayer ve multiplayer bölümleri olucaktır. demiş videonun yükleyeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Xenocide said: ilk defa duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ben cok duydum da bir halta benzeyecegini sanmiyorum. Bir suru sey soyluyorlar, bir tek oyunun tam olarak nasil oynandigini anlatmiyorlar. Zaten ismi de faullu. Ingilizce bilen birine danissaydilar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ottoman Civilization olsa daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Vaktinde Hükümran Senfoniyle iyi gaz pompalanmıştı. Sonra browser oyununa çevirdiler bi şeyler yaptılar.Yapılan yine ona benziyor. Gameplay videosu görmeden gaza gelmem gayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 polonyanın witcherı gibi şöyle tarkan çıkarsınlar bizimkilerde action rpg yanında wolf companion anadoluda avrupada falan gezip quest yapsak sdfs AKMAZ MI? boss AHTAPOT REYIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Gameplay yoksa 3 seneden önce çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 http://4.bp.blogspot.com/-kranzh1FeC8/Tf_prE_2a_I/AAAAAAAAAmE/6KrB-0ibMVs/s400/adini-suluman-koydum-muhtesem-yuzyil.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 abı adam oraya, türü rts olacak, total war gibi civilization gibi demiş. afedersiniz neyin konusu bu o zaman? he güzel video yapmıslar aferim. Ortada oyun olduğuna dair hiçbişey yok, hatta hiç olamıycağına işaret ediyo hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bide totalwar ve civ rts değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 KADER MOTORU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 kolormatik gozlukte olsa bıyıklı abi de tam olacakmış kader motorunun yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Cuce said: KADER MOTORU! habere tek cevabım: http://inciswf.com/tabi_kardes.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 spikerin konuşurken gerçek zamanlı dediğinde neden bahsettiği ile ilgili hiçbi fikrinin olmaması lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ulan video sonunda napoleon çıktı canım çekti. etw den sonra napoleon oynamadım baya bi şey kaçırdım gibi bi his var içimde. napoleon mu yükleyeyim etw mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bye bye fuzzy logic, hoşgeldin ya kader motoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 GEd said: kolormatik gozlukte olsa bıyıklı abi de tam olacakmış kader motorunun yanına AHAHHA aynısını dedim ya. OSMANLIYI DOĞRU YAPMIYORLARDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Sırf evlerdeki/dersanelerdeki talebelerine satsalar (ki mecbur tutarlar bence lol) yine iyi kar yaparlar Ve o bıyık asdasdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 GEd said: kolormatik gozlukte olsa bıyıklı abi de tam olacakmış kader motorunun yanına hahahah aynen pilavli sohbetten cikip oyuna girismisler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 "Tatar Ramazan" said: Sırf evlerdeki/dersanelerdeki talebelerine satsalar (ki mecbur tutarlar bence lol) yine iyi kar yaparlar Ve o bıyık asdasdsadsa e oyun hıc bı zaman cıkmıycağı ıcın ole bısey olmıycak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 turkiyenin ilk 3d animasyon filmi savarona geldi aklima http://www.youtube.com/watch?v=4OU-D6PB5vE asdfadsffadsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 3D destegide ekliceklermis oyuna http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/260/abiler_cemaat_3d_plazma_televizyon_26034518969.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar