Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivrisinek isiriklarini gecirmenin yolu?

Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

pascalnouman said:

kokusu en geç çıkan yiyecek çiğ sarımsak brainiactakiler denemişti ordan biliyorum bir keresinde ben de yedim çiğ olarak bir torba karanfil çiğnedim bana misin dememişti

Sarımsağın içindeki madde direk kana geçiyor diye biliyorum. O yüzden her nefes verişte kanından akciğerin aracılığıyla nefesine geçiyor. Ağzından değil direk ciğerden kaynaklı, geçmiyor koku karanfille fln o yüzden.

Bu arada dikkat ettim, dükkanda boya yaptığım günlerin gecesi sivrisinek gelmiyor bana. Artık kokusu vücuda sindiğinden mi, yoksa tinerli havayı soluduğumuzdan mı bilmiyorum. Ama gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir de bana neden bu kadar saldırdıklarını anlasam. O akşam 8 kişi falan oturuyorduk sahilde, bir bana saldırdılar. Kızlardan birinin bacakları falan açıktı hatta ama herkesi boşverip beni tişörtümün üstünden doğru sömürmüşler. Kanda alkol miktarı yükselince bırakıyorlar normalde, demek ki kısa sürede halletmişler bir de. Pis bir insan da değilim ki, 2 kere duş almıştım o gün hatta... Kan grubuyla, kandaki bilmemne değeriyle falan mı alakası var acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

ısırık neyse de, o ses..
vzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz

.
.
.
.
.

vzzzZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz

(fade out, fade in)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...