pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 beyler bende off sinekkovar sprey var 2 senelik. sizce yenisini alayım mı yoksa pek pi farkı olmaz idare edeyim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kimyasal sonuçta. sıkmayın derinize sinekkovar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 napak ısırsınlar mı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 pipin düşerse karışmam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bu sene bana rağbet göstermiyorlar ya rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Deniz + Stilex en temizi. Stilex iyileştirici değil sanırım ama kaşıntıyı bariz şekilde geçiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 pascalnouman said: kokusu en geç çıkan yiyecek çiğ sarımsak brainiactakiler denemişti ordan biliyorum bir keresinde ben de yedim çiğ olarak bir torba karanfil çiğnedim bana misin dememişti Sarımsağın içindeki madde direk kana geçiyor diye biliyorum. O yüzden her nefes verişte kanından akciğerin aracılığıyla nefesine geçiyor. Ağzından değil direk ciğerden kaynaklı, geçmiyor koku karanfille fln o yüzden. Bu arada dikkat ettim, dükkanda boya yaptığım günlerin gecesi sivrisinek gelmiyor bana. Artık kokusu vücuda sindiğinden mi, yoksa tinerli havayı soluduğumuzdan mı bilmiyorum. Ama gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Sarımsak candır, sağlıktır. Ah bi de kokmasak. Ben sinek için bunu takıyorum, pencere açık fln. sıkıntı olmuyor. Evde kedi olmasa şunu sürekli açacam da bizimki deli şimdi gider eller fln çarpılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Ya bir de bana neden bu kadar saldırdıklarını anlasam. O akşam 8 kişi falan oturuyorduk sahilde, bir bana saldırdılar. Kızlardan birinin bacakları falan açıktı hatta ama herkesi boşverip beni tişörtümün üstünden doğru sömürmüşler. Kanda alkol miktarı yükselince bırakıyorlar normalde, demek ki kısa sürede halletmişler bir de. Pis bir insan da değilim ki, 2 kere duş almıştım o gün hatta... Kan grubuyla, kandaki bilmemne değeriyle falan mı alakası var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 sende sinekleri isir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 beni de hic isirmaz kanimda anormal maddelerle mi geziyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 kolonya + arko cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 parmaklarin eklem yerlerinden falan isiriyorlar 2-3 gun mutasyona ugramis gibi geziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 üstüne tuz sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 El sabunu sür hafif nemlendirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 nolacak ki başkaları sırtındaki sivrisinek ısırık izlerini görünce? onlar som altından mı ısırılmıorlar mı asklfg hadi kaşıntı için çare arasan neyse de bu komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Gördün de mi konuşuyosun? Bi su kenarına falan gitsek tişörtümü çıkardığım anda etraftaki çocuklar ağlamaya başlar. Ayrıca evet hala geçmediği gibi yenileri de eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ısırık neyse de, o ses.. vzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz . . . . . vzzzZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz (fade out, fade in) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 siz de sivrisinegi ısırın ödeşin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Isırılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 onlara küçük alyuvarlar at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar