Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Dun aksam sivrisinekler tarafindan saldiriya ugradim, butun sirtimi isirmislar ve igrenc gozukmekte. Bu isirklari mumkun oldugunca cabuk gecirmenin yolu nedir? Kabartma tozu ve su ile macun hazirlamak, alkol surmek gibi geleneksel tedaviler bir ise yaramadi. Bunun icin birden fazla ilac var, hangi ilaci onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 you have mix the blood of sand niggas with sand of niggas. ya da stilex gibi böcek ısırmasınakarşı bişi sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 soguk suyla yıkayıp kaşımayacaksın geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 dasaaa said: stilex Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Üzerine işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Tuz bas. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Zaten 2 günde kendi kendine geçen şey için nasıl bi şok tedavi yöntemi bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 madem onlarla gözükmek istemion fondoten sür kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 EM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bıçakla kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 stilex neymiş ya ben de alayım bir gecede 7 kere ısırmışlar ayaklarımdan, kaşımaktan yara oldu artık az önce de kulağımda bi tane vızıldadı gecem rezil oldu şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 önce sivrisinek ısırıklarını kendi seviyene çek, sonra tecrübenle alt et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 camlara sineklik taktır! kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kendine sineklik taktırt. gelen sinekler deli lan bu kaç kaç desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 cibinlik oluyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Hem eğlence, hem spor. http://www.eurocosm.com/Application/images/Electroswat/deluxe-flyswat-lg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: cibinlik oluyo o üsütne takınca bence bodystocking falan olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Olm çok kuvvetli nefesim var gelin bir okuyayım sizi sinek filan yanınıza yörenize yaklaşmaz. Not: Sadece bayanlar üzerinde etkilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bu konu fishnet'e kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 alköl alcan özellikle rakı anasonu kokusu tam bir sineksavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Sinek mi ısırdı? Çözümü çok basit. Hemen gidip bir diş sarımsağı ikiye kesin. Ve kestiğiniz yeri ısırılmış yere sürün. 2dk içinde kaşıntı gidiyor, 5dk içinde şişlik iniyor. Gülenler olacaktır şimdi buna ama bir kez deneyin. Kendi gözünüzle görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 imamizer said: Zaten 2 günde kendi kendine geçen şey için nasıl bi şok tedavi yöntemi bekliyorsun. Bende 4-5 günü buluyor ve bu süre zarfında başkalarının yanında tişörtümü çıkarabilme lüksüne sahip olmama durumu hoşuma gitmediği için de bu başlığı açtım. Stilex ve sarımsak yöntemini öneren arkadaşlara teşekkürler, en kısa zamanda deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 adam "çalışıyor" zıh zıh zıh zıh zıh zın zın zın zın zın sarımsakı boşver.. kokma millete. stilex sür geç. yara olduysa eğer thiocilline, hâlâ kaşınan böcek ısırığı ise stilex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kokusu en geç çıkan yiyecek çiğ sarımsak brainiactakiler denemişti ordan biliyorum bir keresinde ben de yedim çiğ olarak bir torba karanfil çiğnedim bana misin dememişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar