Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 haber link artık izmir kordona araç giremeyecek. eylüle kadar falan diyorlar ama kalıcı olacak muhtemelen bu uygulama. kordon sahil şeridi eskisinden daha güzel olacak artık. hayırlı uğurlu olsun elf diyarı güzel şehir izmire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ya bi de amele izmirliler faça bmwlerle doğan görünümlü şahinlerle giriyolardı, bağırta bağırta. herşey dahil 4 liralık kahvaltıcıları da yok etseler daha nezih bi yer olacak aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 4 liraya kahvaltı? ne veriyo? boyoz arası domat mı ashdhsajs yoksa çiğdemli gevrek mi ahshadhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 abi çankayada bi büfede, sabah basic kumru yanına da yarım litre taze sıkma meyve suyu 2 liraya yedim içtim çıktım 2 saat kendime gelemedim ucuzluktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 kafa iyi olduğunda zart diye taksi bulunuyordu ama o caddede, ne yapacaklar o taksileri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 orda bariz bi hata olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 taksilerde deniz taksi olur dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 araç trafiğine kapatılıyor ama orda işyeri veya evi olan insanlara 160 liraya açık otopark yapılıyor orası. ne anladık bu işten? koca bir yolu 3-5 bin kişi mutlu olsun diye kapatmanın alemi ne? sabah ve akşam iş trafiği zaten kriz gecirtiyor insana, koca bir yolu trafiğe kapatınca ne olacak ben onu anlamadım? belediye bir kamu kuruluşu olarak her işleminde kamu yararı gözetmeli. ben bu işlemin benim yararıma değil birilerinin cebine yarayacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ben samsundan bile memnun oldum. destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 yov 30 senedir elimize mahkumuz sabuna para vermekten paramız bitti al işte 2 tane parfüm de artık karıya gidek yov diye konuşan satıcıları da kaldırsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Zaten arnavut kaldırımları yüzünden öyle pek de arabaların geçmek için tercih ettiği bir trafik güzergahı değildi ki orası. Park etmeye giriliyordu bir de taksiler falan geçiyordu işte olsa olsa. Ben akla mantığa makul gelecek bir yanını göremedim bu olayın. Bir rant dönüyor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 o değil de ne meraklısınız bir yeri seçkinleştirmeye avmçocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 iyi oldu iyi konuşmayın boş boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bana sorsalar bağdat caddesini de kapatırım ki araç trafiğine. en azından kızların götü göbeği erir biraz yürürken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 cok gec kalınmıstı bunun icin. zaten artistlik yapmak dısında kimsenin oraya arabayla girmesinin bir anlamı yok. hele sukur yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 gayet iyi olmus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 guzel olmus insanlar rahat rahat yürür artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 eh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kordon da sahilyolunun trafiğe kapatılması alex de souza chaotic da silva de/da ekinin doğru kullanımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 şu de da eki ile ilgili artistlik yapanları topyekün flamethrower ile yok ettiler zannediyordum ben. kurtulanlar da akıllı bıdıklıklarını başka platformlara taşımışlardı dikkat çekmemek için. sen kalmışsın demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 biz de hala yanlıs kullananları ortadan kaldırdılar zannediyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 o cafelerin masaları sandalyeri kordonun ucuna kadar gelir o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 isabetli karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar