GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Bilgisayarın tarihini sabitlemek istiyorum. 25 aralık 2011 de kalmasını istiyorum hep. Ama bunu biostan yapmak istemiyorum. Nasıl yapıyoruz bilen var mı ? Elimde bir software var lisansı 1 aylık. Salak lisans aleti 25 aralık 2011 de kullandığım sürece sorun çıkartmıyor mesela. Ama bilgisayar 25 ocaga geldiğinde lisans bitince softwarei calıstırmak için tekrar aleti 25 aralığa donduruyorum bu sefer eski geliştirdiğim modellerde sorun çıkıyor. İllaki sifirdan model oluşturmam gerekiyor, 1 aylık iş çöp oluyor haliyle. Bu nedenle pcyi bir tarihte durdurmak istiyorum mümkünse biosa müdahale etmeden. Softwarea ait lisansım mevcut bu arada iş yerindeki pcde ama işyerindeki notebooku eve almak istemiyorum. Bu nedenle evdekini bypass etmek istiyorum. Crack vesaire değil yani.
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 crack değil demişsin ama işlev olarak crackten farkı yok
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 crack değil çünkü xxxx euro ödeyip lisansını aldım softwarein. MAC adres ile bağlı. Her gün 120 km notebook taşımak istemiyorum yanımda sadece. Rahatladın mı ?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Yalniz adam dogru demis primitif crack oluyo bu yontem. Sonucta lisansa para vermissin ama o lisansi da zaten anladigim kadariyla yasal sinirlari icinde kullanmisin. Yasal cozum ariyosan ya sanallastirma yapman lazim, ya da ayni kullanicinin farkli bilgiylsayarda calismasina izin veren lisans var mi ogrenmen lazim. Sanallastirmayi sanirim bedava halledebilsin. Ama donaninimin eskiyse performans sorun olur...
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 lisans var elinde, çak gitsin crack ne ugraşıyorsun böyle şeylerle.
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Linux da mac adres degistirebiliyosun. Windows da da bulursun benzer bisi, google da.
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açıklamadan da aynı şeyi sorabilirdim sanırım illegalitenin dibine vuruyor olsaydım. Yazılım endüstri yazılımı, her gün kullandığım bir yazılım zaten. Tek istediğim yanımda notebook taşımamak.
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ben sirf deneyeyim diye ufak bisey yazdim c# ile, administrator olarak calistirinca gayet catir catir degistiriyor tarihi de saat yerine saniyeleri koyuyor super sacma sekilde. hehe Cozebilirsem gonderivericem koduylan neyim.
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Bu arada senelerdir tanidiginiz, huyunu suyunu az cok kestirebildiginiz adamlara boyle girismenizi dibine kadar kiniyorum.
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 İllegalitenin dibine vurduğumu düşünseydim burda sanırım sadece bilgisayarın tarihini dondurmak istiyorum bir yolu var mıdır derdim. Osuruktan tayyarede bir sebep yazardım. Hm aslında öyle yapmam lazımmış^^ Konuyu silelim ben baştan açayım.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 lol computer date freezer diye freeware program olarak çıkartın olm.
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Valla saat olayina anlam veremedim, bir ihtimal time-zone ile ilgili ama cok da ugrasmak istemedim. http://www.timucingelici.com/DateChanger.rar Bunu indirip, goz atip derleyebilirsin ya da direkt olark DateChangerDateChangerbinDebug altindaki exe'sini yonetici olarak calistirip kullanabilirsin. Afiyet olsun.
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Bakayım teşekkürler. XP kullanıcısıyım ben bu arada ^^
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 La olm noluyo herifin teki bodos dalmis diye bana niye giydirdiniz sfgdd
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 kır saçlarından sen suçlusun bebeğim
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Bu gonderdigim ufak app calisti mi acep ? Merak ettim.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bilgisayari 3-5 yil geriye atsan olmuyomu?
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 di said: Bu gonderdigim ufak app calisti mi acep ? Merak ettim. adamın bilgisayarına ne yaptıysa giremiyor sen düşün artık
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Time Stopper vardı onu dene hem sistem saatinede dokunmuyor seçtiniz programa göre çalışıyor falan tam istediğin şey.
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 mac adresine lisanslıysa pc nin mac adresini değiştir lisans dosyasını da kopyala at pc ye. çok kolay. belki 3 kez denmiştir ama dikkat etmedim sdf.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 sey seklinde bi programla olmaz mı emin deilim time updayte war ya windowsun orjinal ordaki serveri 127.0.0.1 e yonlendirip surekli aynı tarihe ve saate update ettirse
Öne çıkan mesajlar