Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Follower

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

wizard icin ench mi iyi templar mi simdi

ben templar aldim 2 vurusluk canim var zaten o yuzden o tankliyor birazini bende dayiyorum uzaktan arcane beam'i.

ench alinca wizard oynamak zor olmuyor mu?

bi de bu templar cok az vuruyor gidim gidim boyle normal mi bu, silahini fln da saglam verdik herifin benim 550attack varken bu okuzun 20
Sosyal ağlarda paylaş

Templar'ı dps olarak düşünme, onun vurduğu 2-3 damage olmasa da olur. Tamplar'a verdiğin bütün itemlerde str ve özellikle vitalty olsun. Bu skilleri kullan, o kadar sık hayatını kurtaracak ki başka bir follower kullanmak mantıksız oluyor.

Templar'ı kapı girişlerinde durdurmaya zamanla alışınca birçok eliti beleşe kesmeye başlıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır direk wow petleri gibi komut yok, benim bahsettiğim zamanla öğrenilen birşey, işte geriye koşup kapıyı geçince hangi mesafede durursan templar tam kapı eşiğinde mobları karşılar. Menzilli moblarla templar tam arana gelecek şekilde nasıl konum alınır falan.

Bu gibi detaylara alışınca en psikopat eliteler bile kesilebilir olmaya başlıyor. Özellikle böyle kapıların olduğu haritalarda, ben resmen mortarları falan adım atmadan kesebiliyorum templar sayesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Eneeem follower konusu bayaa arkada kalmış.

1.05 patchi ile Scoundrel'a biraz dps buffı gelecek malumunuz. Ama WW/Tornado için gerekli CC yüzünden enchantress'tan Scoundrel'a geçmeyi düşünüyorum. DPS buffını da göz ardı edip, Şöyle bol freeze'li bol pierce'li bir buriza alıp yoluma devam edeceğim gibi. MF'den 1.05'e kadar vazgeçmeyi düşünmüyorum.

Bu arada şöyle bir şeye denk geldim. (Rica etsem Enchantress'a bakar mısınız? Kabarık bir banka hesabı nelere kadir diyor insan.)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Davajnzor-2237/hero/7436902
Sosyal ağlarda paylaş

Scoundrel'ıma sadece ve sadece 300k'ya 75 pierce'lı %13 freeze'li buriza aldım. (Max 80 pierce %15 freeze oluyor.) Random Roll'da soket gelmiş. AH'yi kontrol etmeden koymuş birisi heralde:D

Taktım Star Ametisti. Her atışında 900 hp dolduruyo :) Gözüme hoş geldi. Gaza geldim, gittim. AS ve MF veren 2 yüzük 1 amulet aldım. Toplam 300k'da onlara verdim. APS'si 1.45'e dayandı keratanın. Çatır çatır donduruyo:) Freeze o kadar kullanışlı ki anlatılmaz yaşanır. Patch gelir gelmez direk ilk işim scoundrel'a geçiş yapmak olacak. Ah birde Templar ve Ench kadar mf sağlayabilse...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...