senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 wizard icin ench mi iyi templar mi simdi ben templar aldim 2 vurusluk canim var zaten o yuzden o tankliyor birazini bende dayiyorum uzaktan arcane beam'i. ench alinca wizard oynamak zor olmuyor mu? bi de bu templar cok az vuruyor gidim gidim boyle normal mi bu, silahini fln da saglam verdik herifin benim 550attack varken bu okuzun 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Templar'ı dps olarak düşünme, onun vurduğu 2-3 damage olmasa da olur. Tamplar'a verdiğin bütün itemlerde str ve özellikle vitalty olsun. Bu skilleri kullan, o kadar sık hayatını kurtaracak ki başka bir follower kullanmak mantıksız oluyor. Templar'ı kapı girişlerinde durdurmaya zamanla alışınca birçok eliti beleşe kesmeye başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 dur kalk gibi emir verebiliyormuyuz yaf followerlara bunu bilmiyorduk bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Hayır direk wow petleri gibi komut yok, benim bahsettiğim zamanla öğrenilen birşey, işte geriye koşup kapıyı geçince hangi mesafede durursan templar tam kapı eşiğinde mobları karşılar. Menzilli moblarla templar tam arana gelecek şekilde nasıl konum alınır falan. Bu gibi detaylara alışınca en psikopat eliteler bile kesilebilir olmaya başlıyor. Özellikle böyle kapıların olduğu haritalarda, ben resmen mortarları falan adım atmadan kesebiliyorum templar sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Aynen. Templarda şu anda 95k hp, 150şer AR %27 block 520 loh 2k armor var. Bana mısın demiyor. Bonus verdiği %17 mfde cabası. DH oynarken resmen rahatlatıcı oluyor. Intervene can kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ablayı kullanıyorum şu tavuğa çevirme numerosu çok cafcaflı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Scoundrel kullanan bir tek benmiyim yav. Hem de gayet memnunum allah alah bi gariplik var bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bende scoundrel kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ben de scoundrel kullanıyorum. WW Barb oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bende hep scoundrel crit verdigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Peki followerin life on hit bize de heal yapıyormu yoksa sadece kendine mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Sadece Magic Find ve Gold Find'ın bir kısmı geliyor bize. Geri kalan herşey kendileri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 xp de geliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Eneeem follower konusu bayaa arkada kalmış. 1.05 patchi ile Scoundrel'a biraz dps buffı gelecek malumunuz. Ama WW/Tornado için gerekli CC yüzünden enchantress'tan Scoundrel'a geçmeyi düşünüyorum. DPS buffını da göz ardı edip, Şöyle bol freeze'li bol pierce'li bir buriza alıp yoluma devam edeceğim gibi. MF'den 1.05'e kadar vazgeçmeyi düşünmüyorum. Bu arada şöyle bir şeye denk geldim. (Rica etsem Enchantress'a bakar mısınız? Kabarık bir banka hesabı nelere kadir diyor insan.) http://eu.battle.net/d3/en/profile/Davajnzor-2237/hero/7436902 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yeteri kadar kabarık değilmiş 90lık gem takmış. açıkçası benim şu an enchantress kullanmamın sebebi powered armor. patch sonrası scoundrel daha iyi olacak gibi duruyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 aynen hatundan gelen armorla 7800 armorum oluyor benim. baya işe yarıyor ama peçle onu da %15ten %5 yapacaklarmış. bend e anlam veremedim niye %90lık gem almış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Scoundrel'ıma sadece ve sadece 300k'ya 75 pierce'lı %13 freeze'li buriza aldım. (Max 80 pierce %15 freeze oluyor.) Random Roll'da soket gelmiş. AH'yi kontrol etmeden koymuş birisi heralde:D Taktım Star Ametisti. Her atışında 900 hp dolduruyo :) Gözüme hoş geldi. Gaza geldim, gittim. AS ve MF veren 2 yüzük 1 amulet aldım. Toplam 300k'da onlara verdim. APS'si 1.45'e dayandı keratanın. Çatır çatır donduruyo:) Freeze o kadar kullanışlı ki anlatılmaz yaşanır. Patch gelir gelmez direk ilk işim scoundrel'a geçiş yapmak olacak. Ah birde Templar ve Ench kadar mf sağlayabilse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar