Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

civil war a hazır değilseniz, load edicem ben diyorsanız:

faction lideri(buda general) ölünce oluyor genelde, bunu emekli edip yerine taze birini koyun ölmeden, romada takılsın daha uzun yaşıyor, benimki 70 yaşında ölüyordu şu an 78 falan.

savaşın çıktığı şehre bir ordu bırakın.

rakip evlerin politikacıları öldürün, etkisi azken öldürmek en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç yükleme derim, ben oynadım işte bu oyun çıkmadan hemen önce ama çekilecek eziyet değil tek tek adam taşımak ve her turn yollarda spawn olan kırk haramiler şunu oynadıktan sonra. 2 eylül'de bırakacağı izlenimle şimdi bırakacağı izlenim aynı olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

legandery oyanayan varmı? yoksa bi oynayın, ai buglu mug lı dinlemiyor, alayına giriyor, roma ile oynuyorum, görevlere göre gidiyorum, medieval 2 den beri bu kadar heyecan/strese girmemiştim, uzun zamandır, ilk defa oyunu kapattıktan sonra kafamda orayamı saldırayım burayamı saldırayım diye geçiriyorum, kelt sapancısna lanet olsun ayrıca...
Sosyal ağlarda paylaş

viking invasion da çok iyiydi, show tv mi ne kullanıyordu müziklerini ehu
http://www.youtube.com/watch?v=aID9DqIkuw8
müzik konusunda hiç bozmadan devam ettirebilen çok az şirket var ya, maxis filan. bazısı işte bütçe büyüyünce daha orkestral takılıyor ama her zaman daha iyi sonuç vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yani diyorum ki, skrim için de boş konuşuyordunuz, bunun içinde...

düz oyun ortalama insana hitaben yapılıyor, eb, rs, gibi modlar gelirse oyun zaten oyun olur.

bunun dışında adamlar yama ile mod ile eklenemeyeccek şeyler ve mekanikler koydular oyuna, sadece ayar çekmesi kaldı

bu yüzden kezbanlığın lüzumu yok
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...