knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 >7 legion'im var >tum ordum afrikada col horde'u ile savasta >civil war >13 full stacks spawn >mfw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 civil war a hazır değilseniz, load edicem ben diyorsanız: faction lideri(buda general) ölünce oluyor genelde, bunu emekli edip yerine taze birini koyun ölmeden, romada takılsın daha uzun yaşıyor, benimki 70 yaşında ölüyordu şu an 78 falan. savaşın çıktığı şehre bir ordu bırakın. rakip evlerin politikacıları öldürün, etkisi azken öldürmek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 hepsini siliyorum suan, aptal AI yardimi olmuyorda degil lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 yok yok oyunun muzikleri cok zayif, soyle epic muzikler yok gaz vermiyor, manyak savaslar donuyor oyunumda ama muzikler butun havayi olduruyor, nasil bir seviye dususu var kelimelerle ifade etmek guc ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 eski oyunun yenisinden iyi olduğu tartışmasız tek şey müzikler maalesef ama empire'dan beri çok ciddi zayıflama var zaten. en son m2tw'de haber bülteni-grade müzik vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 off lanet olsun ya şu müzikleri dinleyince yükleyesim geldi çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 hiç yükleme derim, ben oynadım işte bu oyun çıkmadan hemen önce ama çekilecek eziyet değil tek tek adam taşımak ve her turn yollarda spawn olan kırk haramiler şunu oynadıktan sonra. 2 eylül'de bırakacağı izlenimle şimdi bırakacağı izlenim aynı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 pc yetebilse r2'yi yükleyeceğim ama bunla yetiniyorum işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 o zaman başka tabii, ilk oyun hala süper ikinciyi oynamamış olduğun sürece. başından kalkamadım işte bu oyun çıkmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 şu oyundaki ainin bastığı birimlere çeşitlilik gelsin artik ya bir de biraz moral boost lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 arada ranklı birimlerde çıkartıyor, gold ranklı birileriyle savaştımdı dün, düz mızraklı adamda değiller yani. ama kullanamıyor düzgün bu birimleri ai, arkadan ballistayı önden lejyonları diğer arkadan atlı lejyonları verince eriyip gidiyorlar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 bu şehrin "içindeki" kulelerde bug var heralde, ele geçirdikten sonra bile bana ok atıyor bazısı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Sam said: o zaman başka tabii, ilk oyun hala süper ikinciyi oynamamış olduğun sürece. başından kalkamadım işte bu oyun çıkmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 http://media.tumblr.com/tumblr_lvd7ad2Fm11r058cd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 legandery oyanayan varmı? yoksa bi oynayın, ai buglu mug lı dinlemiyor, alayına giriyor, roma ile oynuyorum, görevlere göre gidiyorum, medieval 2 den beri bu kadar heyecan/strese girmemiştim, uzun zamandır, ilk defa oyunu kapattıktan sonra kafamda orayamı saldırayım burayamı saldırayım diye geçiriyorum, kelt sapancısna lanet olsun ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 müzik olarak, böyle daha iyi varla yok arası tematik müzikler ama müzik olarak en iyisi bence ilk medieval dı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 legend zorlugunda oynuyorum bende, CAI biraz duzelttiler zaten son iki patch ile de sorun BAI gram ilerleme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 viking invasion da çok iyiydi, show tv mi ne kullanıyordu müziklerini ehu http://www.youtube.com/watch?v=aID9DqIkuw8 müzik konusunda hiç bozmadan devam ettirebilen çok az şirket var ya, maxis filan. bazısı işte bütçe büyüyünce daha orkestral takılıyor ama her zaman daha iyi sonuç vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yine skrimde olduğu gibi gereksiz tantana yapıyorsunuz, bütün totalwarlar nasıl sa bu da öyle, hatta daha da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 asıl acıklı olan kısmıda o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 daha aciklisi ne? oyunun skyrim'den bile daha bugli ve kotu olmasi mi? sdsffsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 fallout2'de trunk kaybolmuştu olduğu gibi, demek ki ... gibi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ama hemen fixelemislerdi onu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 e bunlar da fixliyor işte boş durmuyor, total war serisinde böyle hızlı yamalama görülmedi. paradox bile böyle hızlı yama çıkartmayı bıraktı artık ki rekor onlardaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yani diyorum ki, skrim için de boş konuşuyordunuz, bunun içinde... düz oyun ortalama insana hitaben yapılıyor, eb, rs, gibi modlar gelirse oyun zaten oyun olur. bunun dışında adamlar yama ile mod ile eklenemeyeccek şeyler ve mekanikler koydular oyuna, sadece ayar çekmesi kaldı bu yüzden kezbanlığın lüzumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar