Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Hastati kötü zaten, principes'e geçmek lazım eğer rp yapılmıyorsa etrüsk yenilince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 şeyi merak ettim.. roma da ordu tutulabiliniyormu?..normalde olmaması lazım cunku romada ordu olmaz sırf senatonun preatorian guardları olur. onun dısında yukarıdaki videoda adam yok etmis oyunu..yazık aynen bi kac ay önce screenshotları gordugumde soylemistim grafik olayını..ver renderı photoshopı milletin agzını sulandır sonra sıç..causal gaming :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 o screen shotlar photoshop dediğimde inanmamıstınız napalım olur böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Hungry coyu izlemedim de grafikler total war serisi, herhangi diğer bir rts veya tbs'ye göre en iyi çok net. Fotoşop iddiası patladı yani hiç hatırlatmayın. Ama 2gb vram istiyor, aldatıcı o optimal reqs. evet roma'da ordu tutuluyor, tutulmayan oyun gördüyseniz söyleyin biz de deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 jungle said: evet sitede yoğunluk var fakat time-out olmuyor beklerseniz açılıyor . yukarıda verdiğim mod'un yapımcısının ; Radious Total War Mod (Updated 8.9.2013) Radious Campaign Features Mod - http://www.twcenter.net/forums/showt...n-Features-Mod Radious Battle Mod - http://www.twcenter.net/forums/showt...ous-Battle-Mod Radious Economy and Research Mod - http://www.twcenter.net/forums/showt...-Buildings-Mod Radious Graphics Mod - http://www.twcenter.net/forums/showt...s-Graphics-Mod Radious AI Mod - http://www.twcenter.net/forums/showt...4#post13221084 toplama mod'u var hepsi tek mod'da indirmek isteyenler için link veriyroum sayfa açılmadığından dolayı. link bu linkler çalışmıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 valla o grafikler oyunda mevcut, unlimited memory, vegetation vs vs herşey fullendiğinde çıkıyor gayet, ama 10bin kişilik savaşı akıcı şekilde oynamak imkansız yani alienware falan lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sam fotoshop idaası üzgünüm ama patlamadı . tekrar bu tartısmayı baslatmak sitemiyorum ama, o ss'lerde normalde oyun motorunda olmıyan cesitli efektler var tekrar bakamnı rica ediyorum. neyse her ihtimalde konumuz bu deil, yoruyo o kadar abzürd grafik numaraları benı zaten acmıyorum bile. asıl derdimiz gameplay zaten ordada ortak noktadayız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sam said: Hungry coyu izlemedim de grafikler total war serisi, herhangi diğer bir rts veya tbs'ye göre en iyi çok net. Fotoşop iddiası patladı yani hiç hatırlatmayın. Ama 2gb vram istiyor, aldatıcı o optimal reqs. evet roma'da ordu tutuluyor, tutulmayan oyun gördüyseniz söyleyin biz de deneyelim. ilk twr, ------- o video için konuşursak, sadece filli sahneye baktım, onuda normal ve üstü zorlukta yapılacak bir şey olarak görmüyorum, bu bağlamdan yola çıkarak, bu tür video ve görsellerde ki sorunlar ile karşılaşmadıktan sonra da inanmıyorum. bunun dışında ben şahsen o kadar über ordu kurmadım bu oyunda, misal sparta ile mısıra spartalı olmayan ilk hoplitler ve sapancılar ile çıktım, etyopyaya kadar indim 9600 kişi karşıma çıktı orada, bir savaş kazandım gerisine asker yetmedi geri çekildim, şunu demek istiyorum, o yazdığınız orduları kurunca nasıl durdura bilirsin ki?, anca mantıksız olarak çıkılır kaşısına oda daha zevksiz oluyor, köylü kataprak falan öldürüyo ben daha çok delleniyorum o zaman, veya tek şehir, 20.000 asker besliyor falan bu daha eğlencesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 patchmi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sam said: evet roma'da ordu tutuluyor, tutulmayan oyun gördüyseniz söyleyin biz de deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ha bide herkesin keyfi farklıdır ama benim en iyi harita olarak gördügüm budur : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Dragonutopia said: Ha bide herkesin keyfi farklıdır ama benim en iyi harita olarak gördügüm budur : + mevsimsel müzikler ve kara kalem çizimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Dragonutopia said: SPQR ordusunu ordudan saymıyor musun? Rome 2'de Roma'nın tamamını biz kontrol ettiğimiz için, Roma şehrine koyacağın orduyu da senato ordusu gibi düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sam said: Hastati kötü zaten, principes'e geçmek lazım eğer rp yapılmıyorsa etrüsk yenilince. Zaten direk lejyoner teknolojisine yönelirsen 12 turn sonra lejyoner yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 benim 3 ordumdada düz lejyonerler var şimdilik, yetiyor zaten, tech tree ve smithlerde falan son aşamaya gelene kadar upgrade etmem heralde bidaha, zaten en son ordu praetorian guard çıkacak hepsi en baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Komutan said: Dragonutopia said: SPQR ordusunu ordudan saymıyor musun? Rome 2'de Roma'nın tamamını biz kontrol ettiğimiz için, Roma şehrine koyacağın orduyu da senato ordusu gibi düşünebilirsin. Yok tarihsel durum öyle değil..zaten oyunda da orduyu sok şehri al 1 turnde gibi bir mantık oldugu için ve tabiki siyasi degil askeri bir oyun oldugundan dolayı koymamıslardı.Su anda da koymamıslar gordugum kadarıyla..roma nın yanına dahi orduyla yanasamıyordu republic döneminde..oyuna eklense cok geniş bir siyasi ve politik interface getirmeleri gerekirdi zaten(paradox oyunlarına yakın) onun dısında tarihsel yakınlıgına sözüm yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Su gida asayis ve farkli yapi yapma olayoni anlamadim. Aeastirma yapiyorum ama aktif olmasi icin gereken bina diyor. O bir turlu benim yapilarimsa cikmiyor. Birde saldiri yapacagim ordumu sehirden cikardigim gibi asayis yerlerde. Generalsiz de ordu olmuyor sanirim. Bana biraz detay verirmisiniz ne uzerinden gideym. Cermenler olarak basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 roma ve kartaca generalleri düz general her halde, tek kaldıklarında savaştan direk kaçıyorlar ve dövüş becerileri vasat, etki alanları büyük... keltleri çok güzel yapmışlar tam olmuş, adamları olması gerektiği kadar medeni yapmışlar, çeşit çeşit metal işleme binaları var, ansiklopedide güzel yazılmış, birimleri de güçlü, bayada ucuzlata biliyorsun, ilk ve orta teck ler ile %10 fazla bakım ve üretim indirimi alabiliyorsun diye hatırlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ilk rome'da ayrı bir faction spqr, üç aile filan şaka gibiydi oyunun o kısmı. en kötü tarafıdır o oyunun ki bu binyılda çıkan en iyi rts sayıyorum ona rağmen söylüyorum bunu. ve spqr'ın kendi ordusu vardı evet sırf urban cohort vs de değildi, ne yapabiliyorduysa parasıyla oydu. onu örnek göstermek komik oluyor. paradox derinliği demişsiniz de zaten eu rome var paradox'un yaptığı, gayet gezdiriyorsunuz roma'da ordu. Dragonutopia said: Ha bide herkesin keyfi farklıdır ama benim en iyi harita olarak gördügüm budur : yüzlerce saat oynadım o oyunu ama gameplay olarak fersah fersah gerisinde şu oyunun o map. hooop doomstack focus fire serideki en kötü şeydi, rtw1 sağolsun kurtardı bizi. estetik kısmı zevk meselesi olabilir ancak. Cuce said: sam fotoshop idaası üzgünüm ama patlamadı . tekrar bu tartısmayı baslatmak sitemiyorum ama, o ss'lerde normalde oyun motorunda olmıyan cesitli efektler var tekrar bakamnı rica ediyorum. neyse her ihtimalde konumuz bu deil, yoruyo o kadar abzürd grafik numaraları benı zaten acmıyorum bile. asıl derdimiz gameplay zaten ordada ortak noktadayız ^^ steam hesabıma ss koydum sürüyle ki çoğu özellik kısık, herşeyi extreme açıp bütün shader vs'yi kökleyip açınca o ss'lerde ne vardıysa hepsini elde edebiliyorsun. "ya bu böyle değilmiş" gibi bir grafik görmedim ben. gayet patladı o iddia, oyun çıktı kendim gördüm. seni yoruyor ve açmıyorsun diye oyunda yok değil yani. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ozii_x said: Su gida asayis ve farkli yapi yapma olayoni anlamadim. Aeastirma yapiyorum ama aktif olmasi icin gereken bina diyor. O bir turlu benim yapilarimsa cikmiyor. Birde saldiri yapacagim ordumu sehirden cikardigim gibi asayis yerlerde. Generalsiz de ordu olmuyor sanirim. Bana biraz detay verirmisiniz ne uzerinden gideym. Cermenler olarak basladim. şöle şimdi önce şehrindeki problem ne onu bulman lazım şehir detaylarından, yani - ye sebep olan şey nedir vergi mi, köleler mi, squalor mu, din mi etc mesela squalor ise binaları çok hızlı yapmışın, bazılarını yıkman gerekebilir, halkın mutluluk/refah seviyesi arttıkça zamanla yavaş yavaş absorb ediliyor bu negatiflik, zaten şu şu şehriniz uçuyor mutluluktan diye mesaj veriyor oyun orda, eğer yemek falanda karşılıyorsa o gün yeni bina yapma günüdür. bazı turnler hiçbişi yapmadan geçecek bu yüzden normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sam said: ilk rome'da ayrı bir faction spqr, üç aile filan şaka gibiydi oyunun o kısmı. en kötü tarafıdır o oyunun ki bu binyılda çıkan en iyi rts sayıyorum ona rağmen söylüyorum bunu. tarihi açıdan çok anormal değil. roma'da soylu aileler çok önemliydi ve büyük generaller hep bu belli başlı ailelerden çıkardı. hatta parası olmadığı halde halk arasında popüler diye bazen devlet hazinesi adına borçlanmasına izin verilip ordu kurdurulan generaller bile var. bunlar da kendi siyasi çıkarları için sahip oldukları orduları kullanırdı doğal olarak. rubicon hayali bir nehir bu arada, roma'ya da italya'ya da ordular girip çıkıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 hayali dediğin nehir yüzünden iç savaş çıktı haha temel prensip ordunun romadan uzak durması yok zafer alayı var zaten ki o da baştan sona politik hareket. kaldi ki romanın bir güvenlik sağlayıcı kolluk kuvveti agustosa kadar olmadığı için içerisi yeterince silahlı ve profesyonel adamla dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 anormal olan üç tane birbirinden ayrı kopuk faction olarak hareket etmesi, scipio afrika'da kapışırken julii galya'da, brutii yunanistan'da filan tam komediydi 3 tane birbirinden herşeyiyle tamamen ayrı ülke olması. roma'ya ordu girdi mi girmedi miden kat kat kat daha mühim bir problemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Yeni beta patch çıkmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 yalnız şu özlü sözler konusunda rome açık ara o kadar iyi ki adamların diğer yaptıklarından, göz yaşartıcı aradaki fark. empire, napoleon, shogun filan hepsi bayağı kötüydü o bakımdan. medieval hadi gene bir derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar