knox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 http://forums.totalwar.com/showthread.php/81021-Review-from-an-Anonymous-Developer-CA-response?s=d244878d7f6cf8298946b75b98a64825 surda inanilmaz flame war donuyor ahahaha OP crit vurmus bazi noktarlarda sdsfsdfsdfs CA craig said: And now I know you're trolling. Whatever happened to developer solidarity in the games industry I have no idea, but if you are who you claim to be this is a poor show on your part. http://forums.totalwar.com/showthread.php/81021-Review-from-an-Anonymous-Developer-CA-response?s=26736168fb98fbdf5506412d2cf40ef9&p=688586&viewfull=1#post688586 stay classy CA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 okudum onu da zerre değeri yok "anonim developer'ım ben" demenin. phil fish misin nesin diye sorarlar adama. "Tatar Ramazan" said: Bunu yapalım da, Güncel Tut seçili olduğu için bunu orjinal hale getirir Steam di mi? girdim oyuna, dosyayı tekrar açınca hala true yazıyordu. steam klasörü altında değil de windows user klasörü altında olduğu için herhalde dokunmuyordur. 0fps etkiledi benchmark'ı. benchmark yapıyorum yarım saattir çeşitli ayarlarla, en büyük performans farkı yaratan seçenek ssao. 27'den 37'ye çıktı fps devredışı bırakınca. diğer hiçbir seçenek o kadar ciddi etkilemedi. o darbeye değecek birşey katmıyor bence. ultra textures ile low textures arasında gene çok ilginç şekilde hiç fark yok neredeyse. ullimited memory olayı etkiliyor bir de ama otomatik medium'a filan düşürüyor bende texture o devredışı iken. gölgeler ve partikül efektlerini kısmak, ağaç ve terrain gene etkiliyor. benchmark'ı 34-37fps arası bir seviyeye çektim gibi, rahat. bir de vegetation alpha'yı kesin kapayın, 5 yıl sonranın pc'leri için eklemişler resmen lol. SOLUTIONS FOUND ACROSS THE SUPPORT FORUMS amd beta sürücü çıkarmış corruption sorunu çözen, nvidia da çıkarmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Norak said: ordu düzenim şöle bişi: 1 general 4 heavy cavalry 8 heavy legion 3 giant ballista 4 Triarii Custom battle için tamam da, campaignde lejyoner ve triarii aynı anda kullanılamaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hmm belli bir turnden sonra tur zamanı cidden fark edilebilir şekilde uzuyor çözümü falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ai map movement'ı kapamak dışında yok, civ serisindeki gibi zaman ilerledikçe yapay zeka daha çok üretim/savaş/hesap yapmaya başlıyor. çözüm olsa firaxis çözerdi ehu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 o zaman ülke sayısını azaltayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Komutan said: lejyoner ve triarii aynı anda kullanılamaz sanırım. oluyor, aynı binadan çıkıyor zaten mızraklı lejyon işte adamlar defans versiyonu, bina upgrade olduğunda üretilmese bile başka şehirden çıkarırsın gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Sam said: "Tatar Ramazan" said: Bunu yapalım da, Güncel Tut seçili olduğu için bunu orjinal hale getirir Steam di mi? girdim oyuna, dosyayı tekrar açınca hala true yazıyordu. steam klasörü altında değil de windows user klasörü altında olduğu için herhalde dokunmuyordur. 0fps etkiledi benchmark'ı. bu dosya Rome2scripts altında değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 o sanırım çünkü başka preferences isimli dosya bulamadım ne orda ne de steam klasöründe. -%5 corruption tech geliştirdim şimdi, %18'den %17'ye düştü. salt değer değil de toplam corruption üzerinden mi hesaplıyor yüzdeyi acaba? eğer öyleyse %45 indirecek toplam ama her settlement %1 filan arttırıyor. 140 settlement alınca istediği gibi gelirin %75'ini filan corruption mı yiyecek nedir? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 custom da şöyle bir şey denedim, pathlar ile 4 tane asil atlı okçu son-en gelişmiş olan- karşıya 2 son son seviye makedon palaksı, 1 hoplit, 1 kalkan taşıyıcı koydum, okla ve bire birde anca 3 de 2 sini öldürebildim, rakibi birbirinden ayırarak ve aynı adam önden, yandan ve arkadan o atarak ve fikrim, atlı okçuların büyük fark yaratan bir birim olmadığı, roma modlarında alışmış olduğum kadarı ile bunun aksine kraliyet katapraktımı neydi ondan 4 tane ile denedim, gerçekten ezip geçtiler diye bilirim, hiç bir totalwar oyununda, son seviye bile olsa bir süvarinin, son seviye mızrakçı ve hoplitlere karşı böyle bir üstünlük sağladığını görmedim, muazzam olmuşlar, eve gidince okçuları yedeğe alıp ağır süvari ile gidecemde savaşacak adam yok. antakya kadar geldim... tırpanlı at arabası ve hint fili deneyin ayrıca wonderların bonusları bulamadım, şehir incele ekranında yazmıyor birde ordunun generalini öldürmeden değiştirebilliyormuyuz. tam ızdırap gibi ya akşam 2-3 saat oynayabiliyorum, yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 wonder bonus bir şehir seçince sol altta çıkan pencerede küçük yeşil stonehenge ikonu, mouse over tooltip'te yazar. roma ile değiştiriliyor general öldürmeden kendi penceresinde ama kraliyet denemedim henüz, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 encyclopedia online ulaşabileceğimiz bir yer var mı? ordu transferinde olmuyor, general değişikliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 encyclopedia oynun klasörleri içinde var, bitek resimler tam çıkmıyor browser ile açınca, tablete taşıyıp ordan bakıcam bi ara açılıyor mu öyle diye. general için details te bi yerde "change" diye bi düğme var değiştirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 atlı okcuları biraz cozdum, klasik menzil dısıdnayken hedef veröe semdromu. menzil dısında hedef verirsen sacmalıyoalr dibine giriyolar hedefin. mümkünse hiç verme öle oklasınlar bişileri menzil içindeki, o zaman iş yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 royal cataprachtlar oyunda gördüğüm en elit ünit. herkesi kesiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 yok ya gereksiz, anca basit piyadeye iş yapar, 3 e 2 olunca, ağır piyade üstü sıkıntı yaratıyor ayrıca bu partların falan, roma okçusu ile aynı hasarı verip, aynı menzili olmasına da hiç değinmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 amatörleri eğlendirir diyorsun?aksdhaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 katapraklar tam über olmuş bu sefer, eskiden hiç kullanmazdım mesela arveni ile oynayan var mı, gereksiz gibi duruyorlar, germenlerin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 katapraktlar ilkinde de en iyi atlıydı sen yetememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 romayı şişirmişler işte iyice, yapıcak bişi yok. multide pahalı yapmıslardır umarım en azından. neyseki zabıta cohort yapıp oyunun en guclu unıtesı yapmımıslar bu sefer. bu arada bir sürü skill işlevsiz. %10 dmg bonus veren butun menzilli ünitelerde olan skill. hiç bir anlamı yok. dah uzun cdli daha kısa süren ama %10 değilde %50 olsaydı o zaman anlardım ama bu haliyle cok nanay, cd geldikce basıyosun bi esprisi yok zamanlaması yok. veya butun shock cavalarylerde olan trample skilli, aynı sekilde cok manasız. oturup adam gibi üstünde calısmaları lazım oyunun ama bunu yaparlarmı bilmiyorum. ha oyun güzelmi güzel, oynatıyomu oynatıyo, ama bundan cok daha iyi olma potansiyeli varken yapmamıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 onlar basit şeyler, shogunda o ayarları çek modlar vardı buna da gelebilir ama komple olan bir modu kim ne zaman yapar veya yaparmı bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 modla niye uğraşıyoruz para verdğimiz adamlar düzgün yapsın oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 mallesef hiç bir oyun kimsenin istediği gibi olamayacağı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 İskitlere çözüm bulabilen var mı? Sırf atlı ve atlı okçular orduları, gerçekten en zor devletlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 oynamakda zor ugrasmakta onlarla, öle kalıcak muhtemelen. benım parthlarla cözümüm, 4 grup armored horse archer tutmak. shot by shot dövüyo cünkü zırhlı oldukları için. daha az dellikanlı factionlarla cözüm foot archer/slinger. bu arada slingerlar cok daha üstün archerlar nerdeyse herzaman. daha cok ammo, daha cok range, daha cok armor pen, ve yeterli dmg. armor pen cok fark ediyo özellikle, hanı düşük armorlı unitelere belk iş yapar ama cıplak gezen cok adam yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar