Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o dlc olmaz da expansion vs ile olur, napoleon tw gibi.

oyunun başlangıç ve bitiş tarihi belli mi bu arada? kaç turn bir de.
said:
The grand campaign begins in 272BC, and lasts for 300 years. However, the player also has the option to play further, as there are no timed victory conditions in Rome II.

ok buldum.
Mesaj tarihi:
empire ve napolyonda var 3-5 güzel numarası ama acık alanda işte. en ufak harita özelliği bile duman ediyo. heleki siegelerde acıklı cok hersey.
Mesaj tarihi:
umarım 2 mevsim olur eski rome gibi ama 600 turn yapmıyorlar oyunları artık, medieval2'de çok kötüydü o. 300 yılda 300 turn yapmış olabilirler endişem var. :/
Mesaj tarihi:
Oyundan tek beklentim var. Artık bir "eşik" olmasın.
Hard'da oynarken bile bir iki decisive battle'dan sonra her turn 10000 denarii basıp istediği yere binlerce asker yığabilen bir galaksiler arası askeri güç olmak istemiyorum. Sırf şunun yüzünden hiç bir TW oyununu bitirmedim. Hep sıkıldım. Halbuki expand ettikçe daha çok şeyle uğraştırması, daha fazla dengeyi göz ettirmesi,daha dikkatli adımlar atmaya zorlaması, daha fazla düşmanla yüz göz etmesi gerekiyor oyunun. Sorun olarak karşımıza sadece squalor'ı koyması değil.
Mesaj tarihi:
Yaz kış mevzusu iyi. Ama 4 turn de fazla.
2 yıl 4 turn, tek bir turn gibi olsun mevsimler. Tek yıllar iyi soğuk yaptı bu sene ha dedirtsin Vesoniumlu hemşehrime, iki yılda bir yazları Patavium'a kaçsınlar mesela. Management'a +kömür masrafı eklensin.
Mesaj tarihi:
2 turn yaz-kış oluyor işte rtw'de. napoleon'da süre çok kısaydı, ondaki gibi olmaz.

ms350-400 expansion konusu olur gene rtw barbarian invasion gibi. öyle olması daha doğru çünkü değişiyor bayağı durumlar her bakımdan.
Mesaj tarihi:
bu naval battle'a gene can kurban ya, empire faciaydı. cidden böyle deniz savaşı yapmamak için aktif olarak uğraşıyordum. 30dk rüzgarda açıya girip hız kazanmaya çalışmak ftl.

burada kürekle gazlayıp kafa kafaya tokuşturup çözmek gene iyi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...