Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 shogun total wardan beri ai'ı düzgün total war oldumuki zaten ... siegelerde hele inanılmaz patlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yok ya inanilmaz yani anlam veremiyorum cok mu zor su AI olayi butun oyunlarda sicik.. birde utanmadan yalan soyluyor her seferinde adi herifler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 rtw'da AI adam eden bir mod vardi,darthmod'du sanirim neyse yapan adami alsalardi ya ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 O zaman DLC nasıl satacaklar? War Seasoned Veteran Legionnaire Fighter Elite Guard DLC for improved AI, just for 4.99. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 o dlc olmaz da expansion vs ile olur, napoleon tw gibi. oyunun başlangıç ve bitiş tarihi belli mi bu arada? kaç turn bir de. said: The grand campaign begins in 272BC, and lasts for 300 years. However, the player also has the option to play further, as there are no timed victory conditions in Rome II. ok buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 empire ve napolyonda var 3-5 güzel numarası ama acık alanda işte. en ufak harita özelliği bile duman ediyo. heleki siegelerde acıklı cok hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 4 mevsimmi olucak bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sanmıyorum, o zaman 1200 turn sürmesi lazım ki o da çok uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 umarım 2 mevsim olur eski rome gibi ama 600 turn yapmıyorlar oyunları artık, medieval2'de çok kötüydü o. 300 yılda 300 turn yapmış olabilirler endişem var. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Oyundan tek beklentim var. Artık bir "eşik" olmasın. Hard'da oynarken bile bir iki decisive battle'dan sonra her turn 10000 denarii basıp istediği yere binlerce asker yığabilen bir galaksiler arası askeri güç olmak istemiyorum. Sırf şunun yüzünden hiç bir TW oyununu bitirmedim. Hep sıkıldım. Halbuki expand ettikçe daha çok şeyle uğraştırması, daha fazla dengeyi göz ettirmesi,daha dikkatli adımlar atmaya zorlaması, daha fazla düşmanla yüz göz etmesi gerekiyor oyunun. Sorun olarak karşımıza sadece squalor'ı koyması değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 öyle deme, şehirleri ... götürmesi insanlık tarihinde her imparatorluğu tehdit etmiş bir olay. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bi videoda 200 turn ü görürsünüz ana senaryoda falan diyordu sanırım (benim shogun ve dlcler hep 200+ turn gerçi :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 2 turn olunca yaz kıs mevzusu olmuyo. napolyonda baya iyidi yaz kıs olayı. 4 turn olunca shoungaki gibi yaz kıs mevuzsu oluyo yine mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 4 turn olsun, MS 350-400e kadar gitsin lütfen http://t1.ftcdn.net/jpg/00/49/00/12/400_F_49001284_YBy9BeR1PF5F0KWTkvXUHmgQsrcgv5GJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Yaz kış mevzusu iyi. Ama 4 turn de fazla. 2 yıl 4 turn, tek bir turn gibi olsun mevsimler. Tek yıllar iyi soğuk yaptı bu sene ha dedirtsin Vesoniumlu hemşehrime, iki yılda bir yazları Patavium'a kaçsınlar mesela. Management'a +kömür masrafı eklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 2 turn yaz-kış oluyor işte rtw'de. napoleon'da süre çok kısaydı, ondaki gibi olmaz. ms350-400 expansion konusu olur gene rtw barbarian invasion gibi. öyle olması daha doğru çünkü değişiyor bayağı durumlar her bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 editleniyor zaten yıl şeysi hep twlerde istediğiniz gibi yaparsınız işte 12-24-48 vb esf editor mu ne öle bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 baya bi video var,http://www.youtube.com/watch?v=5SJkR4h7ZEI&list=SPSFr-GYCkyTnkU9qTMo5AVP4wDeEz0RA0 @1.06 top fucking lel 1:51 cok iyi aHAHAHa. naval battle rekor kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 suebi videosu çok iyiymiş ya. ama benim bilgisayar patlayacak gibi ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Askerlerin beklerken Champions League seramonisinde gibi hareket etmeleri süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 lel carthage'ın gemiler titanyum herhalde :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Naval Battle'da bağırdım resmen, o ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bu naval battle'a gene can kurban ya, empire faciaydı. cidden böyle deniz savaşı yapmamak için aktif olarak uğraşıyordum. 30dk rüzgarda açıya girip hız kazanmaya çalışmak ftl. burada kürekle gazlayıp kafa kafaya tokuşturup çözmek gene iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Yelkenliden iyi tabii, ama biraz geri çekilip tekrar çarpıp diğer gemiyi patlatmak falan olmamış, arabamı lan bu, yama lazım ona acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar