Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 mail geldi şimdi gmg den, du bakim edit: ok keyler geldi, üstte dediğim 28inde dl açılcak diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 aynan sam mantıklı olanda o zaten, ama örnek abuk işte. sonucta oyun indiadan turkiyede kampanya ile satıldığı ıcın böle yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bende refund ticketı attım bakalım ne cevap vericekler gmg netlestirmiştir durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 active ettim ben şimdi pre-download diyo, indiriyorum şu an, 9.9gb gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 hmm achilere falan bakıyorum şimdi, savaşta tutsak alma falan geri gelmiş iyi(tu) full hızla indiriyorum şu an, 1.5 saat diyor :p şuda arkada kalmasın: Norak said: mail geldi şimdi gmg den, du bakim, edit: ok keyler geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 esirleri köle olarak ülkeye dağıtma olayı vardı sanırım o ss'lerden birinde, eski oyunda sadece kuşatma sonrası oluyordu. şahane olmuş. cidden bütün dl 10gb ise acayip iyi sıkıştırmışlar, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Sam said: esirleri köle olarak ülkeye dağıtma olayı vardı sanırım o ss'lerden birinde, eski oyunda sadece kuşatma sonrası oluyordu. şahane olmuş. cidden bütün dl 10gb ise acayip iyi sıkıştırmışlar, helal. Şimdi onun decompression'ınıda 2-3 saat sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 esirleri öldürebiliyoruz, köle yapıyoruz yada serbest bırakabiliyoruz, bide victory point diye bişi var savaşlarda. bide Augustus! Complete 500 hours of gameplay. ne lan, lol. benim shogun 2 140 saat falandı dlcler falan herbişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 benim ilk rome'da 500 saat olabilir ehu, napoleon'da filan 30 saat achi'si vardı da gülmüştüm lol victory point olayı haritada belli bir noktayı ele geçirip tutmaktı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 hmm iyi ya indirio düzgün, ben sabaha biter heralde flan derken 1 saat diyor sdf release dayde 100kb/sn indirmekten kurtardık iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 10 gb'a mi sikistirmislar super lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 city view yokmus oyunda simdi ogrendim :( neden ama CA neden ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Amaan, 37 gb diye gmg'deki preorder'ımın üstüne bir de Aral'dan fiziksel copy almıştım. Yanlışı yanlışla temizlemeye çalışmak gibi olmuş. 10 gb download için verilen 120 lira, kullanılmayacak fiziksel copy için verilen 60 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 birini bana verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Hiç tanımadığım bir erkeğe usulca sokulup Vulpe dedikten sonra vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 dl bitti, şimdi 5 gün geçmez derken şunu buldum: 14 bölüm belgesel: http://www.youtube.com/watch?v=JB732wBSTvw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ben de bunu download ediyordum abi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 izlemedigim belgesel/film/dizi kalmadi benim sanirim ya donemle ilgili >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 iyiymiş bu da, izliyorum ilk bölümü. ben beklerken rome oynuyorum hala, vandalları püskürttüm en son: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=173544407 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 carthage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jowu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 belgesel iyiymiş +rep ben ttnet playstore'dan aldım bakalım 3'ünde key yollayacaklarmış, umarım ttnet son anda gene beni üzmez ön sipariş şeyleri de gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://steamcommunity.com/stats/214950/achievements achievement listesi. bazilari bir tarafimizdan kan getircek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ben önceki oyunlardaki achi'leri pek beğenmiyordum hep böyle "DÜNYAYI FETHET ÜSTÜNE MARS'I DA İŞGAL ET" tarzı oldukları için, senaryo hedeflerini de hiç yapmam zaten %75 provları almak üzerine oldukları için genelde lol. eu4'teki gibi bir puanlama sistemi olsa keşke onun yerine. lol oyunu 1 saat oynamaya achi nedir ahah achi ikonları mükemmel ama (tu) said: This is Sparta! Complete a campaign as Sparta. ahah bazı isimler de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Aral'dan yeni bir aciklama geldi, oyun ne zaman gonderilecegi ile ilgili said: Arkadaşlar teslimat olayı gereğinden fazla büyütüldü sanırım. Genel olarak tekrardan özet geçiyorum; Ön siparişler 2 Eylül tarihinde kargoya verilmiş ve kargo firmasının şubeleri arasında transferi başlamış olacak. Bu tarihten önce kutulu olarak teslimat gerçekleştirmemiz imkansız. Dünya genelindeki çıkış tarihini delemeyiz. Türkiye'nin çoğu iline de 3 Eylül tarihinde ulaşmış olacak. Fakat Doğu bölgelerine doğru ve şehir merkezinden uzak köy bölgelerine 2. güne sarkabilir. Bu konuda bizim yapabileceğimiz maalesef bir şey yok. Tamamen kargonun teslimat süresine uygun gerçekleşecek. Belirttiğimiz ve söz verdiğimiz gibi 2 Eylül'de veriyoruz gerisi kargo firmasının teslimatına kalıyor. Bununla ilgili de zaten hesabınızda kargo sorgulama bölümünden takibini yapabileceksiniz. Eğer 2. güne sarkabileceğini düşünüyorsanız en basitinden MNG kargo müşteri hizmetlerini arayıp şu şekilde soru sorabilirsiniz; Bana İstanbul'dan şu tarihten ürün gönderilecek bulunduğum yere teslimatı ne kadar sürede gerçekleşir ? Umarım teslimat konusunda bu durum açıklayıcı olmuştur. 3 Eylül tarihinde burada teslim alanların mesajlarını hep birlikte göreceğiz http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=100867.50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 2'sinde gönderiyorlarsa iyi ya, gayet makul. 4'üne sarkar herhalde benimki ama olsun napalım artık. 10gb'yi daha hızlı yükleyemezdim nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Sonraki 34.sayfa (Toplam 80 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 esirleri köle olarak ülkeye dağıtma olayı vardı sanırım o ss'lerden birinde, eski oyunda sadece kuşatma sonrası oluyordu. şahane olmuş. cidden bütün dl 10gb ise acayip iyi sıkıştırmışlar, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Sam said: esirleri köle olarak ülkeye dağıtma olayı vardı sanırım o ss'lerden birinde, eski oyunda sadece kuşatma sonrası oluyordu. şahane olmuş. cidden bütün dl 10gb ise acayip iyi sıkıştırmışlar, helal. Şimdi onun decompression'ınıda 2-3 saat sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 esirleri öldürebiliyoruz, köle yapıyoruz yada serbest bırakabiliyoruz, bide victory point diye bişi var savaşlarda. bide Augustus! Complete 500 hours of gameplay. ne lan, lol. benim shogun 2 140 saat falandı dlcler falan herbişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 benim ilk rome'da 500 saat olabilir ehu, napoleon'da filan 30 saat achi'si vardı da gülmüştüm lol victory point olayı haritada belli bir noktayı ele geçirip tutmaktı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 hmm iyi ya indirio düzgün, ben sabaha biter heralde flan derken 1 saat diyor sdf release dayde 100kb/sn indirmekten kurtardık iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 10 gb'a mi sikistirmislar super lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 city view yokmus oyunda simdi ogrendim :( neden ama CA neden ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Amaan, 37 gb diye gmg'deki preorder'ımın üstüne bir de Aral'dan fiziksel copy almıştım. Yanlışı yanlışla temizlemeye çalışmak gibi olmuş. 10 gb download için verilen 120 lira, kullanılmayacak fiziksel copy için verilen 60 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 birini bana verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Hiç tanımadığım bir erkeğe usulca sokulup Vulpe dedikten sonra vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 dl bitti, şimdi 5 gün geçmez derken şunu buldum: 14 bölüm belgesel: http://www.youtube.com/watch?v=JB732wBSTvw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ben de bunu download ediyordum abi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 izlemedigim belgesel/film/dizi kalmadi benim sanirim ya donemle ilgili >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 iyiymiş bu da, izliyorum ilk bölümü. ben beklerken rome oynuyorum hala, vandalları püskürttüm en son: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=173544407 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 carthage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 belgesel iyiymiş +rep ben ttnet playstore'dan aldım bakalım 3'ünde key yollayacaklarmış, umarım ttnet son anda gene beni üzmez ön sipariş şeyleri de gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://steamcommunity.com/stats/214950/achievements achievement listesi. bazilari bir tarafimizdan kan getircek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ben önceki oyunlardaki achi'leri pek beğenmiyordum hep böyle "DÜNYAYI FETHET ÜSTÜNE MARS'I DA İŞGAL ET" tarzı oldukları için, senaryo hedeflerini de hiç yapmam zaten %75 provları almak üzerine oldukları için genelde lol. eu4'teki gibi bir puanlama sistemi olsa keşke onun yerine. lol oyunu 1 saat oynamaya achi nedir ahah achi ikonları mükemmel ama (tu) said: This is Sparta! Complete a campaign as Sparta. ahah bazı isimler de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Aral'dan yeni bir aciklama geldi, oyun ne zaman gonderilecegi ile ilgili said: Arkadaşlar teslimat olayı gereğinden fazla büyütüldü sanırım. Genel olarak tekrardan özet geçiyorum; Ön siparişler 2 Eylül tarihinde kargoya verilmiş ve kargo firmasının şubeleri arasında transferi başlamış olacak. Bu tarihten önce kutulu olarak teslimat gerçekleştirmemiz imkansız. Dünya genelindeki çıkış tarihini delemeyiz. Türkiye'nin çoğu iline de 3 Eylül tarihinde ulaşmış olacak. Fakat Doğu bölgelerine doğru ve şehir merkezinden uzak köy bölgelerine 2. güne sarkabilir. Bu konuda bizim yapabileceğimiz maalesef bir şey yok. Tamamen kargonun teslimat süresine uygun gerçekleşecek. Belirttiğimiz ve söz verdiğimiz gibi 2 Eylül'de veriyoruz gerisi kargo firmasının teslimatına kalıyor. Bununla ilgili de zaten hesabınızda kargo sorgulama bölümünden takibini yapabileceksiniz. Eğer 2. güne sarkabileceğini düşünüyorsanız en basitinden MNG kargo müşteri hizmetlerini arayıp şu şekilde soru sorabilirsiniz; Bana İstanbul'dan şu tarihten ürün gönderilecek bulunduğum yere teslimatı ne kadar sürede gerçekleşir ? Umarım teslimat konusunda bu durum açıklayıcı olmuştur. 3 Eylül tarihinde burada teslim alanların mesajlarını hep birlikte göreceğiz http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=100867.50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 2'sinde gönderiyorlarsa iyi ya, gayet makul. 4'üne sarkar herhalde benimki ama olsun napalım artık. 10gb'yi daha hızlı yükleyemezdim nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar