Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

ben önceki oyunlardaki achi'leri pek beğenmiyordum hep böyle "DÜNYAYI FETHET ÜSTÜNE MARS'I DA İŞGAL ET" tarzı oldukları için, senaryo hedeflerini de hiç yapmam zaten %75 provları almak üzerine oldukları için genelde lol.

eu4'teki gibi bir puanlama sistemi olsa keşke onun yerine.

lol oyunu 1 saat oynamaya achi nedir ahah

achi ikonları mükemmel ama (tu)
said:

This is Sparta!
Complete a campaign as Sparta.

ahah bazı isimler de çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aral'dan yeni bir aciklama geldi, oyun ne zaman gonderilecegi ile ilgili

said:
Arkadaşlar teslimat olayı gereğinden fazla büyütüldü sanırım.

Genel olarak tekrardan özet geçiyorum;

Ön siparişler 2 Eylül tarihinde kargoya verilmiş ve kargo firmasının şubeleri arasında transferi başlamış olacak. Bu tarihten önce kutulu olarak teslimat gerçekleştirmemiz imkansız. Dünya genelindeki çıkış tarihini delemeyiz.

Türkiye'nin çoğu iline de 3 Eylül tarihinde ulaşmış olacak. Fakat Doğu bölgelerine doğru ve şehir merkezinden uzak köy bölgelerine 2. güne sarkabilir. Bu konuda bizim yapabileceğimiz maalesef bir şey yok. Tamamen kargonun teslimat süresine uygun gerçekleşecek.

Belirttiğimiz ve söz verdiğimiz gibi 2 Eylül'de veriyoruz gerisi kargo firmasının teslimatına kalıyor. Bununla ilgili de zaten hesabınızda kargo sorgulama bölümünden takibini yapabileceksiniz.

Eğer 2. güne sarkabileceğini düşünüyorsanız en basitinden MNG kargo müşteri hizmetlerini arayıp şu şekilde soru sorabilirsiniz;

Bana İstanbul'dan şu tarihten ürün gönderilecek bulunduğum yere teslimatı ne kadar sürede gerçekleşir ?

Umarım teslimat konusunda bu durum açıklayıcı olmuştur. 3 Eylül tarihinde burada teslim alanların mesajlarını hep birlikte göreceğiz

http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?topic=100867.50
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...