Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Rmahta 30 euroya shadow salvation diye bir item satmışım ama öğrenemiyorum haliyle ne sattığımı kafayı yicem aklımada gelmiyo neyi 30 euroya koyduğum öğrenmem gerek çatlıcam sinirden dfsghjk İsmi shadow salvation olan item type nedir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Yanlış anlama da takip ediyorum forumları RMAH geldiğinden beri kafayı yemiş bir halin var uzaktan bence biraz ara ver dinlen, ciddiyim. Kimden nasıl bir cevap bekliyorsun bu topikte onu da hiç anlamış değilim açıkçası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Nice gençler çar çur olacak rmah yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 random item nameler imkanı yok böyle bulmanın alan adam burdan degilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 30 euromu geri ver söleyim mauhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Sotto said: Yanlış anlama da takip ediyorum forumları RMAH geldiğinden beri kafayı yemiş bir halin var uzaktan bence biraz ara ver dinlen, ciddiyim. Kimden nasıl bir cevap bekliyorsun bu topikte onu da hiç anlamış değilim açıkçası.. Yeto olduğun burdan belli. Buldum zaten itemin yüzük olduğunu laf söylemek için söyleme u jelly bro? Yanlış anlama ama çok yetosun peasant. İtem nameler full random değil azcık aklını mantığını kullanırsan sende anlarsın zaten. neyse kilit plz yetolarla uğraşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Aluriel said: random item nameler imkanı yok böyle bulmanın alan adam burdan degilse Full random değil hacı buldum biraz mantık yürüterek :) Ring çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Kaç yaşındasın, verdiğin cevaplara bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 aahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Sotto said: Kaç yaşındasın, verdiğin cevaplara bak... 24.. Problem? Çık bi hava al bence sen yada kız arkadaş falan edin beynin gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Kimin beyninin gittiği belli dostum:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 rmah ın farklı yan etkileri keşfedildi axe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 oha adam haluya bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ilk parasını kazanan ergen sendromu muhtemelen evde annesine babasına atar yapıyordur.yakında evden kaçar ayrı eve cıkcam diye sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 kendimi pepelekte osman kılıcımı çaldı topiğinde hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 diablonun modu kim lan kaç yasındasın lan sincap desem banlanır mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 yavaş yavaş futbol bölümüne dönüyor burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Red said: ilk parasını kazanan ergen sendromu muhtemelen evde annesine babasına atar yapıyordur.yakında evden kaçar ayrı eve cıkcam diye sdfds 24 yaşındayım. Senin yaptığın şyleri insanların yapıcağını yaptığını düşünmen tam ergen kafası. İlk paramı kazandığım falanda yok, insanları tanımadan etmeden bu şekilde ötmen ne kadar oksijen ve sperm ziyanı bir et yığını olduğununda göstergesi. Ha için rahatlıcaksa rmahtan paypala geçen toplam 300 euro benim aylık benzin param falan etmiyor. Klasik yetersiz paticik üyelerindensin get a life get a car get a gf diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 sicakta iblis tiklatmaktan devreleri yaKmis Adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 24 yaşında olduğuna inanmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Gereksiz uzatmayalım. Muhtemelen ilk yazdığım mesaj tam anlaşılır olmadı, ama genel olarak RMAH konusunda Osie fazla atarlanıyor, kaldı ki topiği oldukça anlamsız bulduğum için yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Aluriel said: 24 yaşında olduğuna inanmıyorum ben Bende karıncalara inanmıyorum olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Sotto said: Gereksiz uzatmayalım. Muhtemelen ilk yazdığım mesaj tam anlaşılır olmadı, ama genel olarak RMAH konusunda Osie fazla atarlanıyor, kaldı ki topiği oldukça anlamsız bulduğum için yazdım. Olaydaki mantığı sana PM de yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 çok gereksiz olmuş ama yav. öpüşün barışın hadi bu ne valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Öpüştük biz ama araya poşet koyduk yoksa yabışyabış olur hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar