Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 1 ay oynayamayacakmış... Benim lanetim, EPL Fantasy'de aldığım 3 oyuncu daha 2 hafta olmasına rağmen sakatlandı. Ferninand-Rooney ikisi gitti ya olabilir mi ... Yazık birde bacağı kötüydü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Van Persie - Rooney izleyeceğiz dedik, gitti adam. Korkunçtu bacağı zaten. Yalnız gıkını çıkarmadı herif. Seke seke gitti böyle hakemin yanına, "Hocam durdur şu oyunu sana bir zahmet" dedi, sağlık ekibi gelene kadar da oturdu bekledi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bilmiyorum bugün manu maçı nasıldı ama handikaplı 1 oynadıydım, vidicin kendi kalesine attığı golden kupon yattı.fanatik manulu olup da 6 maçtan sadece manudan yatmak çok koyuyo adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 İLAHLAR KORUDU CİTY'İ ilahlar suarez resmen kalitesini konuşturdu, adam tam bir uzman safasd city iki tane kişisel hatadan, şansa gol buldu. Liverpool'a çok yazık oldu. Bu sezon cidden şampiyonluk yarışı içinde olabilir Pool bu oyunla devam ederlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ağlıcaktım resmen yedikleri 2. golde...adamlar çoook çok şanssız ya yeminlen hoca moca bişi gönderip okutturalım liverpoolluları. o değilde real madrid kümeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 kadroya daha nuri gelicek ya. güzel günler yakındır. gerrard başkanımıza zeval vermesin yaradan asdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 modric -> real resmi açıklama: http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/club-announcement-27082012.page http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/Actualidad_Primer_Equipo/1330111097644/noticia/Noticia/Luka_Modric,_nuevo_jugador_del_Real_Madrid.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Cok anlamli bir transfer degil bence :( Nuri su kedirayi kesemedi ona yanarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Nuri'yi yollamayı bekliyolardı zaten açıklamak için. Seneye Nuri döndüğünde ne olacak bakalım orası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Modric'i satan Spurs'u satar!!! Lan offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Nuri'yi harcayacaklar büyük ihtimal, Mourinho'nun takıntılarından biridir belki birşey olur bu adamdan diye yatırda bekletmesi. Kiralarlar birkaç sene sonra 4-5 milyon euroya satarlar tahminen... Satış opsiyonlu gitseydi Nuri'de çok daha istekli oynayıp İngiltere'ye komple yerleşebilirdi aslında, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Modric Madrid'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 arsenale gideydi iyiydi nuri, liverpool ne ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Allah aşkına nuri için kimi kesicek? özili? ronaldoyu? modric i de aldılar zaten hayatta yer bulamaz ilk 11'de Mori bence, 2-3 sene tecrübelenip ya satacak ya da kadroya tekrar sokacak. O da biliyor nurunin yeteneklerini boşa göndermez elindekini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 mou satmak için adam yatırımı yapacak insan değil, eminim ileri de kullanmayı hedefliyordur sonuçta uzun süreli bir sözleşmesi var. Ama ne bileyim, bu gidişle Real'de hiç şans bulamayacak ve eninde sonunda Real'de hiçbir iş yapamamış dünya yıldızlarından biri olacak. Dünya yıldızı olamaz belki de en azından böyle böyle kariyerinde bir dönem vardı denilebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Real'den Robbenler Sneijderler gönderildi ya, Nuri uluslararası düzeyde kendini kanıtlamış bir oyuncu da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Hotspur 3. forma tanıtımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Tottenham'a bir sempatim var neden bilmiyorum Fifa12'de falan hep seçerdim, şimdi Modric'ten gelen paraylan kalite bir stoper ve orta saha alırlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kaleci alma ihtimalleri varmış. Bak diyorum seneye de Bale gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Vertonghen'ı aldılar stopere oraya gerek yokta orta sahaya takviye şart, hani derdin Modric yerine Van Der Vaart'ı koyarsın idare eder de yok o da ayrıldı takımda, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Javi Martinez >>> Bayern Munich official artı kaz önce açıkladılar cok overrated bende o parayada değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ayrıca Bayern Munich, Bilbao'dan Javi Martinez ile beş yıllığına anlaşmış. Her yönüyle hikayeyi hak eden bir transfer, Adam Munich'i istiyor en başından beri. Real, Barça, Manu gibi takımların tekliflerini reddediyor. Munich'e gelmek istiyorum diyor. Munich gidiyor 25 civarında teklif ediyor. Bilbao sürekli zorluk çıkartıyor arttırıyor. Bir ara bonservis+futbolcu maliyeti 60 milyon euro zorlayan seviyelere geliyor. Munich transfer için vazgeçmek üzereyken J. Martinez haber salıyor, maaşımdan kesin diye. Yıllık ücretinden 2 milyonu gözden çıkarıyor ki 5 yılda 10 milyon euro garanti para demek :) Son olarak kasayı komple zorluyor ve Bilbao'yu 40 milyon euro bonservis parasında ikna ediyor Munich. Bu paranın mükemmel bir özelliği var. Çünkü banka kredisi veya başka bir şekilde borç para ile değil, kulübün kasasında bekleyen nakit paranın büyük bir kısmından yapılıyor ödeme, trink... İki tarafta bildiğin arzuladığı şeye sahip oldu. Hikayenin başından sonuna mükemmel bir fedakarlık hikayesi ya. Biri 10 milyon garanti paradan vazgeçiyor, diğer yandan kulüp kasasındaki paranın çok büyük bölümünü tek ödeme olarak cebinden çıkarıyor. Tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 adamn neden munih te bu kadar ısrar etmiş ki anlamadım.adam alman felan olsa anlarımda munih niye :S manu alsa baya faydalı olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 amrabat'tan özenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Modric sonrası ilk transfer geldi. Dembele -> Hotspur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar