Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 DeathLord said: GS forması almadan önce ManU forması, antreman t-shirtü falan almıştım ben :) Bildiğin 1. takımım benim ManU da GS de :) kırmızı doğru karar da keşke her yapıldığında görsek şu kartları. sfsds aynen benim de öyle, orjinal fb formam yoktu gidip bi dünya para verip vodafone amblemli formadan almıştım =) derken CR7!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Manu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi acar acmaz 2 dkda 2 gol oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 tek kırmızı kart nelere kadir. ingiltere basını abanacak yarın çakır'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 tam da gelip mesutu cok begeniyorum cunku cok guzel temiz pas atıyo oyle zorlamıyo dicektim ki O NASI PAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 adam 1 gram sevinmedi ya nasıl bir saygı nasıl bir sevgi helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 modric ne çaktı ya, hala madrid lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ulan defansa yatacak zamanmı ya at 4 5 tane millet mac görsün be morinyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kim kim oynuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi ayıp ya şu adam 73te mi girer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Modriçle özil yönetti resmen 5dkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 real vs manchester cüneyt çakır yönetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 eski said: Ulan defansa yatacak zamanmı ya at 4 5 tane millet mac görsün be morinyo Ne gerek var ki nasıl atsınlar burdan sonra 2 gol? Ulan Cüneyt, o tekmeyi atan Emre B. olsa o kırmızıyı çıkarmamak için nerene sokucağını şaşırırdın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kırmızı doğru muydu ya bence sarı bile değildi lan o adam topa hareket ediyo havada nasıl çekecek ayağı havada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Cuneyt pic etti maci yaa oyle kirmizi kartmi olur realliler bile sasirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 İddaa ediyorum aynı hareketi madrid li yapsa sarı kart zor çıkardı nedir bu heryerde ispanyol koruması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Silphatos said: kırmızı doğru muydu ya bence sarı bile değildi lan o adam topa hareket ediyo havada nasıl çekecek ayağı havada "abi bakmıyodum o tarafa sorry ya beynine tekmeyi çaktım pekmezi akıttım ama ehiehi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Manchester 1 tane atabilse muhteşem olur hatta realde bi kırmızı yer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Cuneyt bir daha ust duzey mac yonetemez. Moirinho bile gollere sevinmedi saygisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Nani havadayken son anda farketti Arbeloa'yı. Kesinlikle zarar vermek için kastı bacağını orada Nani. Kartı da yedi. 4. hakemin olduğu noktadaki kameradan çok açık belli oluyor herşey. Çakır görmüş. Keşke Türkiye'de de görse. Ama kaçırdı penaltıyı. O da penaltı ve kırmızı kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bourbon said: Cuneyt bir daha ust duzey mac yonetemez. Moirinho bile gollere sevinmedi saygisindan. Aksine cesaretinden ötürü dahada rep kazanabilir uefadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi saçmalıyosunuz çok çok net kırmızıydı, naninin tekmeden sonra ayağının hareketi bile niyetini belli ediyor ki ilk tekme de göğüse direk geliyor, kasti olmasa bile adam sakatlamaya hatta öldürmeye yönelik tekme, sadaha öyle kafana göre uçan tekmeler atarak gezemezsin . çok temiz kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yuv8QK98I4M adamı öldürmüş daha ne olacak. kırmızı doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 temastan sonra ayağını resmen bir kere daha savuruyor, daha pozisyon esnasında cüneyt direk kırmızıyı yapıştırıcak demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 iste o top a bakıyo lafı yuzunden burak'ın bacagını kırmak uzere olan akhisarlı defans kart almadan gecti. Sonra neden bizden topcu cıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar