bourbon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ikinci yarı real biraz daha bastırır ferguson alır rooney valencia'yı boostlar Manu geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 satılmış ramos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Olm CL'yi kazansak ya bu sene. Real Barca eleniyor bi şekilde Munich'in de başına bişey gelse ite kaka kazansak kupayı ne güzel olur ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 man u cok acayip cleverly yok etti cr7 yi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bu manu ligdede böyle top oynamadan bir şekilde kazanıyorlar. alex li fener gibi.rvp veya rooney bir şeyler yapıyor kıçlardan seke seke gol oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kırmızıydı bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ne göt varmış çakırda.sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 1-1 olur gibi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ahaha kırmızıdan sonra ferguson'un tek tek önüne bakarak basamaklari inmesi, çok şeker adam ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 çok doğru kırmızı kart, tekmeyi attı ayağını geri çekmek yerine tekrardan bi savurdu nani. zaten dalaşıyolardı arbeloa ile, 3-4 dk önce arbeloa taç çizgisinde dalga geçtiydi nani ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 cidden türkiyede maç yönetmek daha zor heralde.bu pozisyon türkiyede olsa faul bile vermezdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 screwy said: kırmızıydı bana gore. cok ortada geldi bana ya, pozisyon cok sert ortasi kesin de, adamin arkadan gelmesi ve nani'nin gözünün topta olmasi sanki sarı'lık yapıyor pozisyonu.. bunu diyen adam da beşiktaştan sonra en cok madrid'i seven birisi :D gerci manu da 3.sırada ama olsn sdsfs Liebe said: çok doğru kırmızı kart, tekmeyi attı ayağını geri çekmek yerine tekrardan bi savurdu nani. zaten dalaşıyolardı arbeloa ile, 3-4 dk önce arbeloa taç çizgisinde dalga geçtiydi nani ile. bu kısmı da var ayagını cekmemesi ama sanki havadayken o kadar kolay degil o ayagi cekmek :D 2 ayagında yerden kesilmş soncta :D ya yanlıs degil kırmızı tabiki, ama işte adamin arkadan gelmesi falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 real madridi hala hic sevmiyorum ama mourinho ya acayip bi sevgi besliyorum ozellikle belgeselini izledikten sonra. man u yu severim ama real i tutuyorum bi garip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Çakır böyle pozisyonlarda hep gösteriyor kırmızı kartı. Doğru karardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 öyle girersen yersin kırmızıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Allah belani vermesin cuneyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 screwy said: real madridi hala hic sevmiyorum ama mourinho ya acayip bi sevgi besliyorum ozellikle belgeselini izledikten sonra. man u yu severim ama real i tutuyorum bi garip :P abi kendi takımımdan sonra en cok sevdigim 2 takım oynuyor :D asla oyuncular hocalar fark etmedi (gerci kendimi bildm bileli alex varda :D) hep sevdim 2sni o yüzden bölye bi garip hissediyorm ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi nani ye bi ayri yuh cekiorm cuneyt e de ayri bi yuh cekiorm cesareti icin adam resmen pro ya. kart haksizmi haklimi cozemedim abi. reali tutuorum cnku realin cikmasini istiorm yari finale ama eger haksiz kartsa da uzulurum manu icin. mourinhonun deiisikliklerde tam yerinde ha/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Kesinlikle türkiyede veremezdi ama kırmızıyı bi derbide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ya bana tekme, de jong un ispanyaya karsı vurdugu tekmeyi hatırlattı top da olsa oyle tekme duz girince rakibe kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 iyi ki gol olmuş lan maç daha zevkli hale geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 maç kaç kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 tamam da de jong orada öldürmeye girmişti :) burada çok bilinçli değil. hoş yine de fark etmez. bu arada gol geliyorum diyor. rm atacak gibi ayrıca derbinin en tartışılan iki hakemi sahada görevli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi olayi sadece tekme ve geldigi yer olarak dusunmemek gerek böyle pozisyonlarda, topun konumu oyuncuların konumu falan cok etkiliyor olayi, hani o yüzden dedim sarı olsa neden atmadın demezdi madridliler.. mehmet topal vurmustu bu sene birine böyle istemeden sarı bile cıkmadi mesela kimse de itiraz etmedi :D hani iyi okumak gerek böyle pozisyonlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar