moriarty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 julio cesar olayına bende anlam veremiyorum çok garip ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 premiler ligde oynama isteği vardı bence.adam dünyada her klupte oynayabilcek seviyede bi kaleci.da manu city çelsi falan teklif götürmediyse o da premier ligden gelen en mantıklı teklifi kabul etmiştir inter adamın kariyerini emdi. şuan qpr da nasıl performans sergiliyor bilmiyorum.ama adam futbolu bırakmadan iyi bi klupte oynasa bari sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Xeph said: Abi inter niye yolladı julio cesarı? Onu geçtim, QPRye gelene kadar o seviye bir kaleciyi alacak 3000 tane daha iyi takım var, niye QPRye gitti? yüksek maliyetinden dolayı yolladı. bu sene qpr çok sağlam kadro kurdu aslında orayı seçmesi çok yanlış değildi ama kimya tutmayınca tutmuyor işte darmadağın oldular =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Falcao, Ocak'ta bir yere gitmiyorum demiş. Ama yazın belirsizlikler içinde olduğunu söylemiş. Ayrıca Arsenal devre arası transferi için 40 milyon pound bütçe çıkarmış. Arapların sponsorluğundan sonra bunlarda çoştu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 abi wenger ölücü zaten. kaç adam sattı mezarcı gibi biriktirdi parayı. arsenal arda için 24m teklif etti haberleri ne ayak? menajer sıkması gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 öyle zaten sadfs sezon sonu olabilir gerçi, kanat oyuncularının bayağı gidici ve bebelere de bırakmak istemezse kanadı alabilirler Arda'yı. Gerçi onun sistemine göre biraz ağır kalır, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Ardanın aklı varsa İngiltereye gitmez, çok sert ve hızlı gelir orası, mis gibi A.Madrid işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 barnacle said: abi wenger ölücü zaten. kaç adam sattı mezarcı gibi biriktirdi parayı. altın almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ardanın aklı varsa İngiltereye gitmez, çok sert ve hızlı gelir orası, mis gibi AM işte NERDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ÇABUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ardanın aklı varsa İngiltereye gitmez, çok sert ve hızlı gelir orası, mis gibi A.Madrid işte Sen ve senin gibi tipler Ispanyada da yapamayacagini iddia ediyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 walcott'un son golü inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 son gol şerefsizlik ya. karşındakiler de profesyonel futbolcu, yüzyüze bakıyorsunuz. ayıp. http://www.youtube.com/watch?v=xRq91J5YrtM&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 İki yeto takımın mücadelesinde gülen taraf sdf Newcastle o Krul denen kaleciyle daha çok rezil olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 walcott sözleşme bitecek diye efsane oynamaya başladı ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Son gol O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 liverpool akıyodu en son suarez çok güzel iki gol attı ilk yarı 3-0 dı. ikinci yarıyı izleyemiyorum 3-0 gidiyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ikinci yarı sıkıldım kapattım da, ilk yarı şiir gibiydi bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 stoke city -southhampton maçındaki son golu izleyin. bayadır öyle gol izlememiştim. şu linkten izleyebilirsiniz. http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/ingiltere-premier-ligi#video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Stoke'un ilk golü de harika da asıl Liverpool maçının özetlerini izleyin. Suarez gibi pozisyonu yoktan var eden bir adam yok şu dünyada, ekmeğini taştan çıkarıyor derler ya aynı olay. Cavani'de de o olay var gerçi, aynı topraktan geliyorlar zaten normaldir asdfds adamın attığı goller ve girdiği pozisyonlar o kadar harika ki, en az Falcao kadar övülmeyi hak ediyor da işte Liverpool o düzende oynayamıyor bir türlü :( Gerçi Suarez'de kambur takıma biraz, bazen çok bencillik yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Cavaninin İngiltereye gelme zamanı geldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Liverpool, Sneijder için 10 milyon pound teklif etmiş (resmen) Bunun üzerine Manu boş durur mu? Hemen onlarda bir teklif sunmuş Inter'e ama miktarın ne olduğu bilinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 GS-FB sneijder Ahahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 sir devre arası buyuk oyuncu almayacağız demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar