Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2012-2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
premiler ligde oynama isteği vardı bence.adam dünyada her klupte oynayabilcek seviyede bi kaleci.da manu city çelsi falan teklif götürmediyse o da premier ligden gelen en mantıklı teklifi kabul etmiştir

inter adamın kariyerini emdi.

şuan qpr da nasıl performans sergiliyor bilmiyorum.ama adam futbolu bırakmadan iyi bi klupte oynasa bari sdfs
Mesaj tarihi:
Xeph said:

Abi inter niye yolladı julio cesarı?

Onu geçtim, QPRye gelene kadar o seviye bir kaleciyi alacak 3000 tane daha iyi takım var, niye QPRye gitti?

yüksek maliyetinden dolayı yolladı. bu sene qpr çok sağlam kadro kurdu aslında orayı seçmesi çok yanlış değildi ama kimya tutmayınca tutmuyor işte darmadağın oldular =)
Mesaj tarihi:
Falcao, Ocak'ta bir yere gitmiyorum demiş. Ama yazın belirsizlikler içinde olduğunu söylemiş.

Ayrıca Arsenal devre arası transferi için 40 milyon pound bütçe çıkarmış. Arapların sponsorluğundan sonra bunlarda çoştu ...
Mesaj tarihi:
öyle zaten sadfs

sezon sonu olabilir gerçi, kanat oyuncularının bayağı gidici ve bebelere de bırakmak istemezse kanadı alabilirler Arda'yı. Gerçi onun sistemine göre biraz ağır kalır,
Mesaj tarihi:
stoke city -southhampton maçındaki son golu izleyin. bayadır öyle gol izlememiştim.

şu linkten izleyebilirsiniz.
http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/ingiltere-premier-ligi#video
Mesaj tarihi:
Stoke'un ilk golü de harika da asıl Liverpool maçının özetlerini izleyin. Suarez gibi pozisyonu yoktan var eden bir adam yok şu dünyada, ekmeğini taştan çıkarıyor derler ya aynı olay. Cavani'de de o olay var gerçi, aynı topraktan geliyorlar zaten normaldir asdfds

adamın attığı goller ve girdiği pozisyonlar o kadar harika ki, en az Falcao kadar övülmeyi hak ediyor da işte Liverpool o düzende oynayamıyor bir türlü :( Gerçi Suarez'de kambur takıma biraz, bazen çok bencillik yapıyor.
Mesaj tarihi:
Liverpool, Sneijder için 10 milyon pound teklif etmiş (resmen)

Bunun üzerine Manu boş durur mu? Hemen onlarda bir teklif sunmuş Inter'e ama miktarın ne olduğu bilinmiyor.
  • Yeni Oluştur...