Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2012-2013

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

10k barajı çok be, kaç kişi var 10k'lık. Bi kalemde sildin hepimizi dfsfs...
Şaka maka gidip kendimiz mi açsak, bu işlerden anlasam yapardım aslında 20-30 kişi konuşur paylaşırdık hani ciddi bir forum olmasına gerek yok. Neden seviyorum bu işi parasında filan değilim. Sanmıyorum ki uzun vadede bu bir gelir kapısı olabilsin, hele ki iddaa'da daha zor. Hani betfair vs belki. Demek istediğim ligleri, oyuncuları vs takip etmek işin o tarafını seviyorum. Stream olanakları da gelişince izlemesi bile zevkli oluyor. Oyun oynayacağıma maç izlerim:)
Hele ki NBA. Zaten seviyoruz üstüne takip ediyoruz tatlı geliyor.2000'lerin başından sonra bitmişi benim için NBA, şimdi yeni bir gaz heyecanla takip ediyoruz bakalım:)

Neyse daha da uzatmayalım da kızmasın modlarımız, ama güzel olabilirdi böyle ufak birşeyler...
Sosyal ağlarda paylaş

gol falan yedirmemiş.

önce izin vericekler gibi görünmüşler sonra bir tane mal çıkıp yine almış topu adamlardan ve öyle devam etmiş oyun.

yazık resmen.

futbol zaten saha dışındaki olaylarla yeterince rezalet bir hal almaya başlamıştı. saha içinde bile zaman geçirmeler falan artık bokunu çıkartmaya başlamıştı işin. hepsinin üstüne bu da kapak olmuş. basketbol gibi olur artık bundan sonra biri yere düşünce üstünden atlayıp gol falan atar millet.
Sosyal ağlarda paylaş

fener'i eledikleri dönem çok iyilerdi ama harbi, sonra sanki dünyadaki yegane amacımızı gerçekleştirdik hadi kib bye der gibi çöktüler.

Ligde de yeni yeni topluyorlar, kötü oynayarak ya kazanıyorlar ya da kaybediyorlardı vs.

O grupta sürprizi Celtic yaptı. Barça'dan puan aldı adamlar daha ne asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...