mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 10k üzeri postu olanlar için özel bi iddaa bölümü açılabilir aslında. yeni üyelerin falan giremeyeceği şekilde. başında da yazar işte 18 yaşından küçüklerin girmesi yasaktır falan diye yasal yükümlülükte olmaz heralde öle bi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 10k barajı çok be, kaç kişi var 10k'lık. Bi kalemde sildin hepimizi dfsfs... Şaka maka gidip kendimiz mi açsak, bu işlerden anlasam yapardım aslında 20-30 kişi konuşur paylaşırdık hani ciddi bir forum olmasına gerek yok. Neden seviyorum bu işi parasında filan değilim. Sanmıyorum ki uzun vadede bu bir gelir kapısı olabilsin, hele ki iddaa'da daha zor. Hani betfair vs belki. Demek istediğim ligleri, oyuncuları vs takip etmek işin o tarafını seviyorum. Stream olanakları da gelişince izlemesi bile zevkli oluyor. Oyun oynayacağıma maç izlerim:) Hele ki NBA. Zaten seviyoruz üstüne takip ediyoruz tatlı geliyor.2000'lerin başından sonra bitmişi benim için NBA, şimdi yeni bir gaz heyecanla takip ediyoruz bakalım:) Neyse daha da uzatmayalım da kızmasın modlarımız, ama güzel olabilirdi böyle ufak birşeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 5k olsun 3k olsun farketmez. yeni üye olupta giremesin insanlar diye dedim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ben tutturmadım onu ya, nerde bende o şans takıldığım forum var zaten orada paylaşılmış sadfsda ne kuponlardan zengin oluyorlar, bense 1.5 gol üstü oynadığım maçlardan 0-0'lık sonuçlarla ayrılarak kasa patlatıyorum asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Qatar Airways ile Barcelona sponsorluk anlaşması imzalamış. THY ile olan anlaşmalarını fesh etmiş Barça, fesh bedelini Katarlılar ödeyecekmiş. https://pbs.twimg.com/media/A8EkU3oCQAAT3zO.jpg:large Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Yazik oldu. Seviyordum ben Barca desenli ucagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 oha kötü olmuş gerçekten thy'nin boy boy reklamı yapılıyordu maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 kim bilir ne para vemişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Daha yeni fotoğraflarımızı çektik lan THY - Barça temalı. subtext : barcelona'ya gittim tabi. kimse söylemeden açık açık yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gMyJCaqhgjo "Futbolculuktan arta kalan zamanda devlet memurluğu yapıyorum. - Wayne Rooney" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Holy said: Daha yeni fotoğraflarımızı çektik lan THY - Barça temalı. subtext : barcelona'ya gittim tabi. kimse söylemeden açık açık yazıyorum. at çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 09/10 barcelona forması satılık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ff2rkqz3P4c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 lan çirkefliğe bak http://www.ntvspor.net/video-galeri/luiz-adrianodan-skandal-gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hakem olsam jart die kırmızı veririm once insan olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 lucescu gol yedirmiş takımına bunun üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 gol falan yedirmemiş. önce izin vericekler gibi görünmüşler sonra bir tane mal çıkıp yine almış topu adamlardan ve öyle devam etmiş oyun. yazık resmen. futbol zaten saha dışındaki olaylarla yeterince rezalet bir hal almaya başlamıştı. saha içinde bile zaman geçirmeler falan artık bokunu çıkartmaya başlamıştı işin. hepsinin üstüne bu da kapak olmuş. basketbol gibi olur artık bundan sonra biri yere düşünce üstünden atlayıp gol falan atar millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 erkek oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 şu olayı barca ya,madride felan yapsa yer yerinden oynardı hatta pepe adriano ya kafa bile atabilirdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 peki ya bizim türk takımlarından birine yapılsa nolurdu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 iyi yapmış. pozisyonunun tamamını izledim, durduk yerde yere atlıyo adam. travma olmuştur bi daha yapmaz sdsfsd. bizim ligde yemez abi. 5 ay gündem olur olay ahaha düşnüemiyorum telegolü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bu arada spartak moskova son maça kalmadan sonunculuğu garantilemiş dsfsd fener elendikten sonra çok süper takım çok iyi oynuyolar falan denmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 fener'i eledikleri dönem çok iyilerdi ama harbi, sonra sanki dünyadaki yegane amacımızı gerçekleştirdik hadi kib bye der gibi çöktüler. Ligde de yeni yeni topluyorlar, kötü oynayarak ya kazanıyorlar ya da kaybediyorlardı vs. O grupta sürprizi Celtic yaptı. Barça'dan puan aldı adamlar daha ne asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Moskova'da hava -1 derece http://f1211.hizliresim.com/13/p/g43sb.jpg ama o hala bir reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 o saçlarla kim üşür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar