Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 BiTcH_oFBaT said: Suarez cidden iğrenç bir insan. http://www.ligtv.com.tr/haber/sakaci-suarez Bu ne abi? Hakem de kart göstermiyor yuh. Burak Yılmaz'dan öğreneceği çok şey var. edit: sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 artık hakemler takmıyor bile adamı :) bigün cidden ayağını kırcaklar ceza sahası içinde ona bile panaltı alamıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Emre kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 fenn said: Ronaldo ilk golü attı. 7 dk sonra Messi'de golünü attı. Messi 2. golünü attı. 7 dk sonra Ronaldo'da golünü attı. Tarih: 7/10 Gol Atanların Sırt Numarası : 7 ve 10 222. El Clasico Maçı 22. Beraberlik Maçı Maç Sonucu : 2-2 Messi ligdeki gol sayısı : 8 Ronaldo ligdeki gol sayısı : 8 Aralarındaki puan farkı : 8 zuhahaha illuminatimisiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Curunir said: Emre kadar var Emre ile aynı kafa zaten, kendisini açıklaması vardı saha içinde kendimi kaybediyorum bazen ama yapacak birşey yok. Ben buralara çok zor geldim ve bana iyiliği dokunan insanları yarı yolda bırakmak istemiyorum vs. demişti. Adam sırf vefa diye Juventus, RM, City falan peşindeyken gitti 5 yıl daha imzaladı Liverpool ile, en kötü günlerimde bana çok destek olundu burada bende daha bırakmayı düşünmüyorum diye. İyi adam da işte saha içinde cidden pisleşebiliyor sadfsd yapacak birşey yok. Emre nasılsa Suarez'de öyle, fazla hırslı. O pozisyonda da işte kendine takılıyor ama çelme takıldığını sanıp kendini yere atmış. Penaltı kovalamış ama asdfsda çok komik lan kameradan izleyince, utanmıştır sonra izleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 http://www.gazetepress.com/wp-content/uploads/2012/09/arda-turan-yeni-sa%C3%A7-%C5%9Fekli.jpg abi sadfasdfasdf bu nedir ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 pendik carizma kuaför. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Curunir said: Emre kadar var Şunu bir premier lig den şutlasalar ne güzel olacak. Adam tam çamur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 biz alalım burak'la birlikte süper ikili olurlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 biri düşünce diğeri de düşer filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 borges'i takipe den vardır burda mutlaka ama görmeyenler için gelsin :) borges said: Balotelli ile geçirilen iki yıl sonunda 200 sayfalık bir kitap yazabilirim ama bu dram değil "komedi" kitabı olur diyor. Eğlenceli kişiliğine vurgu yapıyor ve bir hikayesini anlatıyor. "Şampiyonlar Ligi maçı için Kazan'a gitmiştik.. Golcülerimin hepsi sakattı. Milito yok Eto'o yok ve başım dertteydi. Sadece genç Mario Balotelli var. 43 ya da 44. dakikada sarı kart gördü ve devreye girdik.. Devrede 15 dakikanın 14 dakikasını Balotelli'ye ikinci sarı kartını görmemesi adına konuşmakla geçirdik. Sadece Mario ile konuştum.. "Mario seni değiştiremem.. yedekte forvetim yok. Ne olur kart görme. Birisi seni provake ederse, reaksiyon gösterme. Hakem hata yaparsa tepkisiz kal. Kimseye dokunma.. 14 dk konuştum.. ..dakika 46. Kırmızı kart! anlatan mourinho bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 sdgfdgfd süpermiş hikaye. mori reis ayrıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Yalnız o hikaye biraz hayal kırıklığı oldu bende. Eğer gidip bakarsanız o maç Samuel Eto'o 90 dakika sahada kalırken, Balotelli 60.dk'da görüyor kırmızıyı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Silphatos said: bu ne lan adam takımın sahibi olmuş sdfghjk ne ara bu kadar ispanyolca ogrenmis bu adam ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 italyanca ile ispanyolca yakın ddiyorlar ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Zaten İtalyanca konuşuyor ki. Arada serpiştirmiş 1-2 bişiy İspanyolca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 santos vs. botafogo maci hangi kanalda verir acaba ? trt 3 olabilir mi bulamadim ama bi link vs varsa atar misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 brezilya ligi maçları lig tv de oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 guernica said: borges'i takipe den vardır burda mutlaka ama görmeyenler için gelsin :) borges said: Balotelli ile geçirilen iki yıl sonunda 200 sayfalık bir kitap yazabilirim ama bu dram değil "komedi" kitabı olur diyor. Eğlenceli kişiliğine vurgu yapıyor ve bir hikayesini anlatıyor. "Şampiyonlar Ligi maçı için Kazan'a gitmiştik.. Golcülerimin hepsi sakattı. Milito yok Eto'o yok ve başım dertteydi. Sadece genç Mario Balotelli var. 43 ya da 44. dakikada sarı kart gördü ve devreye girdik.. Devrede 15 dakikanın 14 dakikasını Balotelli'ye ikinci sarı kartını görmemesi adına konuşmakla geçirdik. Sadece Mario ile konuştum.. "Mario seni değiştiremem.. yedekte forvetim yok. Ne olur kart görme. Birisi seni provake ederse, reaksiyon gösterme. Hakem hata yaparsa tepkisiz kal. Kimseye dokunma.. 14 dk konuştum.. ..dakika 46. Kırmızı kart! anlatan mourinho bu arada. todorov mu ne vardı sarıyer'de, noel tatiline erken çıkmak için kırmızı kart görmüştü kasten. Hatta karttan önce hakem Sarıyer hocası Yılmaz Vural'a "hocam oyuncunu uyar, atılmak için uğraşıyor" falan demiş. Kart görüyor, atılıyor. Yılmaz hoca gidip yumruklamıştı yanılmıyorsam oyuncusunu sinirden sdfsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Emrenin röportaj fatih terim ingilizcesi olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ispanyolca biliyorum ve fatih terimle alakasi bile yok. yer yer takiliyor, bi de bikac kelimeyi italyanca telafuz ediyor ama genelde 2-3 ay icin iyi seviyede konusmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 fatih terim'in de italyancası bayağı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TK6sKMU985g ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 HAYDİ BASTIR ŞANLI CRYSTAL PALACE DARAĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ CRYSTAL PALACE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 almanya aklını aldı irlanda'nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar