Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Nihat Kahveci --> Villareal Zaten BJK'daki son döneminde rezildi. Üstüne 1 sene de hiç futbol oynamadı. Ne yapar ne eder bilmiyorum, hiç de ümidim yok, ama en azından tecrübesiyle 2. ligde bir şeyler yapabilir. Aah ah, Euro 2008'deki Nihat, ne oynuyordun bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 futbolcu olarak gitmedi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Hadi yaw, bana şimdi arkadaş söyledi Villareale geri dönmüş diye, ben de futbolcu varsaymıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 RVP 4-3-3'ün ideal forveti, Arsenal 22 M Pound demiş fakat kimse kontratının son sezonundaki adama bu kadar para vermez üstelik RVP de gidecem diye mızıklarken. Arsenal'in Emirates kredi borçları bu sezon azaldı ve kesenin ağzını açacaklar, şampiyonluk çok hayal olmayacaktır, Giroud ve Podolski çok solid hamleler. Orta sahaya da Hamsik deniyor, müthiş bir kadro olacak Wenger'in elinde RVP'li veya onsuz Bir de futbolun pis bir nankörlüğü var, sezon sonunda adamın EPL'de 30+ gol atması sebebiyle edeceği bedel Euro 2012'deki fiyasko nedeniyle azalacaktır muhakkak. Piyasa en son performansı hatırlar her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 cok seviyorum su azicik arsenal sempatisi duyanlarin seneye cok iyi olacak takim demelerini her sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 BulletRide said: Bir de futbolun pis bir nankörlüğü var, sezon sonunda adamın EPL'de 30+ gol atması sebebiyle edeceği bedel Euro 2012'deki fiyasko nedeniyle azalacaktır muhakkak. Piyasa en son performansı hatırlar her zaman Bedelini azaltan kontratında son senesi olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 supremeallah said: cok seviyorum su azicik arsenal sempatisi duyanlarin seneye cok iyi olacak takim demelerini her sene. ahahaha. yakalandık beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Zach said: BulletRide said: Bir de futbolun pis bir nankörlüğü var, sezon sonunda adamın EPL'de 30+ gol atması sebebiyle edeceği bedel Euro 2012'deki fiyasko nedeniyle azalacaktır muhakkak. Piyasa en son performansı hatırlar her zaman Bedelini azaltan kontratında son senesi olması. 22 fazla bile van persie için, overrated demek istemiyorum ama 30 gol atması takımı tamamen adamın üstüne kurmalarından kaynaklanıyor. burak yılmazın bilmem kaç gol atması gibi.seneye 10 golü geçerse cityde öpüp başlarına koysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 persie gomezden çok pozisyona girecek gomezden az atacak bir adam. ama gel gör ki 4-3-3 adamı. 4-3-3 adamı nedir. 4-3-3 adamı gol atma ihtiyacını tek başına yüklenmez. çabuktur, defans arkasına fırlar. kalas gibi kaleye yönelmez dönüş becerileri olur, gerektiğinde topu geri ya da kanatlara verir. bunları yapıyor mu? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 arsenal maçlarını izleyenler persie nin her maç kaçırdıklarının haddi hesabı olmadığını hatırlarlar.Arsenal bikere çok pozisyona giren bi takım ve takımda adam gibi başka bi forvet olamyınca okdar gol atmasıda çok abartılacak bişey değil bence adam 8 yıldır arsenalde anca atabildi olkdar gol çok abartılcak bi forvet değil gitmek istiyosada satsınlar abi temiz para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 supremeallah said: cok seviyorum su azicik arsenal sempatisi duyanlarin seneye cok iyi olacak takim demelerini her sene. Her sene güç kaybederken bu denmiyordu genelleme yaparken biraz kıvrımları çalıştırın, bu sene klubün mali yapılanması değişiyor. RVP'nin gidişi Nasri veya Cesc'in gidişi ile eşdeğer değil. Giroud, Podolski nokta transferler. 4-3-3 için gayet ideal olacaktır Podolski-Giroud-Wallcot hattı. Geçen sene hiç oynamayan bir Wilshere dönüyor bu sezon, en büyük transfer bu zaten. M'Villa, Schürrle ve Piszcek diğer transferler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Bayer Leverkusen sportif direktörü Wolfgang Holzhauser, Chelsea'nin Schürrle için yaptığı 20 Milyon €'luk teklifi reddettiklerini açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 10 Temmuz günü kaleci transferinin kesin olarak sonlandırılıp, açıklanacağı söylendi. Sadece Ospina ile ilgilendiğimiz doğrulandı kulüp tarafından, büyük ihtimalle de bu isim olacak deniyor. Tabii Nice yüksek bonservis isteyebilir haklı olarak, sağlam bir kaleci Ospina, ona bir çare bulmak gerekecek. Belki para + takas yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 DarKRideR said: Bayer Leverkusen sportif direktörü Wolfgang Holzhauser, Chelsea'nin Schürrle için yaptığı 20 Milyon €'luk teklifi reddettiklerini açıkladı. Reus 17.5 milyon euro'ya Dortmund'a gitti, kaldı ki Gladbach'ın CL'de oynama kozu varken sezon ortasında yapılan pahalı bir transferdi bu. Reus bu kadar para ediyorsa Schürle maksimum 12-13 eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 said: real madrid, 35 milyon euro + nuri sahin karsılıgında modric'i transfer etti! tottenham için mükemmel transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Nuri için çok daha mükemmel bir transfer, kendini gösterme zamanı geldi. Yazık oldu Nuri'ye, sakatlık vs. tamam ama en verimli döneminde 1 yılını çaldı Madrid ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ingiltere çok uygun zaten ona, takım da güzel. çılgın atar orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Nuri hakikaten tam İngiltere oyuncusu, 1-2 seneye Arsenal'a ya da Pool'a falan geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Milan İbo'yu iyi fiyata satıp yerine Dzeko'yu düşünüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bu ibo niye böyle sürekli kulüp değiştiriyor çok mu uyumsuz kavgacı filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Asıl şaşırtıcı olan herşeye rağmen bu adama hala 40-60 milyon arası para verilebilen kulüplerin olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 tiago silva ile beraber 60-70 ödediler. bir tek ibo'nun bonservisi değil o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 E 40'ı İbodur işte en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 S-H said: bu ibo niye böyle sürekli kulüp değiştiriyor çok mu uyumsuz kavgacı filan ? E genelde bu sebepten sıkıntı yaşıyor. Şu durumda bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ibo'ya 45, 20'de Thiago Silva'ya ödediler diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar