Disappear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Ilk defa fark ettim, 1.0.3 ile mi geldi bu olay? Belirli bir sure icerisinde elite pack kesemezseniz hayvan gibi vuran bir DoT geliyor Out of time adinda. Act 2'de desecrator + illusionist bi championa denk geldim tam %10'a indi kesicem derken bu debuff geldi. Merak ettigim bunu cidden hangi mantikla yaptilar? DH ve Wizard'lar olumune kiteliyo, onu engellemek istiyolar ok tamamda oyle bir debuff yapmislarki nerdeyse 50k hp'yi 10 saniyede eritiyo. resmen nerdrage olup alt+f4 cektim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 yooo basindan beri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Oyun ciktigindan beri var Enrage oluyor eliteler iste range girersen debuff geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Enrage o ,başından beri var oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 2 enrage champ grubu kiteladım ben bi süre o alt f4 ten önce.Sonra biri bağladı biri vurdu attılar tuttular beni falan anneciklerine küfür ettim bende. Diablo 2 hiç böyle değildi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bosslarin enrage oldugunu gormustumde ciktigindan beri oynuyorum ilk defa elite packlerin enrage olup resmen silkeleyip attigini gordum. vay emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Enrage suresini kısalttılar sanırım, town yapıp beklemek en guzeli bi sure sonra cıkıyor enrage den ama kafasına gore tekrar giriyor falan bende anlamadım sovup uzaklasmak en guzeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 kulle'nin arsivlerinde oldugu icin bu olay, gecip gidemedim de bi turlu. ufacik koridoru tikiyo sagolsun. neyse ama town'a gidip bekleme olayi denenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 geçiyor bir süre sonra. armor ve resist'lr bayağı düşürüyor o dot'u ama, tanklar hiç sallamıyor özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 punrelated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bunun geleceğini bilseydim.. http://www.clashmusic.com/files/imagecache/big_node_view/files/REM-OutOfTime.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 adamlar kısaca sen buralara yetemiyorsun, bi fırın daha ekmek ye öyle gel diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar