moriQ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 said: In the year 2042, a mob hitman assassinates targets that arrive from the future of 2072. For him it's just a job... till he receives a new target: himself from the future. http://www.youtube.com/watch?v=2iQuhsmtfHw hype başladı. iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 time travel mafyanın elinde ve tek kullanma nedenleri adam öldürmek. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 gecen gittim filme, IMDB 8.4 vermis ama yeni cikan filmler genelde yuksek baslayip sonra dusuyor. Bana gore 7.5-7.7 lik bi film. Guzel sci fi cikmadigi icin guzel bi sci fi. Konu time travel olunca, oldukca zor bir konu oluyor. O yuzden hakkini vermek lazim adamlarin. Yani ya tam time travel i islicen, gelecege donus gibi, ya da bu film gibi yapican. Cunku zaman yolculugunun kendisi o kadar cok paradox barindiriyor ki, sicma ihtimalin cok yuksek. Mantik hatalari ile dolu yapabilirsin. O yuzden iyi is kotarmislar. Surukleyici ve izlenesi bi film. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Zaten filmed de karistirma olm oralari diye gecistiriyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hahahaha aynen orada guldum bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Düştü mü acaba bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/384383_422769001118788_444332789_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Guzel film, ama ne bileyim sanki daha iyi olabilirdi hissine kapildim. Tabii yine tipik olarak zaman yolculugundan kaynaklanan bazi senaryo bosluklari var, fakat onlar olmadan da zaman yolculugu filmi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 pooper diye spoof yapası geliyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 gelecektekiler niye öldürüp yollamıyor veya illa canlı olacaksa şöyle BC 4354389445645'e yollasalar trex beleşe yapsa looperlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 anlatiyo filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 izledim anlatmadı, benimki bozuk kopya mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bosver yaa, niye boyle seylere takiliyosunuz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 seni mi kırcam la unuttum gitti o zaman, zaten dandik filmdi 16tl'me acıdım biraz, 40000 oyla imdbde 8.1 çok buna maks 6.7 olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 kötü ya.. uykum geldi. Ki öyle film begenmemek huyum degildir. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Filmin konusu çok iyi ama işte fazla irdeleyince açıklar çıkıyor ortaya. İlk yarı çok sağlam ama ikinci yarıda tekliyor. Çocuk yanlış işlenmiş bence, sonda gereken etkiyi vermiyor yanlış işlenmesinden ötürü. Kurgu tarafında yamulmuş 2. yarı bence. Görsel olarakta 2. yarı zayıflıyor film, sanki başkasına vermişler ikinci yarıyı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ha bu arada cocugun rage'e girmesi güzeldi ya cok seker bisey :) O yüzden 5 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 izledim bugün, bayağı iyiydi ama denildiği gibi çok daha iyi olabilirdi. Tecrübeli bir yönetmen elinde olsaydı şu senaryo açık açık son dönemin bilimkurgu baş yapıtı olabilirdi. yine de 7.5/10 çalışır benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 7.5/10 başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konu güzel ama daha iyi işlenebilirmiş.Çocuk sahneleri olmamış bence onlarda iyi olsa değişik güzel bişi ortaya çıkabilirmiş ama olmamış gibi.Ama illa sinemaya gitmek isteyen varsa gidip izlenebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 çocuk ne gıcıktı ya ayy bir de senaryoda elli tane plot hole var, prometyusa boy boy laflar dizenler burada alkış tutmuş, olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 fena degildi aksiyon filmi olarak da time travel konsepti epey delik desikti gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Overrated bir film olmuş bu. O kadar övdüler, "en iyi sci-fi'lardan!" dediler, tırışka çıktı yani. Konu güzel, senaryo kötü. Birde Hewitt'in Willis oyunculuğu harikaydı hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 LathspeLL said: Birde Hewitt'in Willis oyunculuğu harikaydı hahah. lol di mi böyle bişey var bu filmde, çok merak ettim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar