BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 login olmaya çalıştığımda this account is suspended due to violation of battle.net service policies demekte :) bi item vardı bidlediğim rmah alanında, o sonuçlanmış sanırım, review aşamasına geçmiş, maillerden anladığım kadarıyla da daha sonra cancel edilmiş, hatta satmaya çalıştığım 9 item da rmahtan cancel edilmiş (büyük ihtimalle bunlar accountu suspend edince oldu) süre sonunda benim bid kazanmasına rağmen paypala bakıyorum yine cancelled görünüyor yani para da çekilmemiş acaba diyorum paypal ile bir sıkıntı oldu da item bana gelmesine rağmen para geçemediği için mi yaptılar ama daha önce paypal ile böyle bişe yaşamadığım için ihtimal vermiyorum neticede blizzard bir kez daha bütün zevkimin içine etti hayırlısıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ara aciyolar banada oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ticket attım valla uğraşamam şimdi ne dediğimi anlamayacak zibidilerle :p neyse en azından böyle şeyler oluyo ve açıyolarsa iyi bari dedim gitti account yok yere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 İncelemededir. Ara acarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 charge back olmuştur satın aldığın itemda falan fraud gerekçesiyle suspend etmişlerdir. telefon ile irtibata geç açılır yoksa çok beklersin ticket falan. O ticket escalete olacak vs. 1 haftayı bulabilir hatta geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 35 dakka beklettiler sonra bi işim çıktı kapattım lol şimdi de aramayı kabul etmiyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ben aradığımda 45dk beklemiştim, kötü olmuş. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 şahane bi görüşme yaptım inciluzun biriyle :) benim paypalda doğa olarak gerçek ismim kayıtlı, bunların battlenetinde de gidip isim ve soyisim olarak uydurma nickler yazmıştım bu ikisi tutmadığı için kitlemişler şimdi oyunu açtı eleman ama RMAH kapalı olcakmış ben ID yollayana kadar :p neyse halloldu şimdilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bu aralar 30-40 euro uzerinde item alan bi cok kisinin basina suspession sorunları cıkıyorumus dikkatli olunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 öeh.. ben de eşimin hesabıyla oynuyorum, paypal kendi adıma. gerçi wow ödemelerini de kendi kredi kartımla yapıyorum yıllardır. Sorun çıkarmasalar bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 yok ya 5 oyroluk bişeydi ama halloldu neyse ki iptal oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ben kayıtlı ülkeden girmediğim için yemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar