Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msi 870-a g54 fx

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Artık piyasadan çekilmiş ve sadece stoklarda kalan bir modeli arıyorsun. Şu dönem buldun buldun yoksa önümüzdeki 2 aydan sonra hiç bulamazsın. Bence sen başka model bakmaya başla.

Nette bir sürü firma varda ama sana git şuradan al diyemem.

Gold PC var bir ara sor stokta varmı diye. Var görünüyor.
Teknoloji Ankara da da Stokta görünüyor ama bu site ile ilgili bir bilgim yok.
Hiperucuz da da var gorunuyor ama teyit etmekte fayda var.
Teknolojix büyük bir firmadır buda. Hiperucuz ile aynı stokları ve sistemi kullanıyorlar. Muhtemelen aynı kişiye ait ikiside.

Yada Vatandan stokta olan sehirlerde birini bulup sana yardımcı olmasını rica edeceksin.
Mesaj tarihi:
Peki bu anakarta alternatif bir kart varmı piyasada (mutlaka vardırda donanım cahili ben işte :P) varsa sistemime uygun bu fiyatlara onu alırım yani sen önermiştin sanırım sistemi bana o yüzden msi 870 diye tutturdum ben bildiğimden değil (=
Mesaj tarihi:
Onu söylediğim zaman stoklarda vardı :)

FX destekli anakartlara bakıyorum özellikle ilerde upgrade etme şansın olsun diye. Şu an kullanacağın işlemci için daha uygun modeller illaki var zaten.

MSI 970A G46 alabilirsin.
Mesaj tarihi:
İyiymiş o zaman ya hiç uğraşmıyım bilmediğim sitelerle alayım bunu gitsin.
Upgrade etceksem bile parçaları satar öyle ugprade ederim ya zaten ağır upgrade gerektircek oyunlara daha var bence :)
Mesaj tarihi:
Ya aslında biraz idare edip ekran kartını 7850 mi ne var 2gb olan ona upgradelemeyi düşünüyorum şimdilik gw2 tera online bf3 skyrim oynatsın max ayarlarda yeter.
Mesaj tarihi:
http://www.gold.com.tr/U103550/Msi-870a-g54-fx-Am3-Ddr3-Glan-sata3-usb-3-0

http://www.hizlial.com/u30.007.1473.0074/msi-870a-g54-am3-870-sb850-1600ocmhz-atx-soket-am3-gigabit-lan-ses-soket-anakart?adw&gclid=CPKetbaL9LACFQRJ3wod5Ru5ww

var gözüküyor.
  • Yeni Oluştur...