Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Aradığım birkaç şey var. Tab groups'u kullanmaya alıştım mesela hep övdüğüm Opera'nın Tab Stacking'i yerine ama şunları nasıl çözeceğim: (eklenti çok, Firefox kullananlar yönlendirir beni dedim, yoksa saatlerce çıkamam içinden) Tab'ın üzerine fareyi getirince Windows 7 taskbarında olduğu gibi bir preview. Opera'da bir kelimeye ya da selection'a çift tıklayınca context menü açılıyordu, burada açılmıyor. Tüm browser'ı kapatmadan private tab açmam mümkün mü? Operadaki gibi keyword ile adres çubuğundan arama. w google diyince mesela wikipedia'da google arasın. Download manager'ın tab olarak açılmasını istiyorum. yazılan formları hafıza tutmanın yolu varmı kazara tab kapanması ya da program takılmasına karşı? youtube eklentisi var mı reklamları saklayan, webm'yi standart yapan, otomatik 720p açan... Bir görsel bir zoom aracı lazım, çok önemli bu. Bilgisayarı hdmi ile lcd'ye bağladığımda yazılar okunmaz oluyorlar, Opera'da fare ile zoom bar'dan ayar yapabiliyordum. Burada bir ctrl+ ctrl- buldum. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Niye geçtin diyorsanız bu arada Windows kullanmam gerektiği için bu aralar ve güvenlik yazılımım Webroot sadece IE ve Firefox desketliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 chrome a gecene kadar sana su yok dsfsdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 gerge chrome geçmek gibi bir hata yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 geçtiysen çilesini çekeceksin aga. yok öyle hem şeyim hatunda hem de canım cennette! adam ol GERGE! adam ol lan! yoksa ben Ankara'ya gelirsem seni döverim. O değil de abi sen kilo alabildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 GERGE said: Aradığım birkaç şey var. Tab groups'u kullanmaya alıştım mesela hep övdüğüm Opera'nın Tab Stacking'i yerine ama şunları nasıl çözeceğim: (eklenti çok, Firefox kullananlar yönlendirir beni dedim, yoksa saatlerce çıkamam içinden) adblock plus, video download helper, anonymouX, GreaseMonkey Tab'ın üzerine fareyi getirince Windows 7 taskbarında olduğu gibi bir preview. Opera'da bir kelimeye ya da selection'a çift tıklayınca context menü açılıyordu, burada açılmıyor. Burada sağ tıklıyoruz ama pek gelişmiş değil. Tüm browser'ı kapatmadan private tab açmam mümkün mü? Operadaki gibi keyword ile adres çubuğundan arama. w google diyince mesela wikipedia'da google arasın. Mutlaka eklentisi vardır... Download manager'ın tab olarak açılmasını istiyorum. yazılan formları hafıza tutmanın yolu varmı kazara tab kapanması ya da program takılmasına karşı? youtube eklentisi var mı reklamları saklayan, webm'yi standart yapan, otomatik 720p açan... reklamlar için adblock iş yapıyor zaten. 720p için youtube zaten seçenek sunuyor. Bir görsel bir zoom aracı lazım, çok önemli bu. Bilgisayarı hdmi ile lcd'ye bağladığımda yazılar okunmaz oluyorlar, Opera'da fare ile zoom bar'dan ayar yapabiliyordum. Burada bir ctrl+ ctrl- buldum. Ctrl + scroll Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Niye geçtin diyorsanız bu arada Windows kullanmam gerektiği için bu aralar ve güvenlik yazılımım Webroot sadece IE ve Firefox desketliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 klavye dokunabilsem ctrl+scrool yaparım. bilgisayar 5 metre uzaktayken fare ile yapabilmek mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 eskiden her başlığın altına getfirefox.com linklenirdi ya, artık neden linklenmiyor biliyor musun? şimdi laptopunu bırak ve teslim ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 zoom için; https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/mousezoom/ butona basarak zoom yapmak istersen, Toolbar başlığı altına bakacaksın adreste (add-on'suz); http://support.mozilla.org/en-US/kb/font-size-and-zoom-increase-size-of-web-pages bonus zoom; http://www.makeuseof.com/tag/6-addons-enhance-firefox-page-zoom-feature/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 İkinci süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 private tab ve çift tıklama dışında hepsini buldum. çift tıklama önemli değil, aynı anda hem şeçip hem de context açtığı için iyi oluyordu ama şimdi şeçtikten sonra manuel context açıyorum. Private tab gerekli ama. Firefox inatla private olmatan tabları kapamadan açmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar