Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 mokoko said: ÜLKE DİNDEN ÇIKTI, KOKAKOLA HEMEN YASAKLANMALI VE PİYASA KOLATÜRKANIN ELİNE GEÇMELİ. HALAL KOLAAAA katılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ulker virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 -Deno- said: BENDE DİYORUM KAFAM NİYE GÜZEL abi o son kolayı içmicektin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 o kadar da şanzelize cafeyle dalga geçmiştik KOLANIN SU GİBİ AKTIĞI YER diye. meğer adamlar harbici içiciymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Kola ile ilgili zaten bilinen gerçeklerle ilgili başka gazeteden haber çorlamaları da bambaşkaymış. Hani kendileri de yazmıyor. Basın ne hale geldi lan yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Feamer said: birde şöyle bakmak lazım, adam islama saldırmak için yüz sene önce plan yapmış, gazlı içecek bulmuş, böyle bir isim vermiş, içip içip cihat yapsınlar diye... Illuminati çok güçlü işte abi. 1000sene sonrasının dünyasını düşünüyor adamlar. biz bunu adamların geleceğe dönüş filminde de görmüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Le Kola gibisi gelmedi hem temiz hem leziz kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 jale kola var -hiç içmedim gerçi- bir de bin türlü rus kolası var ki, şaşırtıcı ama kimisi oldukça güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 cennete girmeden hoh yaptırıyorlarmış makineye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 zaten 0.001 oranindaymis ustune de bi sakiz cigner oyle hohlariz rakiya birsey demiyolardir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 aşırı kola tüketmeyin gençler mideyi elinize alıverirsiniz sonra daha güzel içeceklerden de olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Şalgam için olm şalgam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 rc kola noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yok sanırım piyasada.. görmedim ben de uzun zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ya bursa da iskendircilerde falan var ama istanbulda bulamadım, o şıra etlen ne güzel gider, ne ayran, ne kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar