dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 evet yaptım bunu. bu mallığı yaptım. 15 günlük tatilin ardından 10 şehir gezdim ucuz hostellerde havaalanlarında uyudum yanımdan ayırmadım. Tam viyana ya eve dönerken budapeşteden gelince trende unuttum çantayı. canon 450d 50mm + 18-55mm + 70-300 sigma lens gitti ayrıca binlerce fotoğraf. hemen akabinde bir de türkiye ye dönüş uçağını kaçırdım götüme tamamen girdi her bişey. nasıl bir mallıktır bu.
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 oha evlat acısı resmen makine hadi neyse de fotoğrafları kaybetmek çok acı olmalı geçmiş olsun benim de ilk göz ağrımdır 450D :(
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 unutmak nedir ama yav çok yorgundun heralde tasma gibi böyle belden bağlamak lazım makineyi bir de gezerken çok az şeyin olmalı ki işte dikkat edesin bir sırt çantası bir de el çantası maksimum çok mu eşyan vardı?
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 internette olabilecek her yere ilan ver bence fotoğraflara ulaşabilmek adına fotoğraf forumları vs. bulan adam ya meraklıdır ya da meraklı kişiye satacaktır ne bileyim böyle rastlıyoruz efsanelere bilmem nerde deniz altında dağbaşında unutulan makinenin fotoğraflarına 5 yıl sonra ulaşan çift blabla diye üff gerçi sen makinenin derdindesin daha fazla sanırım boşver onu yav taksit taksit çok daha iyisini alırsın lenslerin dandikmiş zaten makinenin de modeli eskidi koygitsinyaa
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bi sırt çantam vardı hep sırt çantasındaydı makine abi 3 senedir kullanıyorum kendimden önce hep onu alırdım. çok yorgundum 15 gündür doğru düzgün uyumamıştım kaldı trende nasıl kaldı hala aklıma almıyor. çocuğum ölmüş gibi 3-4 gündür konsantre olamıyorum birşeye aklıma geldikçe deliriyorum müthiş yerler gezip çok güzel fotoğraflar çekmiştim :(
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yok aynı zamanda fotoğraflar da madrid-sevilla-granada-lizbon-porto-amsterdam düşün fotoğrafları 8 gb dolmuştu. Hani lensler dandik makine eski diye avutuyorum kendimi ama çok zor almıştım o makineyi öğrencilik halimle. Şimdi işe girince alırım tabi daha iyisini ama resmen soğudum çekebilir miyim bilmem. Yine de o makine çok farklıydı belki satamazdım biraz aslında hor kullandım satsam da çok para etmezdi ama işte yine de insanın içi acıyor fotoğraflar özellikle ne biliyim nereye ilan verebilirim ki?
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ekipmanı salla da fotolara üzüldüm. Geçmiş olsun.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 abi geçen gün facebookta böyle bi ilan gördüm. biri kayıp bir makine bulmuş içinde 2k dan fazla fotoğraf var. herifin fotoğrafını ilan yapıp bu herifi tanıyan varsa makinesi bende haber verin flan diye sen olma o? ilanı bulamadım da, ingilteredeydi sanırım bulunna. orta yaşlı bir teyzeyle bisikletle bi havuzun önğnde çekilmiş resmin var mı? resim buydu slkdgj
reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 lan adamin faceini koysana buraya ilani sakamisin sdfsdfsdf
reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://www.teknogaste.com/internet-el-ele-verdi-kayip-fotograf-makinesinin-sahibi-bulundu/d9a0aa6c-9671-43e4-822d-9c83d5e766b5
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bu arada tren idaresine sordun mu? avrupalılar içinde böyle şeyleri idare teslim etme oranı türklerden çoktur.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 reyou said: http://www.teknogaste.com/internet-el-ele-verdi-kayip-fotograf-makinesinin-sahibi-bulundu/d9a0aa6c-9671-43e4-822d-9c83d5e766b5 bu işte abi aradım da bulamadım. havuz demişimde nehir mi neymiş o haha
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 dusuncelihayvan said: ne biliyim nereye ilan verebilirim ki? http://photography-on-the.net/forum/ http://photo.net/community/ http://forums.dpreview.com/forums/ http://www.ephotozine.com/forums umut fakirin ekmeği
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 craiglist'e böyle ilan verilebiliyo mu ki psikopata bağlamak istersen eğer ebay.cz 'ye vb satış sitelerine de bakabilirsin senin sete benzer set satılıyor mu diye sürekli falan ama insan kafayı yer ya bir sürahi soğuk su belki daha iyi bir çözüm :(
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 valla koskoca yol geldim artık emin olamıyorum sürekli çantaları sayıyorum iyice psikolojim bozuldu. bir tek izin okulumun usb stick i vardı içinde belki oraya mail atar bir babayiğit ama sanmıyorum interrail dedğil ya erasmustaydım. çok garip porto da arkadaşım fotoğrafları atalım dedi pc ye çok geç diye atmadım amsterdam da nasılsa arkadaşta pc var onda atarım dedim kızın pc de kart okuyucu yoktu.
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 OFFF ÇOK FENA... GEÇMİŞ OLSUN :(
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 pron sstarın böle bir viral çalışması vardı o aklıma geldi.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 viyana'dan haber geldi bulamamışlar =( Tren zurich e devam ediyordu oraya da mail attık ancak pek umudum kalmadı artık. Rüyalarımda bile makineyi bulduğumu görüyorum artık. En azından fotoğraflarımı yollasalar ya.
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Benim arkadasin EOS 5D Mark II'sine su dokuldu, ertesi gun yenisini almisti. Simdi de Mark III aliyor birkac gune.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 hatırlayalım.. koç burssuz normal yani..
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ben 900lira vermiştim bu kameraya. 5 yıl boyunca isteyip en son götüm çıka çıka biriktirdiğim parayla almıştım :( Tam dedim makinem var şimdi doğru düzgün bi telefon alırım belki kendime. Şimdi yine başa döndüm bi bokum yok :(
Öne çıkan mesajlar