KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 pontipati said: çetintaşakpartiliymiş Ben bunu nasıl kelimelere ayıracağımı bulamadım. Çetin diye mi böleceğim çetintaş diye mi? Ayrıca benim ütopyamda* paragraflara ayrılmış, noktalama işaretleri olan, kolay okunabilen forum yazıları. Kitap olarak "Biz"i unutmayın. Diğerleri onsuz eksik olur. *Ütopyayı cümle içinde yanlış kullandım. Öğrenesiniz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 cetoritto said: ütopyanın anlamını öğreniver http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/051/722/4KIIIC5LUMENMI2O3LURZ5T7QIV4NICN.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 atlas shruggedla agzina vurasim geldi, hardcover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 linkleyesim geldi ütopya ideal toplum yandaki resmi de incelemek lazım, epey ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 resimde istiklal marşına saygısızlık yaptığı için tekme-tokat dövülüp sınırdışı edilen kimseyi göremiyorum. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/88/Hieronymus_Bosch_-_The_Garden_of_Earthly_Delights_-_Garden_of_Earthly_Delights_%28Ecclesia%27s_Paradise%29.jpg bunu çizenin içtiğini kims eiçmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bu ütopyadan almayım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 o ne lan kasabın gül soktuğu gibi asdgsdgsadgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Trias o nası bi resimdir ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 utopya dedigin oyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 barbu said: aquila kızların egosunu pohpohlamak için yazdığımız forum botu. ama buglı axaxaxaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 :) herkesin ütopyası kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 büyük göğüslü uzun boylu kızların sayısının çok daha fazla olduğu bir dünya hayal ediyorum. martin l. king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 kalçalarda şimdiki kızlarınki gibi dümdüz olmasın ama; kıvrımlı ve yuvarlak kalçalı olsunlar. malcolm x(m.l. king'in kankası ;) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 dasaaa said: büyük göğüslü uzun boylu kızların sayısının çok daha fazla olduğu bir dünya hayal ediyorum. martin l. king ahah hollanda'ya ugra abi ara. 175-182cm olup memesi olan kiz sayisi fena degil. kutuphanede ders calisirken memelerini masanin ustune koyup calisan kizlar gorebilirsin sikca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 hollandalı kızlar kesinlikle m.l.king'in tarif ettiği kızlar. yalnız çok kocaman ayaklılar. bu da ummadığınız anlar da sizi acaip uyuz edebiliyor. ama hani şu şarkıdaki eğlenilecek kızlar var ya....işte onlar o hollandalı kızlar. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 hollandalıları seviyoruz o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 cetoritto said: malcolm x(m.l. king'in kankası ;) ) http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/234/853/a74.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 martin lucas king benim alter egom, malcom xternal da çeto işte onun kankası olmuş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 kankalıktan olabilecek en uzak karakterler filan da, o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Frantic said: dasaaa said: büyük göğüslü uzun boylu kızların sayısının çok daha fazla olduğu bir dünya hayal ediyorum. martin l. king ahah hollanda'ya ugra abi ara. 175-182cm olup memesi olan kiz sayisi fena degil. kutuphanede ders calisirken memelerini masanin ustune koyup calisan kizlar gorebilirsin sikca. ahahasdasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Sam said: kankalıktan olabilecek en uzak karakterler filan da, o bakımdan. http://kwanzaaguide.com/2010/05/malcolm-x-and-martin-luther-king-the-motive-force-of-change-in-america/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 forgiver said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/88/Hieronymus_Bosch_-_The_Garden_of_Earthly_Delights_-_Garden_of_Earthly_Delights_%28Ecclesia%27s_Paradise%29.jpg bunu çizenin içtiğini kims eiçmemiştir Adam cenneti çizmiş işte daha naapsın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ikisi de aynı şey için uğraşıyorlar gibi gözükse de bayağı zıtlar bunu yapma şekillerinde ve anlaşamıyorlar. malcolm x aşağılıyor king'in en meşhur mitingini ve konuşmasını. zenci olmaları dışında ortak yanları yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar