GenceKsK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Merhaba 120MM ek bir kasa fanı aldım ve kasanın arkasına taktım. Fan etiketli kısmından üflemediğinden etiketli kısmı dışarı bakacak şekilde taktım yani şuan fan kasanın içine hava üflüyor. yanlız bir kaç yazı okudum kasanın arkasına takılan fanlar sıcak havanın dışarı atılması için benim taktığım şeklin tam tersi şeklinde takılması lazımmış. Benim sormak istedim ben yanlış mı yaptım ve benim taktığım şekilde kasanın yanlarından yani kapağının olduğu kısımdan kasanın içindeki sıcak hava atılmaz mı? Birde bu kasa içindeki donanımların sıcaklıklarını ölçen programlar ne kadar güvenilir, makinayı açar açmaz 48 derece gösteriyor ekran kartını fakat ben bakıyorum buz gibi ekran kartı suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bildiğim kadarıyla ön fan içeri üflicek yan ve arka dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bu şekilde zararı olurmu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 olur cok toz yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 egzos fan içeri üfler mi yaa, yanlış takmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 o vidaları oturtarak takmak zulümdü şimdi çıkarıp 1 daha takacam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 içeri üflerse sıcak havayı dışarı kim atıcak, 4 vidayı çıkarıcan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Ön ve yanlar içeri, arka ve yukarılar dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Teşekkürler ben hatamı düzelteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 tysre işi bitirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 düzelttim fakat düzeltirken 2 tane vida rahmetli oldu. o kadar uyduruk vidalarki çıkarırken oyuldular kerpetenle döndürmek zorunda kaldım 2 vida kaldı onlarda gidici taktım öyle inş. cıkarlar. evde bir ton vida var hiçbiride uymadı ne rezil bişeymiş :) bu arada kasa sıcaklım arttı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 diger turlu asiri toz yapicakti zaten,daha fazla isinicakti her turlu iyisini yaptin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 sağol içimi rahatlattın en azından bu mesajınla :) bu arada benim tozu önlemek için kasamda ön panelde sünger koruma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 PC çok tozlanırsa yan fanlara da filtre alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben ayda 1 kasayı balkona atıp fön üflüyorum filtreye gerek yok fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben de ayda bir kompresörle ağır basınç altında üflüyom ilk günkü gibi oluyo. ama bu sefer yan kapağı takacam üstüne de 2 fan yerleştirecem. bu arada arka fan hariç hepsi içeri üflemeliymiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bende akvaryuma bagladigim CO2 tüpüyle üflettiriyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 elektrik süpürgesiyle tozları suya hapsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben kasayı yeni aldım belki ondan içinde şuan toz yoktur fakat ön paneldeki filtre tozlanıyo onada elektrikli süpürge tutuyorum 2 saniye sürüyo temizlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ben de cpu fan yönü hakkında bir şey sorayım. benim psu altta ve cpu fan kasanın tam üst köşesinde. fan, kitapçığında ram'lere dönük olduğu için ben de o şekilde yaptım ama genelde üstte psu var diye mi o şekilde yapmışlar acaba resmi. benim kasada üstte büyük delikli ızgara var yukarı çevirip havayoyı direkt kasa dışından alsa/verse(hangisi bilemedim şimdi =)) daha mı iyi olur sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Arkada egzos fanın varsa şu an ki durumu daha iyi. CPU üstündeki fan direk ezgos fana doğru üfleyip işlemciyi soğuturken oradan gelen sıcak havada egzos fan ile doğrudan dışarı atılıyordur. Hani yaptığında bir yanlış yok ama ramleri çıkarıp takarken vs. sana engel oluyorsa dediğin şekilde de çevirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yok ram'e engel değil ve dediğin gibi tam egzos fana denk geliyor hiç düşünmemiştim o şekilde. böyle kalması daha mantıklı geldi şimdi. eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar