Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trafik Canavarı Savcı Talimatıyla Serbest


S-H

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Aşırı hız var, ehliyetsizlik var, yaş tutmaması var, kırmızıda durmamak var, 6. dereceden adam yaralama var, var oğlu var, bi tek ceza yok.


a bişey var bu olayda herhalde duruşma falan sonra yapılacak anlamadım? hoş gerçi belki teröristtir bu diye aylarca insanları hapiste tutuyorlar, küçük kızın üzerinden geçip gittiği kesin belli olan adam niye salınıyor? neresinden tutmaya çalışsan bir saçmalık var
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tutukluluk ile hükümlülüğü karıştırıyorsunuz, ondan saçma geliyor abi.
Tutuklama TEDBİR, ceza değil. Gerekli görülmediyse başvurulmayabilir. Senelerdir gerekli gereksiz insanları tutukluyorlar diye neden bağırıp çağırıyoruz?

Tutuksuz yargılanacak zaten, hak ettiği cezayı alsın önemli olan o. Tutuklansaydı zaten verilecek cezadan düşülecekti tutuklu geçireceği süre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kanunda belli şartlar var, o şartlar oluştuysa tutuklatabilir.
Bu hükmü hakimlerin ve savcıların %99'u "tutuklar" olarak alıyor, sıkıntı da o zaten. Şartlar oluştuysa bu tedbire başvurulabilir, zorunda değiller.
Ha tutuklansa gereksiz olmuş demezdim açıkçası, onu da söyleyeyim. Ama önemli olan verilecek hüküm, tutuklanmış tutuklanmamış önemi yok. Düşülüyor zaten cezadan dediğim gibi.

Yani evet tutuklatabilir tedbir olarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dedim ya işte ülkenin medyası dandik olunca insanlar her yere çekilebiliyor. ama AKPnin bile seviyesini aşacak saçmalıkta haberler çıkınca biraz şüpheleniyor insan anlatılmayan şeyler var diye.

başlık, yazının yazılış biçimi, anne babanın olaya yorumları falan resmen böyle "CEZA ALMADAN KURTULDU" havasında. allah belasını versin bu medyanın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

orası öyle, öğrenciyi "belki teröristtir kaçmasın" diye atıyorlar aylarca hapse küçük kızın üzerinden hayvanlar gibi geçen çocuğa, bişey olmaz dava sonuçlanana kadar salalım biz bunu diye bırakıyorlar. kim bilir kaç sene sürecektir o davanın sonuçlanması o sırada artık yurtdışına mı kaçar, bi kaç kişinin daha üstünden daha mı geçer. her boku yapmış yani alacağı cezanın haddi hesabı yok muhtemelen. tahminimce bu adam öldürme, yaralama hadiseleri kasten olmadığı zaman salıyorlar böyle dava bitene kadar.

boktan adalet sistemi gerçekten en büyük sorunlardan biri de sanırım bu davaların görülme süreleri çok uzadığı için tutukluluk süreleriyle saçma olaylar ya da böyle şeyler olabiliyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...