Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Varlık içinde yokluk...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan act1 ve act2 den item düşmüyordu, act3 ve 4 yapmak lazım diyorlardı, günlerce goblin farm yapıp para kastık , act 4 yapmaya basladık, şimdi ordan da düşmüyor, yine goblin farm yapıyorum, yetti artık ya.
Mesaj tarihi:
tinu said:

ulan act1 ve act2 den item düşmüyordu, act3 ve 4 yapmak lazım diyorlardı, günlerce goblin farm yapıp para kastık , act 4 yapmaya basladık, şimdi ordan da düşmüyor, yine goblin farm yapıyorum, yetti artık ya.

Aynen ya ruh hastası yaptı blizz bizi .Günde 1 saat gob farm yapıyorum işte alışkanlıktan.Düzeltselerde şu loot u oyun şevkimiz gelse :(
Mesaj tarihi:
inferno act1 farm yapayım dedim vaktim varken, daha iskelet krala gelmeden 3 tane 63, 2 tane 62 düşürmüştüm ki 63lerin biri 520 base dmgılı bi 1hdı. sonuç olarak 525 oldu.

Edit: Küfür yok, daha dikkatli.
Mesaj tarihi:
1.3 patchten sonra farm yapan kaldı mı benden başka? kimi görsem yeni karakter kasmaya başlamış. tüm karakterleri 60layana kadar bu oyun düzelmicek gibi
şu oyun keşke p2p olsaydı da blizzard ın 1 ay içinde %50abone kaybetmesini zevkle kıçımla gülerek izleseydim
Mesaj tarihi:
Abov sen bu oyunu MMO filan mı sandın. P2P filan. Diablo işte takılmacalık oyun. Her Diablo oyununda zaten bütün char'lar kasılır ekstrem bir durum yok...
Mesaj tarihi:
hayır işte mmo olup p2p yapsalardı bu halde %50 abone kaybederlerdi 1.5 ayda demek istiyorum

her diablo oyununda tüm charlar kasılıyor fakat, daha ilk charımla içeriği bitiremeden, 2ciyi, 2 ile bitiremeden 3. açmak zorunda kalmak gibi bir durum yoktu sanırım
Mesaj tarihi:
demin bende ilk posttaki ss i yaşadım

bi run da 43 tane rare düştü 2 saattir farmlıyorum elit

bi tanesi bile elle tutulur değil

millete nasıl düşüyor gerçekten etneresan.sanırım şans yok bende
Mesaj tarihi:
Eskidende haddinden fazla iyi item düşüyordu.Yok chest aç yok vazo kır act 3 de 4 de malı götür diablo bumuydu yani.Ha şimdi memnunmuyum eskiye göre iyi ama genede iyi değil.Ayarı tutturamadılar bi ama olacak yakında umutluyum.
  • Yeni Oluştur...