nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 içinden anca 1-2 item 10k eder o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 bağa vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 isimleri daha etkili duruyor o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Bir tane ilvl62 chest ile ilvl63 xbow dustu butcher'dan ''aha koydum cocugu''dedim ama chesti gorseniz ne kadar alakasız stat varsa toplanmış. xbow'da 245 dps şaka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Cidden birşey yapmaları lazım o kadar item kirliliği varki eskiden bu kadar düşmezdi düşende satılabilir/kullanılabilir birşeyler olurdu şimdi tamamen zıçık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ulan act1 ve act2 den item düşmüyordu, act3 ve 4 yapmak lazım diyorlardı, günlerce goblin farm yapıp para kastık , act 4 yapmaya basladık, şimdi ordan da düşmüyor, yine goblin farm yapıyorum, yetti artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 burda item diye ağlayanların hiç biri diablo 2 oynamadı galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bi lengend düşmüştü teee zamanında satmıştım. aylardır oynarım ikincisi gelmedi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 tinu said: ulan act1 ve act2 den item düşmüyordu, act3 ve 4 yapmak lazım diyorlardı, günlerce goblin farm yapıp para kastık , act 4 yapmaya basladık, şimdi ordan da düşmüyor, yine goblin farm yapıyorum, yetti artık ya. Aynen ya ruh hastası yaptı blizz bizi .Günde 1 saat gob farm yapıyorum işte alışkanlıktan.Düzeltselerde şu loot u oyun şevkimiz gelse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Nerde yapıyorsunuz farmı? Ve hala karlı mı yani nerflendi goblinler diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 tek yol ah farmlamak yada babacığınızın kredi kartını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 abi item dusmesin harbi dusmesin yani. ama dusen item cöp cikmasin ya. 100 item atip hepsini salvage edicegime 2 tane item ciksin takiyim ustume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 inferno act1 farm yapayım dedim vaktim varken, daha iskelet krala gelmeden 3 tane 63, 2 tane 62 düşürmüştüm ki 63lerin biri 520 base dmgılı bi 1hdı. sonuç olarak 525 oldu. Edit: Küfür yok, daha dikkatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 çogayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ayrıca welcome to my world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 1.3 patchten sonra farm yapan kaldı mı benden başka? kimi görsem yeni karakter kasmaya başlamış. tüm karakterleri 60layana kadar bu oyun düzelmicek gibi şu oyun keşke p2p olsaydı da blizzard ın 1 ay içinde %50abone kaybetmesini zevkle kıçımla gülerek izleseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Abov sen bu oyunu MMO filan mı sandın. P2P filan. Diablo işte takılmacalık oyun. Her Diablo oyununda zaten bütün char'lar kasılır ekstrem bir durum yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 hayır işte mmo olup p2p yapsalardı bu halde %50 abone kaybederlerdi 1.5 ayda demek istiyorum her diablo oyununda tüm charlar kasılıyor fakat, daha ilk charımla içeriği bitiremeden, 2ciyi, 2 ile bitiremeden 3. açmak zorunda kalmak gibi bir durum yoktu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 demin bende ilk posttaki ss i yaşadım bi run da 43 tane rare düştü 2 saattir farmlıyorum elit bi tanesi bile elle tutulur değil millete nasıl düşüyor gerçekten etneresan.sanırım şans yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 millette düşürmüyor şu an zaten Ahde ölü durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Eskidende haddinden fazla iyi item düşüyordu.Yok chest aç yok vazo kır act 3 de 4 de malı götür diablo bumuydu yani.Ha şimdi memnunmuyum eskiye göre iyi ama genede iyi değil.Ayarı tutturamadılar bi ama olacak yakında umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 düşene düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ayyyy fakirlerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bende biraktim kasmayi su drop sansi yukseltsinler kasarim yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar