Logan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 sabah kanalları öyle dolaşıyordum baktım fox kids'te spider-man unlimited vardı. eski spider-man ile alakası yok yanlız. bileğindeki birşeyden çıkartıyor giysisini böyle elektronik falan. 10:45'te vardı bu sabah belki yarın yine verir. yanlız çizerler bariz bir şekilde aynı değil. fark var eski spider-man ile. duyurulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 evet izledim bende[signature][hline]www.gamerbug.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Grafkleri oldukça güzel..[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 abi napmışlar spiderman ı ya ! oha ya.. hayatta en çok sevdiğim çizgi kahramanıda maymun etmişler yazıklar olsun.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 merak ettim şimdi de bu türksat ve hotbird'de yok fox kids maalesef sanırım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Gabe_Logan, 02 Ekim 2004 12:24 tarihinde demiş ki: sabah kanalları öyle dolaşıyordum baktım fox kids'te spider-man unlimited vardı. eski spider-man ile alakası yok yanlız. bileğindeki birşeyden çıkartıyor giysisini böyle elektronik falan. 10:45'te vardı bu sabah belki yarın yine verir. yanlız çizerler bariz bir şekilde aynı değil. fark var eski spider-man ile. duyurulur.. muhteşemdi ama izleyemedim sadece tanıtımını gördüm. Off muhteşemdi. Yarın 10:30'da ekran başındayım kesin...[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... [Bu mesaj darth_devhochi tarafından 3 Haziran 1991 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] MetaLLordS Guildmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Hala izliyormsunuz desem ayp kacarmı..[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 valla kostüm falan klas olmuş sadece pelerini oraya koymakla kötü etmişler. eski yayınlanan spider-man'in devamı gibi, peter mj ile evli falan; güzele benziyor. hergün 10:45 ve 16:45'te imiş bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 güzelim spiderman ne hale gelmi$ :([signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Yok yok o spiderman ın amcaoğlu olmalı !?!!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 kötü kötü , çok kötü ... şal almiş sırtına spidey , MJ elleri ile örmüştür herhal o şali .. evlilik yaramamiş çocuğa çökmüş falan fistan[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bu spiderman doğal değilki böle kıyafeti bile kendiliğinden eçiyor üzerinde böle salak saçma bişey yani tam göremedim ama fragmanlarında öyle gösteriyordu. ama nedir o pelerin e benzeyen şey hiç olmamış ayrıca ben gerçek kostümü daha çok seviyordum.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Pelerin cidden kötü. Bu arada bu serinin ilk bölümünde kendi kıyafeti içinde aslında. Sonradan uzay gemisi ile bağlantı kaybından dolayı Spiderman suçlanıyor. Bunu linç etme girişimleri oluyor. En son saldırıda köstüm parçalanıyor. Kendi de taşların altında kalarak öldü sanılıyor. 6 ay uğraşıp bu köstümü hazırlıyor. Ayrıca simbiyotlara karşı sonic dalga yayıcı ve yabancı gezegene hazırlık için görünmezlik zırhı gibi bir şeyi var. Aslında fena değil ama eskinin yanına yaklaşamaz. Bu arada sadece hafta sonu çıkıyor sanırım. Hafta içi hala aynı Spiderman bölümleri var.[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bugünkü normal spider-man bölümünü izlemedim özetleyebilir misin? :D alarm bile kurmuştum dışardayken çaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hmmmm. Altı Unutulmuş savaşçı serisinin 2. bölümü vardı. Hani RUsya'ya falan gidiyor ya. O işte. İzlediysen hatırlarsın zaten. Çok zor geldi şimdi yazmak :P[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 eheh zaten izlemediğim nadir bölümlerden biri. dün izledim ilk bölümünü. rusya'ya gitti herkes aa bu da ne böyle falan diye baktı buna sonra rabi denen adamla baygın bir vaziyette dibinde dinamitle kaldı. dışardaydım izleyemedim ondan soruyom :) (hiç izlemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Ben bi bölüm seyrettim üzüldüm valla. En sevdiğim süper kahramandı adam maymun etmişler. Çizimler hiç hoşuma gitmedi.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 said: Solufain, 05 Ekim 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Pelerin cidden kötü. Bu arada bu serinin ilk bölümünde kendi kıyafeti içinde aslında. Sonradan uzay gemisi ile bağlantı kaybından dolayı Spiderman suçlanıyor. Bunu linç etme girişimleri oluyor. En son saldırıda köstüm parçalanıyor. Kendi de taşların altında kalarak öldü sanılıyor. 6 ay uğraşıp bu köstümü hazırlıyor. Ayrıca simbiyotlara karşı sonic dalga yayıcı ve yabancı gezegene hazırlık için görünmezlik zırhı gibi bir şeyi var. Aslında fena değil ama eskinin yanına yaklaşamaz. Bu arada sadece hafta sonu çıkıyor sanırım. Hafta içi hala aynı Spiderman bölümleri var. Kostüm parçalanınca kimliği ortaya çıkıyo mu peki? Bi kaç bölümde de yırtılıyodu. Hatta örümceğe dönüştüğünde giysi miysi kalmıyodu. O zaman bile eskisini dikmiş adam şimdi niye değiştiriyo kınadım peter amcayı. Hiç ısınmadım yenisine[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yenisini birkaç ay önce bittorent'ten çekip izledim. ancak fox-kids'te türkçesini izleyemediğime çok üzülüyorum şu an.. çizgi film aslında örümcek adam için kötü. ancak farklı bir karakter olarak izliyince zevk alıyorsunuz.. tabii x-men TAS ve x-men evolution gibi ilginç bir bağ yok spider-man TAS ve spider-man unlimited arasında. örümcek adam açısından kötü bir dizi bence...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 fena olmamış genede[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bende haftasonları izliyorum fena değil aslında ama spiderman olarak düşününce abartı garip geliyor bana[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 2 sene önce ingilterede izlemiştim ben, fena değil.. belki bundan sonra xmean in teen versiyonu felanda gelir, hepsinin üniversite öğrencisi olduğu bi versiyon var =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Şimdi internetten çekmeye başladım merak edip bakalım.gördüğüm kadarı ile bir kısım beğenirken bir kısım nefret etmiş yeni seriden haftasonlarıda izlenebilir aslında ama bir günlük tatilimide kalkıp spider man için uykusuz olarak geçiremem :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildizilg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Çocukluğumdan beri izlediğim tek çizgi karakterdi...Kabetmişiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Durlagcıgım sayesinde izleyebildim sonunda. Örümcekliklen ilgisi kalmamış sinek olmuş o pelerin çok kötü duruyor.Çizimler bazen çok güzel bazende çok kötü alışılmışın dışında tabiri daha doğru olur aslında.Eski spide'nin yanından bile geçemez ama izlenmiyecek kadarda kötü değil.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar