Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gs; Türk Telekom'da Bjk oynasın ama Euroleague'i de bize versin.

SuperCandalf

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

hoccemama said:

Galatasarayın herhangi bir yetkisi yok bu konuda. Yöneticileri ve başkanı bile konuşmuyor artık ama bazı taraftarlar fanatiklikten vazgeçemiyor.

Spor bakanı ve il spor müdürlüğünün insiyatifinde durum.

Ergenler abisi ergenler,

Devlet tabii ki, stadı size yaptı. AKP AKP diye ağlıyorsunuz da AKP kongresi İnönü'de veya başka yerde değil Arena'da yapıldı, sesiniz çıkmadı. Cemaatin resmi organizasyonu Türkçe Olimpiyatları orada yapıldı, tek bir ses çıkmadı.

Yapılan anlaşma da bu var. Devlet dayattığı takdir de her şekilde GS kapılarını kim olursa olsun açmak zorunda ki zaten günümüzde nereye dayatılırsa istekleri, kim olursa olsun paşa paşa yaparlar. Sezon boyunca AKP'ye karşı onca söylemde bulunan FB yönetimi, çıkıp yeri geldi mi AKP'nin yancılığını yapmadı mı? GS başkanı çıkıp AKP'ye giden GS oylarından bahsetmedi mi? Her fırsatta AKP'lilerin yanında söylemlerde bulunan yönetim yok mu? BJK'nin yeni yönetimi başa geldiğinden beri yeni stada imza koparabilmek için sürekli AKP yancılığı yapmıyor mu? Suat Kılıç'a yavşamıyorlar mı? Yapacaklar çünkü günümüz Türkiye'sinde sistem böyle yürüyor. Çıkıp batmak üzereyken en büyük gelir kaynağı olan stadı devlete yaptırıp, cebinden beş kuruş çıkmamış takımın diğer takımlara göre daha çok AKP yancılığı yapması da gayet normal burada,

Bazı gerçekler var, birde sizin hayal dünyanız var işte. Bir gün farkına varmanız dileğiyle bunları diyeceğim de olmaz böyle birşey

Siz diye bahsetiğin gurubun içinde değilim. Şahsi olarak veya bir gruba dahil olarak bir yere yalakalıkta yapmadım, yaranmaya çalışmadım şimdiye kadar. Çok şükür kör değilim, aklımıda kullanabiliyorum. Senin dediklerini biliyorum ve katılıyorum ama bunu sadece sen görüp anlamıyorsun. Katılmadığın bir şeyi yazdım diye siz birşey bilmiyorsunuz, her şeyi ben bilirim havası yaratmana gerek yok.

İşin özü "bildiğim kadarıyla" Galatasaray'ın bu konuda söz hakkı yok. Yanlış biliyorsam bak şurada açıklama, bilgi ve/veya belge var dersin, bende yanlışımdan dönerim. Ancak şu durumda yazdıkların yanlış olduğunu göstermez. Fanatikleşmeye gaza gelmeye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

hoccemama said:

Galatasarayın herhangi bir yetkisi yok bu konuda. Yöneticileri ve başkanı bile konuşmuyor artık ama bazı taraftarlar fanatiklikten vazgeçemiyor.

Sezon boyunca AKP'ye karşı onca söylemde bulunan FB yönetimi, çıkıp yeri geldi mi AKP'nin yancılığını yapmadı mı?

Yapmadı. Özellikle 3 temmuzdan beridir de en fazla sözü eleştiriyi AKP ye karşı Fenerbahçe'nin büyük taraftarı yapmıştır. Sen nerde nasıl haberler okuyor, olaylara tanık oluyor, dinliyorsan bilemiyorum fakat, Tüm sene boyunca her fenerbahçeli AKP yi yerden yere vurup bütün olanlar için onları suçladı. Yani şu söylediğe en kıza özetle " YUH " diyorum.

DarKRideR said:

hoccemama said:

Yapacaklar çünkü günümüz Türkiye'sinde sistem böyle yürüyor. Çıkıp batmak üzereyken en büyük gelir kaynağı olan stadı devlete yaptırıp, cebinden beş kuruş çıkmamış takımın diğer takımlara göre daha çok AKP yancılığı yapması da gayet normal burada,

Fenerbahçe stadını Devlete mi yaptırdı hocam? Tek kuruş para çıktımı devletten bunn için? Hepsini yönetim ve biz taraftarlar yaptık. Yıllardır bu ülkede bilet satışı - ürün satışı toplamında tüm lig ekiplerini toplasan bile Fenerbahçeye yetişelemedi. Bunun nedenide taraftar ve muhteşem bir yönetimdir. Biz yapabildik. Diğerleri bunu yapmıyor ve bunun yerine devletin skini ta.ğını yalıyorsa bu onların ayıbıdır. Bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Niye Telekomda ısrar ediyor BJK?

BJK Telekom'da ısrar etmiyor. Olursa süper olur diyor çünkü semte yakın, loca satışı vs. yapılırsa iyi gelir gelmesini bekliyor. Ve BJK taraftarının arası FB'ye göre GS ile daha iyi, taraftar Saraçoğlu'na giderken 2 kere düşünür ama Arena'ya giderken öyle bakmaz olaya diye düşünüyorlardır.

Olayı büyüten tamamen Adnan Öztürk'ün saçma sapan liseli konuşmaları ve hükümet kanadından Suat Kılıç'ın "o stad bizim" tavrında yaptığı hırslı konuşmalar,
Sosyal ağlarda paylaş

İyide o loca satışı işi saçma olmaz mı ya, ne bileyim loca benim bildiğim bir sene boyunca her daim senin, içinde eşyanı bırakırsın, içkini dizersin filan. 1 locanın 2 sahibi olması saçma değil mi. Mesela milli maç olunca kim girecek. E tüm localarda muhtemelen satılacağına göre, o loca satışı işini anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

İyide o loca satışı işi saçma olmaz mı ya, ne bileyim loca benim bildiğim bir sene boyunca her daim senin, içinde eşyanı bırakırsın, içkini dizersin filan. 1 locanın 2 sahibi olması saçma değil mi. Mesela milli maç olunca kim girecek. E tüm localarda muhtemelen satılacağına göre, o loca satışı işini anlamadım.

Benim anladığım zaten sorun o loca satışlarından geliyor, bunları satarken millete istediğiniz zaman kullanırsanız diye fahiş fiyatlardan satıyorlar. Şimdi aaa kusura bakmayın paylaşacaksınız yada bjk oynarken kullanamayacaksınız diyemeyeceklerine göre orada bir çözümsüzlük çıkıyor. Artık nasıl hallederler kimbilir. Kadıköyede gitsen aynı sorun çıkacak. Milan ve Inter nasıl yapıyor ona baksınlar olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Sotto said:

Benim anladığım zaten sorun o loca satışlarından geliyor, bunları satarken millete istediğiniz zaman kullanırsanız diye fahiş fiyatlardan satıyorlar. Şimdi aaa kusura bakmayın paylaşacaksınız yada bjk oynarken kullanamayacaksınız diyemeyeceklerine göre orada bir çözümsüzlük çıkıyor. Artık nasıl hallederler kimbilir. Kadıköyede gitsen aynı sorun çıkacak. Milan ve Inter nasıl yapıyor ona baksınlar olmadı.

Milan ve Inter'in stadı birlikte kullanacakları belli, yıllardır birlikte kullanıyorlar. Ona göre loca sayılarını arttırıp yarı yarıya bölüşmüşlerdir tahminen, altlı üstlü vs. mesela
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...