GgioN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Dota2 1 kisilik invite 14 avea TL karsiliginda satilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 15 mi 14mü? pazarlığa açık mı? takas düşünürmüsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 5 verim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bi malbuş? (bu muhabbeti burda yapabilioz di mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GgioN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 15 ya yanlis yazmisim ben,ama 14 yollasan da olur:) takas dusunmuyorum malesef:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Balon, buyuklu kucuklu nick, yanlis gramer, yanlis forum. Nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 avea tl ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 GgioN said: Dota2 1 kisilik invite 14 avea TL karsiliginda satilir bu forumda satılan her ürün için forumun %15 komisyon aldığının farkındasın sanıyorum. Kullanıcı sözleşmesini okuduğunu varsayarsak sorun yok. 15TL'lik satış'ın 2.25tl'si foruma gidecek bilginde olsun. Hayırlı satışlar kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Aket-Atum said: avea tl ne lan? UGÖB: uganda demokratik özerk birliğinin para birimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GgioN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Deacon said: Balon, buyuklu kucuklu nick, yanlis gramer, yanlis forum. Nope. Yazdigin seylerin cumle oldugunu mu saniyorsun da sonuna nokta(.) koyuyorsun? Nope ne demek ya?Turkce bir cumlede yanlislik yaptigimi dusunuyor ama 'gramer' yaziyorsun. Zamaninda yeni uye olmamis bu insan sanirim,boyle birsey yazdigina gore.Ama bana daha cok balonken fazla sisirilmis gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ouuuv fazla şişirilmiş dedi http://www.youtube.com/watch?v=DV1fUwKMdAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 avea tl karşılığında nedir ya? nerde bu işin garantisi? balonlu balonlu gelip kimseyi böyle bir şeye ikna edemezsin, kaldı ki konu dışında -pazar alanı dururken- hiç edemezsin. o yüzden sana tavsiye, neyin varsa topla hızlıca uzaklaş burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 GgioN said: Dota2 1 kisilik invite 14 avea TL karsiliginda satilir ilk defa geldin foruma di mi (burda avea kullanmıyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 liberal said: bu forumda satılan her ürün için forumun %15 komisyon aldığının farkındasın sanıyorum. Kullanıcı sözleşmesini okuduğunu varsayarsak sorun yok. 15TL'lik satış'ın 2.25tl'si foruma gidecek bilginde olsun. Hayırlı satışlar kardeş. blizz mantalitesi. ne geldiyse başımıza hep bu rmah'cılar yüzünden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 bu ne abi? neden şikayet etmiyorsunuz ki bunu? bana fake geldi buram buram paranızı yolacak gibi geldi. balonunu patlatıyorum i bang thee cherry. for a key, for a key! this topic for a key! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar