nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Loxias said: said: Erdoğan’dan WSJ’a: Namert! “Türk uçağı Suriye hava sularında vuruldu” diye yazan Wall Street Journal gazetesine tepki gösteren Başbakan Erdoğan, “Güvenilir kaynaklar diyorlar, kimmiş bu kaynak? Eğer dürüstsen, samimiysen açıkla. Mert değil, namert yaklaşımla bunu yapıyorlar” dedi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25362970 lan adama sormazlar mı hiç, sen yıllarca "güvenir kaynaklara" dayanarak, askerleri gazetecileri içeri tıktın diye WSJ DELİKANLI İSE KAYNAKLARINI AÇIKLAR ADAMSA DOGRU KONUŞUR !!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ""Batman" air base? If that's the case, then why is Turkey still using 40 year old outdated F-4's instead of Batman technology?" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Al-Assad: I wish the Turkish jet shootdown didn't happen http://edition.cnn.com/2012/07/03/world/meast/syria-unrest/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 cetoritto said: uçağın hangi koordinatta vurulduğu net işte...akıl var, mantık var değerli kardeşim. var mi ya hangi koordinatta vuruldugu ile ilgili bilgi? en son bulent arinc in "biz uluslararasi sularda vuruldu diyosak orda vurulmustur" yorumundan sonra pek takip edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bulent arinc oyle diyosa, kesin suriye sinirlarinda vuruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bulent arinc oyle diyosa, bence bizim ucak assad i bombalamaya gidiyodu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Bülent arınç diyorsa aslında kaşık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 cetoritto said: büyük devletler eğer kapışmak için suriye'nin kuzeyi ve bizim güneyimizi seçmişlerse yakında bir vesile ile Türkiye ve Suriye üzerinden birbirlerini test ederler. Yeni silahlarını, savunma ve saldırı sistemlerini bizim ve Suriye'nin askerlerini birbirlerine kırdırarak denerler. noldu ceto reyiz? hani biz cilgin turkleridik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 pilotlardan ses cıkmadı dimi?takip etmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 yok, ama rusya tryi avcunun içi gibi biliyomuş+ suriyeye dalarsak iran hizbullah falan bize dalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 eski said: pilotlardan ses cıkmadı dimi?takip etmemiştim Hayir ... ama benim dusuncem Suriyenin elinde o pilotlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Haber geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 aziz dışarı çıktı azcık gündemin gazı alındı ilan ettiler sonunda en başta bilinen şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Allah rahmet eylesin. Işık olmasınlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 evet bende yeni gordum simdi... ama sonra bu haber gozume carpti oha dedim Girdim SAVAS !!! Türkiye-Suriye sınırında yangın // Suriye'nin Lazkiye kentine bağlı Keseb kasabasına yakın bir bölgede çıkan orman yangını, Türkiye sınırına sıçradı. Alevler Türkiye sınırını aşınca olaya Türk jetleri değil Türk itfaiyesi müdahale etti. ve haaaa.. dedim Kufur ettim ciktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 cenazelerine ulaşılmış malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 özgür suriye ordusunun icraatlarıymış bunlar: http://www.liveleak.com/view?i=33b_1339804287 http://www.liveleak.com/view?i=560_1340096305 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Feamer said: özgür suriye ordusunun icraatlarıymış bunlar: http://www.liveleak.com/view?i=33b_1339804287 http://www.liveleak.com/view?i=560_1340096305 İzledim videoları çok içler acısı. Gerçekten bu Esad'a mudahale edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 valla ben bilmiyorum kimin ne yaptığını, yayınlayanlara göre muhaliflerin işiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 o videolardaki esed askerleri değil ama. neyse bence de esedi öttürmek lazım ama özgür suriye ordusunu da 2 hafta üst üste giyilmiş çoraplarla yoketmek lazım. ikisi de birbirinden kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ama onlar özgürlük savaşçısı demokrasi isteyen güleryüzlü insanlar ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Esad ya da diğerleri. Önemli olan bu kötü gidişatın bir an önce durması. Kim bilir neler oluyor hergün suçsuz ve masum insanlar can veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ozii_x said: Feamer said: özgür suriye ordusunun icraatlarıymış bunlar: http://www.liveleak.com/view?i=33b_1339804287 http://www.liveleak.com/view?i=560_1340096305 İzledim videoları çok içler acısı. Gerçekten bu Esad'a mudahale edilmeli. sarhoş musun abi sen.Esadın muhalifleri yapıyor videodaki şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 mahallendeki kadınları tanıdığın,arkadaşının anasını kaçırıp tecavüz edermisiniz? şu anda suriye de olanlar bunlar değil,iran destekli şebbiha militanları sokaklardan kadınları toplayıp tecavüz ediyor,dün izlediğim bir videoda ey müslümanlar silah yollayamıyorsanız doğum kontrol hapı yollayın diye kadını izleyince gözlerim yaşardı... eğer bunlar gerçekse ve hala dalga geçenler varsa inşallah başlarına gelirde ne demek olduğunu anlarlar.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 oncekendimi said: cetoritto said: büyük devletler eğer kapışmak için suriye'nin kuzeyi ve bizim güneyimizi seçmişlerse yakında bir vesile ile Türkiye ve Suriye üzerinden birbirlerini test ederler. Yeni silahlarını, savunma ve saldırı sistemlerini bizim ve Suriye'nin askerlerini birbirlerine kırdırarak denerler. noldu ceto reyiz? hani biz cilgin turkleridik? Emperyalizme karşı 7 düvelle savaşırken Çılgın Türkleriz yavru kurt. Emperyalizmin kuklası olup koçbaşlığı yaptırılırken de şamar oğlanıyız. Bakınız: Çuval Olayı. Bakınız: Mavi Marmara Olayı. Bakınız: Suriye'nin düşürdüğü uçak olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar