serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Selamlar Ankara ODTÜ Vişnelik'te 30 Haziran'da yapılacak Zaz konseri için 3 biletim vardı. Arkadaşlarla gidecektik ancak ben sağlık problemleri sebebiyle gidemeyecek olduğumdan, arkadaşlarımda gitmekten vazgeçti. Tane tane satarsam 100 TLden vereceğim. Hepsini alacak bir arkadaş olursa 250den vereceğim. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bilet sayısı 3tü sonra 5e çıktı. Daha sonrasında 4ü satıldı ve sonuç olarak son 1 adet kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 tek zor satarsın sap sap kim gidecek. bana ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Karikatùr iyimiş :) Bu arada gariptir belki ama biletlerin ikisi tek olarak satıldı ve bayanlar aldı, hadi erkekler davranın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Pazarlama yöntemi iyimiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Satıldı. İlginize teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar