toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Sade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dasaaa said: GERGE said: French press sadece, ama ankete olmadığından anketörün aslında pek kahve içen biri olmadığını söylüyorum. LOOOOLLLLL yorumun yapılmasına gülüyorum yorumun içeriğine değil. @gold: dear gold. yazın biralar, şaraplar etc gibi konular kışın ise kahve gibi konular üzerinde "uzmanlarımızın" değerli görüşlerini almalıydık bence. kaç oldu bu 5. mi? kısmi bir still sleeping durumu devam ediyor gerçi ama yine de farklılaştırmak da gerek. öyle değil mi kuzum? napiyim abi gece gece üşendim eskisi gibi 20 şık eklemeye, adam da haklı. hem üç ankettir adamın cevabı aynı, tutarlı bir tüketici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Masquerade said: adam her sene kahve anketi aciyor. http://forum.paticik.com/read.php?13,5331607,page=1 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 abi her sene olsa iyi.. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ben oral yoldan almayı tercih ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 öbür türlü de denesene. kesin çok hoşuna gidecek. bu gece küveti kahve ile doldurup içine girin.. deriden kafein yüklemesi rullaz. ajda pekkan böle genç kalabilyor işte. bir de kaleci maer, taçsız kral pele. nadia komanaçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100204141411/icarly/images/b/bd/Carly,_Spencer_and_Friends_take_a_Coffee_Bath.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 filtre makinesinde filtre kahve içiyorum french press var onu kullanıyorum cezve var türk kahvesi yapıyorum üçü de iyidir. ama soğuk bir içecek yaz aylarında her zaman tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Soğuk içecek sıcak kanlı delikanlıları bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 hatun memesinden soğuk bişiler içse de bozar mı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 durum kötü galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 3in1 Espresso Makinesi French Press Türk Kahvesi 2 ve 4 yönetiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar